|
|
- evinde ya bilgisayar ya da huzur olmayan bi adamdır. bunun dışında öküz olmak da ön şartlardan biridir. internetten indirdiği laetitia casta, angelina jolie gibi isimlere ait resimleri kafenin ücra bi köşesindeki bilgisayarında sırayla açarken bir yandan da sandelyeyi masanın dibine kadar sokarak masanın altına gizlediği kamaşullahı avuçlamak suretiyle kendini tatmin eder. masada çalan telefon kendisi için hiç bir şey ifade etmez; ama diğer insanlar için ona bakmaya yeterli bir sebeptir. yalnız insanların ona bakması da artık o adam için pek bişey ifade etmez. zira kendinden geçmiştir.
(tori, 12.11.2005 16:31 ~ 16:36)
- internet kafeler iş düşmedikçe uğranılmayası yerlerdir benim gözümde, içinde bulunduğumuz zaman itibariyle. bundaki sebep kişisel bilgisayara sahip olunmasından öte, internet kafelerin büründüğü "teknolojik kıraathane" formudur. tabi klimalı, genelde bayanların takıldığı, nezih internet kafelerimiz de az da olsa vardır. lafımız onlara değil.
internet kafede mastürbasyon yapan adama gelince. şahsen bir işim düştüğü zaman küçük bir internet kafeye girdiğimde 13-17 yaş arası counter-strike çılgınlığına tanık olmuşluğum çoktur. işte o anda eski günleri anmak amacıyla mıdır artık neyse, içimdeki velet dürtüverir beni. genç arkadaşların açtığı oyuna sızar, gövde üstünde baş bırakmam awp ile. çocuklar "bu kim lan, hanginiz bu oha" gibi şeyler demeye başlayınca "kimliğimi boşverin, oyununuzu oynayın" türünden mesajlar yazardım. tabi her zaman bu kadar iyimser gelişmiyordu olaylar. formsuz dönemimde yakalanıp da elime aldığım dönemlerde de "oahah nası koydum kafadan" türü çığlıklara uçan kafa atmamak için ortamı sessiz sedasız terkedip, yaş ortalamasının daha düşük olduğu bir kafeye doğru rota çizmişliğim de vardır, yalan olmasın.*
bu tecrübelerim esnasında internet kafedeki en güzel kız olgusunun kolpalığını da öğrenmiştim. zira ortamdaki dişi en iyi ihtimalle kasada duran 40'lı yaşlarındaki teyzem olmuştur. "hey bayan, ne dersiniz teke tek bir oyuna?" gibi bir yaklaşım da kursağımda kalan bir heves olmuştur görüldüğü üzere.
sözün özü, internet kafede mastürbasyon yapan adam, ben ve benim gibi içindeki çocuğa çılgın attırıp, yer yer egosunu tatmine oynayan tiptir, güzel, hoş insandır. bunun dışındaki, worldsex.com açıp pipisini monitöre vuran tipler ilgi alanım dışında; benden uzak kafe sahibine yakın.
- 5-6 yıl önce arkadaşımla bir internet kafeye gitmiştik. arkadaş resmini taratıp uzaktaki sevgilisine yollayacaktı. işte böyle masum ve temiz duygular içerisinde gittik kafeye. gittik oturduk bi bilgisayarın başına. yanımızdaki adam kalktı gitti biz gelince. siteleri kapatmaya dermanı kalmamıştı heralde. kafamızı bi çevirdik ki ayıp ayıp şeyler. biz gelince utandı da gitti sandık. meğerse tuvalete gitmiş adam. o döndü,biz kaçtık.
(böcek, 11.01.2006 00:13)
|