belki ilginizi çeker
  1. · thomas hood
  2. · deniz baykal ın ölene kadar muhalefet kalması
  3. · kaderde yazılanı oynamaktan dolayı yargılanmak
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · 100 opera
  4. · call of duty modern warfare 2
  5. · geniş aile
  6. · galatasaray
  7. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  8. · taras bulba
  9. · faggot

insan plan yapar kader buna kahkahalarla gülermiş  

1. hayat biz planladığımız şeyleri yapmayı beklerken başımıza gelenlerdir.

(bkz: thomas hood)
    (hell isnt good, 22.02.2007 21:45)
  2. 'tanrıyı güldürmek mi istiyorsun, o halde bir plan yap' versiyonu da bulunan; kaderci yaşam biçimi ürünü cümledir.
    (damda deli var, 22.02.2007 21:52)
  3. "tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset" demişlerdi amores perrosta.
    (soldier in the army, 22.02.2007 21:58)
  4. "hayatta her istediğin olmuyor" sözünün(gerçeğinin)değişik versiyonu.insan bu,illa ki,plan yapar,birşeyler olsun ister,kaderinde ne yazılı bilemediği için de çoğu zaman kaderinin tersine şeyler istemiş olur,ve bu şeyler doğal olarak olmaz.o yüzden midir bilmem,epiktetos şöyle demiştir:"daha az iste,böylece her istediğin senin olur."

böyle bir mutluluk formülü çizmiş insana işte epiktetos.istemeyi azaltmak.doğru mu yanlış mı herkesin kendi bileceği iş.
    (dünya koca bir yalandı gördüm, 03.03.2008 12:26)
  5. hayat biz planlar yaparken kendiliğinden gerçekleşenlerdir ne de olsa, akışına bırakmak lazımmış, kader olsam bende gülerdim, hiç kimseye değilse bile kendime...
    (nick bulmak pek zor iş, 03.03.2008 12:46 ~ 12:48)
  6. "hah! ben öyle kaderin ta..." şeklinde devam edip monolog halini almasını dilediğim bir cümledir.
    (n3onblack, 03.03.2008 13:04 ~ 13:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil