insan köpek diyalogları 

adana çık aradan

1. şahit olunan bu tür diyaloglar çoğunlukla yaşını başını almış kokona hanımlarla fino cinsi köpekler arasında yaşanır. bu tür diyaloglara restoranlarda, köpeğin sıçtığı kaldırımlarda, veya tesadüfen çeşitli mekanlarda karşılaşıldığında genelde pek hoşnut bırakmasa da duyanı zaman zaman yarabilir de.

-hev hev hev..
    -fifi, aşkım şşşt. sessiz ol. bak ben eve gidince sana en sevdiğin mamadan vericem.
    -hev hev hev!!
    -bak garson abi kızıyo sana. lütfen susar mısın haytım.
    -hev hev hev!
    -bak küsücem ama
    ...

yahut da

köpek kaldırımın orta yerine sıçmaktadır.
    -konteeees, bitti mi canım?
    -...(melul melul bakar sadece)

-hev hev hev!
    -di mi ama laki* bu seymen ağa'nın yaptığı da iş mi?
    -hev hev hev!
    - sen bırak laki. karısı gösterir ona...
    (azwepsa, 15.08.2005 10:26)

2. ka: küçük azwepsa
    it: azwepsa'nın arsız, siyah, sokak köpeği.

ka, pek sevdiği, deli gibi boğuştuğu yaklaşık bir buçuk yaşında olan siyah ve arsız köpeğine yemek getirir. o gün ka'nın zibidiliği ve zevzekliği aynı anda üzerindedir. tası bıraktıktan sonra bir sopa ile yemeğe yumulan köpeği dürter.

- hrrrrrr
    ka: sus, önüne dön. yemeğini bitir.
    (dürt dürt)
    - grrrrrrrrrrrrrhhhhrrrrrr!!!!
    ka:edebinle dur, kuyruğunu keser yediririm sana!!! (elini de tehditkar bir biçimde kaldırır ve sallar)
    - havahavahava grraaa grr (ka'ya doğru atılır)
    o vakitler çevik ve hızlı olan ka geriye doğru sıçrarken aynı anda köpeğin sağ yanağına bir tekme sallar. afallayan köpeği ensesinden yere bastırır.
    ka: edepsiz!

(yazar buradan sonrasını başı ile aynı heyecan temposunda ve artislikte devam etmediği için kesmiştir.)
    (azwepsa, 15.08.2005 10:36)
  3. i.ö: itülü final, ödev vs maduru gariban öğrenci
    it:çimenliklere serilmiş it
    i.ö: ya abi şuna bak ya ben bile bu çimenlerin keyfini şu itler kadar süremiyom şerefsiz bunlar yaaa.
    it: hırrr (ulan sefil yaratık sus ıssırım)
    i.ö: bi de hırlıyo bu itlerden nefret ediyom
    it: hırrrrrrrr( benden günah gitti kaç)
    (palantir, 15.08.2005 12:20)
  4. bir sabah derse ulaşabilmek için durakta mal mal otobüs bekliyodum o sırada arka mahalleden durağa doğru bi köpek yanaştı, durakta bizle beraber otobüs bekleyen ve her halinden bizim gibi derse ulaşmaya çalıştığı belli olan genç kız arkadaşımıza sulanmaya başladı. köpeği pek sorunlu görmediğim için sakince izledim önce fakat daha sonra kızın şu lafıyla sabah uykumdan uyandım...
    -..mına .oduğumun köpeği bi .tir git yaaa
    (namalone, 08.11.2005 00:38)
  5. - oh hayır bak ilerdeki kuyuya bir çocuk düşmüş!!! lassie ne yapacaksın?
    - hev! (ne bileyim lan ben)
    - evet haklısın kızım, şu ilerdeki evden ip al gel
    - hev hev (s.ktr git kendin al lan)
    - aferin güzel kızıma benim, polisi de ara!
    - hev hev has! (ybsg)
    (panavision, 21.05.2006 19:52 ~ 22.05.2006 16:20)