belki ilginizi çeker
  1. · encümen i daniş
  2. · platonik aşk
  3. · kürdistanın başkenti diyarbakır
  4. · bu seneki şehitlerimiz çok az
  5. · nasa nın ay ı bombalaması
  6. · öcalan ın günlük maliyeti
  7. · yasemin pulat
  8. · öcalan ın 10 pkk lı komşusu
  9. · erdoğan ın adını andığı 13 isim
  10. · laik düzenin bir an evvel defolup gitmesi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · onur öymen
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · galatasaray
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · aşk
  9. · daksil

internethaber  

sayfa  / 2
  1. ziyaret edildiğinde insana sinir harbi yaşatacak mal kişiliklerin yorumlarıyla dolu, muhafazakarların hepsini biraraya toplayan rezil haberimsi sitesi.

url:
    http://www.internethaber.com
    (kayıp patika, 11.04.2007 18:24)
  2. her girdiğimde en az 2-3 tane fethullah gülen haberi gördüğüm, fethullahsever site.
    (goz goz goztepe, 11.04.2007 18:29 ~ 18:32)
  3. tüm örümcek kafalıların toplandığı, ucuz milliyetçiliğin sitesi. haberler ve yorumlar belli. herşeye karşılar... haberi okuyunca yorumları okumanıza gerek kalmıyor.
    (transistör kazancı, 08.05.2007 15:44)
  4. "şehit cenazelerinde hükümete gösterilen tepkiyi haklı buluyor musuz?" diye bir anket yapmışlar.

'evet' seçeneğini işaretleyince;

"ankete oy verme işlemi sırasında aşağıdaki hatalarla karşılaşılmıştır.
    lütfen seçenek giriniz.!!!"

uyarısı çıkıyor. ulan işaretledim işte 'evet'i, ben de iyi mi bileceksin? ama yok. 4-5 kez denesem de, sonuç değişmiyor.

ulan bir de 'hayır' seçeyim, bakalım nolacak dediyseniz eğer, sistem gayet güzel oyunuzu kabul ediyor.

sonuçta ortaya şöyle bir tablo çıkıyor.

evet %0,28 [6]
    hayır %95,64 [2082]
    fikrim yok %4,09 [89]

toplam katılım : 2177

teknik bir arıza mı dersiniz? hiç sanmıyorum. hatta bunun üstüne, bünyelerinde hükümet karşıtı yazılar yazan bir yazarı başbakanlıktan telefon açılmasına müteakip kovduklarını ekleyin.

kendilerine bir de "bağımsız medyanın adresi" diyorlar, hadi ordan!
    (strateji, 11.06.2007 22:16 ~ 21.08.2007 00:26)
  5. yorum yapmak istediğinizde başlangıcında "küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır." ifadesini gördüğünüz ama; "cehepe ne demek, sözlük anlamı kaldı mı, yoksa cünüp halkın partisi mi?" gibi iğrençlikleri (ağızlarından salyalar akarak muhtemelen) yayınlayan site. tamamı büyük harfle yayınlanmış, noktalaması tamamen yanlış, saldırı, küfür ve rencidenin gırla gittiği böyle bir metni denetlerken gözden kaçırdığı için!yayınlayan bağımsız ve demokrat bir medya.

(bkz: http://www.internethaber.com/...)
    (jeriko, 10.08.2007 13:31 ~ 13:40)
  6. sitedeki yazarların yazılarını üç kağıtçılık yaparak okutmaya çalışan; yazarın aynı yazısını gün içerisinde farklı başlıklarla, farklı resimlerle alakasız yeni bir habermiş gibi yayınlayarak hit aldırmaya çalışan haber sitesi.
    (zed, 24.08.2007 10:34)
  7. ayhan akmanın fatih terim hakkında söylediklerini ima ettiği haberini verirken yeni bir zaman ölçüsü bulan haber sitesi.. haber metni şöyle:

kum, akman'ın son açıklamalarına tepki göstererek, ''ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani ayhan'ın milli takım ve fatih terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır.

toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir'' diye konuştu.

70 saniye.. evet seni seviyoruz internethaber..
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 01.09.2007 21:51)
  8. it-çakal sürüsünün mesken tuttuğu, üyelerinin yorumlarıyla kin kustuğu,güya bağımsız haber sitesi.
    (öz mayamili, 01.09.2007 22:19)
  9. illallah ettiğim bir haber sitesi. öğlenden beri tartışıyorum. kendini mesih sananlardan tut. muhafazakarlardan tut. neler neler. konumuz türban meselesi ve hakkımda denilen laflar "baykalcı, dinsiz, imamın sandalıyla gideceksin (buna çok güldüm), müslüman düşmanı vs. konumuz türban ve dediğim söz

"küçük yaşta çocukları çarşafa sokmak inanç özgürlüğümü"

gelen cevap

"sanane benim kızım değilmi istediğimi giydiririm" (bunu diyen şahıs bundan önce inanç özgürlüğünden bahsetmiştir)

dandik site...
    (tetryl, 28.01.2008 01:44)
  10. son dakika haberleri olarak cehennem var mı yok mu,bakanların güldüren lakapları,carlos'un ikinci sporu ne,vb... gibi haberleri vererek son dakika haberciliğine bambaşka bir boyut kazandırmış internet haber sitesi.

edit: kötüleyen arkadaşlar bir zahmet siteyi açsınlar ve sayfanın üstünde yer alan son dakika başlığının yanındaki haberleri okuyuversinler.bi tarafımdan uydurmuyorum.
    (çavuş, 24.03.2008 12:50 ~ 13:04)
  11. daha başkan seçildiği ilk günden adnan polat hakkında asılsız haberler yapmış, site title'ı "haberin doğru adresi" olan ama temelsiz haberler yapan bir acaip site.

haberde;

"internetspor'u arayan bazı okurlar, dudak okuma yöntemi ile polat'ın hakeme "o..pu çocuğu" dediğini iddia etti.."

şeklinde ifade kullanarak da akılları sıra dudak okuma'nın kanunen yasak olması durumundan kurtulmuş çakallar. ah çakallar ah...

(bkz: http://www.internethaber.com/...)

nöt: olayın bu arada iddia ettikleriyle hiçbir alakası yok, bana da çok telefon geldi "abi dikkatlice okudum dudakları alakası yok bence" şeklinde. inanıyorum arayanlara.
    (sycrone one, 24.03.2008 12:58 ~ 13:00)
  12. kürşat tüzmen'in hindistan'a gerçekleştirdiği gezisiyle ilgili haberde "bu ne hal böyle "artist"!" diye başlık atabilecek ciddiyetteki bir site. akıl ve ruh sağlığı için uzak durmak lazım efendim.

