belki ilginizi çeker
  1. · online alışveriş
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · the twilight saga new moon
  7. · öğretmenler günü
  8. · tadın kaldı
  9. · erkekleri çekici kılan ayrıntılar

internetten kitap almak  

1. internetten yapılabilecek en güzel alış-veriş türü bence... türkiye'deki ilk temsilcisi ideefixe'dir. eskiden www.sabitfikir.com yazınca da çıkıyordu ve hoşumuza gidiyordu. şu an bir sürü kitap satan site var ama hala teknik olarak en güçlüsü, www.ideefixe.com'dur. bu girişin yapıldığı anda 1012788 kitap satmışlardı. bunun yanında en iyi fiyatların, www.klankitap.com da olduğunu söyleyebilirim. ama mevcut kitap satışı sitelerinin hiçbiri teknik olarak ideefixe'e yaklaşamaz. ben ideefixe'den araştırıp en ucuza bulduğum siteden alış-veriş yapıyorum. hepsiburada ve bidolu'da kitap satmaya başladılar ama biraz yama görünüyor onların bünyesinde...

bazı on-line kitap satış siteleri
    www.kitapyurdu.com
    www.dharma.com.tr
    (ekapus, 12.11.2005 08:11)
  2. (solti, 12.11.2005 09:27)
  3. www.kitapyurdu.com adresinden ucuza gerçekleştirilebilecek olan eylem.
    (tioelciey, 12.11.2005 10:49)
  4. (wondrous, 12.11.2005 11:34)
  5. bütün avantajlarını kabul etmekle birlikte genede bana kitapçılarda dolaşırken ve kitapların sayfalarını karıştıtırken aldığım tadı veremeyen alış-veriş çeşidi.. ben gene kitap raflarında turumu tamamladıktan sonra internetten daha ucuzuna almayı tercih ediyorum.
    (earthshine, 12.11.2005 16:29)
  6. kitabın kargodan hasarlı gelmesi halinde takıntılı kişilerin ah keşke kitapçıya gidip kendi elceğizimle seçseydim diyebileceği alışveriş türü. (bkz: @731946)
    (yamukyumukpirenses, 30.03.2006 22:55)
  7. www.ilknokta.com adresine üyelik sonucunda epeyce bir indirimli kampanyalardan yararlanılan aktivite. hayır sürekli mailler geliyor %50 indirim falan diye.dayanamıyor insan, bi bakıyor ki kargo gelmiş bile. hatta yanında minik hediyeler bile getirtiveriyorlar. seviyorum bu işi.
    (on my toothpaste, 19.02.2007 23:12)
  8. ara-tara bir türlü bulunamayan elzem kitapların -özellikle ders kitabı- internette bulunması sonucu gözler parlayarak gerçekleştirilen eylem..
    (mnemosyne, 26.03.2008 09:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil