|
|
- internet kafelerde, her an yanınızda rastlayabileceğiniz ve muhabbetleriyle sizi komaya sokabilecek insanlardır. genelde bu garip adamlar, kendisiyle (büyük ihtimal) dalga geçen, kız arkadaş aday adaylarıyla, konuşurlar. dikkatinizi çekmek istiyorum konuşurlar. webcam ve mikrofonu açıp, bağıra bağıra konuşurlar. kafede kulaklık takmayan herkes, bu muhabbeti dinlemek zorunda kalır. en son rastladığım örneğinde şöyle bir konuşma geçmiştir;
-bak ben sana msn şifremi niye verdim? çünkü kendime güveniyorum. sen de ver. ne? allah seni kahretmeye... hmmm. uzat bakayım parmaklarını. bak gene oje sürmüş. kızdırıyorsun beni... bak ben seni alacağım. evimi kadını olacaksın bebişim. ama oje sürmek yok, ruj sürmek yok... ehheheheh.
sizde yanda oturup "acaba gülersem, bu adam beni öldürür mü?" diye düşünmektesinizdir. ama daha bitmemiştir. konuşma devam etmektedir.
-hmmmm gel bakalım. nereye gittin öyle? yemeğe demek. ne yedin? efendim? eheheh. ben dudaklarını bir yalayayım ne yediğini anlarım. (bu sırada kameraya yaklaşıp, tahmin ettiğiniz hareketi yapar) hmmmm tarhana çorbası!
e tabi her insanın bir sınırı var. kalkıp hesabı ödersiniz ve kafeden çıktıktan sonra, eve gidene kadar gülersiniz.
- bariz dikizledim.
- slm nbr ? güzel kız ( avatarda resim filan yok )
+ slm
- cam varmı camı açsana. (bkz: camı açmak)
+ hayır yok.
- ben sana camı açardım da sen açmıyosun diye açmıyorum.
+açmasanda olr pfff
- sex severmisin
+ engelliyorum artık yeter.
- amına kodumun orospusu yüz vermedim diye böyle yapıyosun benim sikim 20 cm böylesini bulamazsın.sikerim seni orospu. ( amgöt meme meme göt am am am göt modu)
kız engeller olay biter eleman mircten kovalayıp msn e ekleme webcamde soydurma misyonuna devam eder. zaman 2007 yazı yer samsun.(sümüklü, 05.07.2008 12:01 ~ 12:01)
- biçok defa karşı tarafa webcam açtıran versiyonlarından gördüm gerçekten şoklar içerisine sokmuştur beni bu versiyonlar.
|