http://img507.imageshack.us/...
    (cerceve, 24.03.2008 15:05)
  13. gördüğüm en balon haber sitesi..başlıklarına aldanmayın ;tıklanmak için böyle bir yola giriştikleri gün gibi aşikar
    (bitanesindenbitanesine, 27.04.2008 01:04)
  14. her çeşit gerici yobaz taifenin yorumcu olarak saf tuttuğu,
    yorum adı altında cumhuriyete, atatürk'e çağdaş olan herşeye kin kusulan ,
    ''küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır''
    ibaresine rağmen bu değerlere küfretmenin serbest olduğu
    ama karşı yazı yazınca yayınlanmayan
    güya haber sitesi.
    (aries74, 10.07.2008 11:16)
  15. sağdan soldan topladıkları resimleri haber diye okuyucularına duyuran, 15 16 yaşında çocukların yönettiğini düşündüğüm haber sitesi.
    google images kısmından aldıkları 3 5 tane komik resmi, yılın en çok tıklanan fotoğrafları diye uydurma bir haberle okuyucularına sunması, yetmiyormuş gibi telif hakları bize aittir, izinsiz yayınlayanlar hakkında dava açacağız diyerekten beni gülme krize sokması ne kadar balon olduğunu gösteriyor.
    zamanında anlaşmalı olarak sitesini hacklendi gösterterek iyi reklam yapmış, akp yi öven haberleri, galatasaray'ı kollayan editörleriyle tamamen yoldan çıkmış saçmalıklar topluluğu.
    (muzur, 29.07.2008 14:07)
  16. yaptıkları hiçbir habere güvenilmemesi gereken haber portalı. bir anda "flaş flaş" diye sundukları haberler ertesi gün "kulaktan dolma" olabiliyor. tabii ki o an çıkan haberler sonucu insan neler düşünmüyor değil. bir ara her flaş haberden sonra kalbim duracak hale geliyordu. artık buradan nasıl bir haber çıkarsa onun tam tersinin doğru olduğuna kaanat getiriyorum. mesela "abd ekonomik krizin eşiğinde" gibi bir flaş haber sunarlarsa bilin ki amerika paraya artık para demiyordur.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 29.07.2008 14:13)
  17. 5 mayıs 2000 yılında hadi özışık tarafından açılmış haber portalı. kıytırık pek çok haber ve galeri olmasına ramen en başarılı haber portalları arasında ilk beştedir. en azından milliyet gibi manken resmi pazarlayıp hit almıyor.

etik haber anlayışından bahsederler ama 15 yaşındaki çocuğun dahi okuduğu sitede baskın bir şekilde vahşet haberleri vermekten geri durmazlar. bir tecavüz haberini ayrıntılarıyla anlatan haberinden sonra mail atmıştım, cevap vermeye tenezzül etmediler.
    (foxmuld3r, 29.07.2008 15:38)
  18. birinci sınıf yalan veya doğrulanmamış "haber" kaynağı. bir şeyler öğrenmek istiyorsanız birinci elden kitaplar satılıyor kitapçılarda. bir zahmet...

(bkz: @2618423)
    (bkz: richard dawkins/@2618529)
    (ali kamber, 06.08.2008 17:30)
  19. zannedersem abaza bir editörün bulunduğu internet haber sitesi.zira yapmış oldukları 86 kadınla evli olduğu için idam cezasına çarptırılmış ve 82 eşini boşaması gereken adam hakkında verdikleri haberde haber başlığının olduğu satıra mouse imlecinizi sürüklediğinizde karşınıza çıkan resmin altında yaptıkları yorum;

"biz evlenmek için bir eşi bulamıyoruz, nijeryalı ebubekir 86 kadını kendine eş yapmış" şeklinde başlamakta.görüldüğü üzere bu editöre eş(bayan) aranıyor.bulan görenin hemen gitmesi gereken internet sitesi.
    (seperated ways, 22.08.2008 21:18)
  20. şöyle bir başlık gördüm bugün internethaber'de: bülent ersoy rezaleti! ne oldu ki lan dedim.

ersoy'un sütyeni düştü!
    ersoy'un dağıttığı margarinler tahta çıktı!
    kavga çıktı, canlı yayında küfürler havada uçtu!
    şaka yaptığı adamın donunu indirdi, pipisi göründü!

gibi bir şey canlandı gözümde ama hayır efendim hiçbiri değilmiş.

o rezaleeeeet, iğreeeeenç, yüz karasıııııı durum, şöyle açıklanıyor: "ersoy, trt'te canlı yayında! programın sunucusuna resmen asılıyor ve bakın o anda ağzından neler dökülüyor..." neymiş yani "güzel çocuk ama trt'de olmasak başka türlü bakardım" demiş falan filan. eminim bu rezalet sonucu 45045 tane çocuğun ahlakı yerle bir oldu. toplum yozlaştı. ülkenin geleceği karardı. siz de internethaber olarak süper ahlakınızla bu bozulmuş milleti uyandırıyorsunuz. gerçekten o kadar, o kadar teşekkür ederiz ki. programın sunucusuna resmen asılıyor! aman allahım! hem de "başka türlü bakardım" ya da "güzel çocuk" gibi oldukça müstehçen, oldukça erotik, çok ayıp sözlerle asılıyor. al gitti ahlak. batının ahlaksızlıkları hep bunlar!

sabah sabah sinirlendirdiniz beni. kahvemi içmedim lan ben daha. öf.
    (yenisekme, 27.08.2008 11:00 ~ 09.09.2008 23:08)
  21. zorla insanın gözünün içine soktuğu reklamları, sağdan soldan resimler toplayıp oluşturduğu fotogalerisi, başkalarının ağzından çıkan yalan yanlış sözleri manşet yapmasıyla sabrın sınırlarını zorlamış ve artık bi siktir git dedirtmiş internet sitesi. bu siteden de, bir zamanlar girdiğim için kendimden de nefret ediyorum.
    (yavuz çetin özlemi, 06.09.2008 15:02)
  22. şu ülkenin basınından nefret ettiysem bunun yüzde ellisi tek başına internethaber yüzünden.

şimdi aydın doğan'la recep tayyip erdoğan birbirlerine girdiler ya, internethaber'ciler de hemen erdoğan'ın arkasına sığınıvermişler, saflarını belirlemişler. hoş, uzun zamandır doğan medyasına rezalet bir üslupla saldırmaktaydılar zaten, şimdi iyice gaza geldiler herhalde.

şimdi bakın, doğan medyasını savunmak zorunda kalmak belki en son isteyeceğim şeydir ama, internethaber kadrosu kanımca ilk önce ahlaklı ve seviyeli haber nasıl yapılır onu öğrenmeli. internethaber'de gördüğüm yakışıksız, çirkin ve usturupsuz başlıkların ve cümlelerin onda birini bir kere bile hürriyet'te görmedim, bunu gayet samimi ve objektif olarak söylüyorum. "aydın doğan dize mi geliyor?" diye bir haber yapılmayacağını (olay bu kişinin aydın doğan olması değil, bir kişi hakkında "dize mi geldi" diye haber yapmak en basit tanımıyla ayıptır) ya da bülent ersoy'un "trt'de olmasak başka türlü bakardım" cümlesinin haber olarak aktarılış şeklinin "rezaleeeeet skandaaaaal resmen asılıyoooooor!" olamayacağını o vahşice saldırdığınız hürriyet gazetesi bile öğretebilir size. yani anlayın, o kadar temel şeylerden yoksunsunuz ve üzgünüm, gerçekten çok çirkinsiniz.

internethaber yazarları ve ekibi, size bir önerim var. uludağ sözlük'te falan yazar olsanıza siz? yaptığınız şey habercilik falan değil çünkü. ama bu üslubunuz uludağ sözlük'te çok iş yapar. kıymetinizi bilirler orada. biz bilemedik, kusura bakmayın.
    (yenisekme, 07.09.2008 23:03 ~ 09.09.2008 17:05)
  23. inşallah birgün sevdikleri insanları da böyle haber yaparlar dedirtmiş sitedir.allah belanızı versin (bkz: http://www.internethaber.com/...)
    (rozenburg, 20.04.2009 20:46)
  24. her sene yapılan geleneksel inek bayramını halkın dini duygularıyla dalga geçiliyor diye haber yapan haber sitesi.
    (sen benim bir külah dondurmam, 09.05.2009 15:54)
  25. "en salak insanlar" haberlerinde patlamamış mayınla futbol oynayarak parçalanarak can veren 2 kamboçyalı mayın uzmanı ve bunun gibi bir çok örneğe yer veren gerizekalı haber sitesi. işin daha da kötüsü insanların bu haberin altına "loll çok güldüm ya koptumm" falan yazması.
    (chikusho, 09.05.2009 19:05 ~ 19:06)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil