intihar komandosu   

adana çık aradan

1. (bkz: ne oldum dememeli ne olucam demeli)
    (close2death, 21.06.2005 11:48)

2. (bkz: aldım ayarım götüm yayarım)
    (close2death, 21.06.2005 11:51)
  3. (bkz: aceba nereyi patlatsam)ya da (bkz: aceba nerede patlasam)
    ayrıca (bkz: itüsözlük)
    (palantir, 25.07.2005 21:32)
  4. içinde bulunduğum durum.ne olduğum konusunda pek bir fikir yürütemediğim.bari sözlükte aratıyım dediğim yine hiç bir şey anlamadığım.
    (zefura, 18.10.2005 16:09)
  5. sabah içtimasında bölük komutanı yüzbaşının götüne parmak atan komandodur.
    (bkz: disko)
    (fantastik karakter, 18.10.2005 17:12)
  6. bir atımlık cengaver!görevi yerine getirsede getiremese de ölüyor!
    (aldiantes, 18.10.2005 17:37)
  7. "-hadi hadi hadi!
    +3 deyince giriyoruz
    -plan a uygulanacak
    +anlaşıldı tamam
    -gaz bombası atıldı
    +anlaşıldı tamam öhö öhö
    +on saniyeye kurdum bombayı öhö
    -tamamdır ne görüyorsun menzilde?
    +duman öhö öhö öhööö!
    (saniyeler bitmiştir)
    (booooom)
    ?alfa 1, alfa 2 cevap verin?
    ?merkez görev tamamlanmıştır...
    *anlaşıldı tamam"
    şeklindeki mini oyunu sergileyebilecek komando takımı...
    (bkz: ülkemde işler böyle işler)
    (halukk, 03.12.2005 12:50)
  8. gavurcası suicide bomber olan üzerinde bulunan patlayıcıları
    "masum insanların" yakınında patlatmak suretiyle zarar veren
    terörist
    kamikazeden ayırt edilmelidir.bunlar savaşla alakasız kişilere saldırır
    (anakin skywalker, 03.12.2005 13:43)
  9. sivilleri hedef alan islamcı grupların üç beş eylemi yüzünden "bahtsız", "zavallı", "terörist", "ilaçla yapıyor" gibi kelimeleri haketmeyen insanlardır. sivillerin hedef alınması kesinlikle yanlıştır ve kabul edilemez. ama ırak'taki bir direnişçinin gidip amerikan askerleri arasında böyle bir eylem yapması, ya da filistin'li bir genç kadının tecavüzcü israil askerlerine yaptıklarının bedelini ödetmesi bana yanlış gelmiyor.
    keşke gücü yetse de kendini yok etmek zorunda kalmasa. ama bu güçler dengesinin çok bozuk olduğu zamanlarda yapılan bir eylemdir. bu insanlar son teknoloji silahlara karşı bedenlerini siper ediyor diye "zavallı" mı oluyor? kendinden sonrakiler daha iyi yaşasın, özgür bağımsız bir ülkeye kavuşsun diye canını feda etmek "bahtsız"lık mıdır? peki biz bugünlere nasıl geldik. kendi canını bile feda etmekten çekinmeyen dedelerimiz sayesinde değil mi? çanakkale'de ölmek var dönmek yok diyenle ülkesinin bağımsızlığı için canını veren arasında nasıl bir fark var? bence bir fark yoktur. lütfen saygı duyalım. düşünceleri için, insanlık için canını veren bu insanlara saygı duyalım. hele "ülkemizi pazarlamakla mükellef" olan, abd'ye, israil'e yalakalık eden sonra da islamcı geçinenlerin yanında bu insanların ışık gibi parladığını unutmayalım.
    (gelecegim, 03.12.2005 14:40)
  10. bugün şahsım butonunda görüp,ne oldum ki acep ben şimdi dediğim mertebe.bir yerlere yükseldim sanırım,hem öyle astral filanda değil,baya bir rütbe edindim sanırım.yukarıyı da okudum ama hala nereye geldim anlamadım.olsun gene de mutlu oldum.teşekkürler sözlük(bkz: ne dedim şimdi ben)?
    (fitnefücur, 20.11.2006 00:20 ~ 00:22)
  11. (bkz: kaiten)
    (bkz: fedai)
    (bkz: ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum)
    (easy company, 20.11.2006 02:30)
  12. (bkz: infested terran)
    (turgon, 28.02.2007 17:07)
  13. bugün itibariyle sözlüğün beni yükselttiği mertebe..
    (marslan, 31.12.2007 15:50)
  14. bazı türlerinin, binadan atlayarak, şakağa silah dayayıp çekerek eylemlerini yaptığı görülmüştür. ne yapılması gerekir? gülüp geçilmesi.
    (transistör kazancı, 25.06.2008 13:32)
  15. (bkz: suicide terrorist)
    (bara bara vala, 17.08.2008 18:34)
  16. ölünce cenneten gitcen sen diyerekten beyni yıkananlarının yaptığı saçmasapan meslek.
    (tıngırmıngır, 17.08.2008 19:12)