belki ilginizi çeker
  1. · o ne lan
  2. · en yakın arkadaş
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · author
  4. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  5. · erkekte ses tonu
  6. · aşk ı memnu
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · messenger in insan ilişkilerine etkileri
  9. · atilla bir

insomniacşımakdentist  

1. dünyalar güzeli, meleğim, canımdan öte canım.
    (mervem, 11.06.2009 00:07 ~ 00:07)
  2. bana süper bir ders programı yapmış, sınıfımı geçme ihtimalimin olmasını ya da en azından bu uğurda kafamın patlamasını göze almamı sağlamıştır.
    (mervem, 21.07.2009 04:43)
  3. nihayet gözümü yollarda bırakmamış gelmiş,gelişiyle bünyeyi heleloy nidalarına gark etmiş,sabah sabah gülümsetmiş, hoş gelmiş sefalar getirmiş yazar kişisi...
    (lilian, 27.07.2009 10:40)
  4. pek bir özlediğim güzel insan, sınav dönemimde her zaman olduğu gibi tüm kaprislerimi ayılıklarımı çekmiş, benim için ödev bile yapmıştır bu şahane insan.
    (mervem, 03.08.2009 08:42)
  5. şu sıralar beni gördüğünde zombiye benzediğimi düşünmeyen,düşünse de nazik bir yapıya sahip olduğu için bunu dile getirmeyen nadir insanlardan biri.bir de aylardır birlikte güzide çınar ağacımız haydar ın altında oturma hayalleri kurduğum ve bu hayalimin tez zamanda gerçekleşmesini canı gönülden dilediğim,özlenen arkideş,dost,kanks vs. vs.
    (lilian, 30.09.2009 04:18 ~ 10.10.2009 19:12)
  6. yazmıyor ne zamandır, itü'den de soğumaya başlıyorum böylecee.
    (mervem, 12.10.2009 00:33)
  7. az önce başka bölümden arkadaşının dersine girdiği için,bir ton azar işitip ders hocasının sınıftan attığı ,'ulan mal karı (hayatımda gördüğüm en arıza kadındı sanırım geç kalanları kapıda yalvartmasını geçtim ,lise hocası gibi lan, insanları tek tek kaldırıp tahtaya soru çözdürmeler,yapamayanı azarlayıp rencide etmeler falan.), uslu uslu oturuyorduk işte bir yerine mi battık' diye haykırası olupta iyi dersler deyip usulca çıkmış gitmiş bir kimsecik.
    bazen kendine kızan, kendisiyle 'bu kadar uslu olmak zorunda mısın hayat bu kadar zorken,insanlar bu kadar acımasızken'diye konuşan bir kimse.
    şu aralar yazamıyor ,üstelik sözlükten soğuduğundan falan da değil,hala ilk günkü gibi seviyor sözlüğü ,ama yazamıyor ,ne yazacak neşesi var ne enerjisi.
    (insomniacşımakdentist, 12.10.2009 14:48)
  8. çok kibarsın deyince "ehehehe ben mi kibarım?" diyen, sonra da msnde konuşurken "mal" kelimesini kullanmak için izin alan insandır. komitedir, sınavdır uğraşmaktadır kendileri.

bir de nickinin ortasında tanımlanamayan bir cisim var. en kısa zamanda biyopsi yapıp tanımlatmak istiyorum orayı.

bir de rica ediyorum küfreder gibi paspatur falan deme. alınıyorum.
    (koskoca devletin adı osman lan, 05.11.2009 22:01)
  9. iyi ki doğmuş candan öte canımm.
    (mervem, 06.11.2009 01:26)
  10. (bkz: o ne lan)
    (böbelere bolon, 06.11.2009 01:31)
  11. şu yaşadığı gereksiz mi gereksiz mal hayatında özgürce yapabildiği tek şey ağlamak eylemiyken bunun bile suç sayılıp kısıtlandırılmaya çalışıldığı yazar.etrafındaki ,bir insan ağlarken,o insana 'senin yerinde olmak isteyen bunca insan varken ağlaman şımarıklık' ve bunun gibi bilumum klişeleşmiş saçma sözleri sarfedip kızan ,empati yeteneğini kaybetmiş veya o yeteneğe hiç sahip olamamış boş beyinli, ruhsuz insanlara bağırası var.
    (insomniacşımakdentist, 22.11.2009 13:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil