parodi amacıyla ortaya attığı absürd tezler ve tanımlamalar ciddi zannedilen insan. aslında çoğu zaman söylediği şeyin tersini savunmaktadır. örneğin 12 eylül'ü eleştiren arabesk solcularla değil 12 eylül'ü eleştirmeyi arabesk bir tutum zanneden neo-liberallerle dalga geçmek istemiştir.
popülerlik ya da rant peşinde olmayan, sadece düşündüklerini tersten ifade ederek parodi yapan ve absürd bir çerçeve içinde de olsa bir takım konuları tartışmaya açan insandır. bu yöntemi başka platformlarda da uygulamıştır ama itüsözlük'te sitenin ciddiyeti ve seviyesi gereği daha seviyeli ve dikkatli şekilde uygulamaktadır. popülerlik peşinde olmadığının anlaşılmasını sağlamak(gerçek hayatında gerçek bir popstar olan bir insan neden internette popüler olmaya ihtiyaç duysun ki zaten?) ve rahatsızlık vermekten kaçınmak amacıyla bir süreliğine kayıp yazarlık yolunu seçecektir.
spekülatör bir piyasa analisti. sözlük aşısı. popülerlik bunalımına girip internetin kimliksiz ortamının tadını çıkaran bir star. belki hande yener, belki de hande ataizi. kim bilir. hande olacak diye bir şey de yok ha. öyle denk geldi.
biz bundan çok gördük, hatta kaç sene evvelden
kendi de çok görmüş (bkz: sözlüklerde gözlemlenen kültürel yozlaşma)
diğer sözlüğe, (ekşi olmasın sakın) bakıp aynını yapmaya uğraşmış, olmamış ve olmamış...
çelişkili bir düzlemde yaşadığına inandığım gece gece açtığı saçma sapan başlıklara saçma sapan giriler yazaraktan dikkat çekmeye çalışmış ve sanırım başarmış yazardır.reklamın iyisi kötüsü olmaz.
bunca insanla kafa buluyorsa ayıp ettiğini düşündüğüm, yine de zihinsel bi eğlence içinde olduğunu düşündüğüm, bi şeylere kafa patlatan ve düşünen biri olduğu her halinden belli olan bir kişi.
espiri kalitesine hayran kaldığım yazar.. netekim sözlükteki amacı eksi sonsuza uzanmak olarak nitelendirilebilir.
zannediyorum açtığı başlıklara şöyle bir göz atıldığında görülecektir ki, adam başlıkları sırf eğlencesine açıp, ekran karşısında şöyle bir geriye yaslanıp "ehehe nası da tartışıyo lan salaklar" tribine girmekte ve bundan ince bir haz duymaktadır.
bir manifesto cümlesi olarak:
tüm sözlükçüler birleşiniz,
aldırmayınız.
''bir internet sitem var. ancak kimse o siteyi takip etmiyor, ben de başka sitelerde bir şeyler karalıyorum ama dikkat çekemiyorum, bu yüzden kovulduğum başka siteler de oldu. kovulduğum tüm siteleri çok sert dille eleştiriyorum ama buradan kovulmadığım için burası ne kadar güzel'' diye düşünen kişidir.