gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · google wave
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · yeşim salkım
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · arka sayfa güzeli
  9. · espresso

insancıl kitabevi  

1. eskişehir'in sayılı kitabevlerinden biridir.. son zamanlarda eski sıcaklığını ve hizmet kalitesini kaybetmiş, ticarete yoğunlaşmıştır..
    (ruhsuzkz, 09.09.2007 12:13)
  2. eskişehir'de üç şubesi vardır: birisi dershaneler sokakta, birisi adalarda, diğeri de şair fuzuli caddesinin üzerinde bir ara sokaktadır.
    (acayip biri, 09.09.2007 22:33)
  3. eskişehirde üye kartı vererek aldığınız kitaplarda az da olsa indirim imkanı sağlayan kitabevi.
    (nepenthes, 07.01.2009 22:15)
  4. kredi kartı kullanmaksızın alışveriş yaptığım bir kitapevi olduğundan, unuttuğum 6.50 ytl'lik son kitap taksidinden dolayı aylar boyunca bana haber vermeksizin bu süreyi işleten ve evime x isimli icra avukatından onaylı ne idiğü belirsiz resmi bir belge yollayan kitap evidir.. yapılan bir eskişehir gezisinde olay sorunsuzca halledilerek yeni kitaplar dahi bu kitapevinden satın alınmış, olay sorunsuzca halledilmiştir orası ayrı mevzu..
    (malkoçoğlu, 07.01.2009 22:16)
  5. eskişehir'de lan. çok güzel. gidiyorsunuz 2 tl'lik, 3 tl'lik kitaplardan 4-5 tane alıp çıkıyorsunuz. sonra okumanız gereken kitaplar listesi gitgide kabarıyor.
    (adamın biri, 07.01.2009 22:17 ~ 22:26)
  6. zaman zaman telefonuma mesaj atan ve üye kartı olduğunda indirimlerden yararlandığınız kitabevi. özellikle dünya klasiklerinde büyük indirim oluyor genelde, bir de yeraltı edebiyatı da aynı şekilde gayet ucuz ve rahat bir şekilde bulunabiliyor.

içinde, -hala var mı bilmiyorum ama- charles bukowski adamının şu posteri asılı duruyor, http://home.swipnet.se/... .. aynı zamanda çok güleryüzlü çalışanları var buranın, asılı posterleri söküp size hediye edebiliyorlar.
    (alexander supertramp, 07.01.2009 22:19 ~ 22:20)
  7. ismini ilk kez sözlükte duymama rağmen sevdim burayı. bir kitabevine "insancıl" ismi ne kadar yakışırmış sayelerinde anladım. hâyâlim gerçekleşir de otuzbeş yaşımda bir kitabevi sahibi olursam; gerekirse veririm telif hakkını, alırım bu ismi.
    sonra gelsin iç huzuru, gelsin keyif. *
    (hüzünden bozma mutluluk, 07.01.2009 22:24)
  8. bahçe kitapları sersi 1 ytl olan yenilesi kitap evi.
    (jadore, 07.01.2009 22:26)
  9. eskişehir'de üç adet bulunan kitap evi.. zamanında çook kitap aldım, aynı zamanda verdim. halen giderim ama bana verdikleri üye kartı pek bir işe yaramıyor o ayrı
    (pierozzi, 19.11.2009 12:57 ~ 12:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil