belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · yılmaz özdil
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · 100 opera
  8. · duke nukem forever
  9. · sözlükteki durgunluğun nedenleri

insanı maymun eden dondurmacı modeli  

1. yaz sezonunun yaklaşması ile arka planlarda bir yerlerde ısınma hareketlerine başlayan dondurmacıdır.

şov başlıyor;

dondurma külahı tek bir hamle ile ele alınır. dondurma kaşığı( büyük olan kaşık yaklaşık bir metre falandır bu) pazuları gösterecek bir şekilde dirsekten deske baskı uygulanarak iki hamlede dondurma çıkartılır. etraftan izleyenler kontrol edilir ve artistik bir hareketle dondurma külaha yapıştırılır. tabi bu esnada külahta kaşığa yapışır. işte şimdi tam zamanıdır. siz ahanda dordurmam hazır dersiniz ama değildir. tam elinizi uzatıp dondurmanızı alırken, yukarıda asılı olan büyük inek çanına( büyük gürültü aparatı) dondurmanız öyle bir vurulur ki, hiç beklenmeyen bu hareketten tırsarsınız. neyse lan bitti dur alayım da yiyeyim dersiniz ama bu sefer dondurmacı, hoop diye kaşığı çevirir. eliniz boş kalır. lan? hoop bir kez daha. hoop bir kez daha. yavaş yavaş sinirlendiğinizi gören dondurmacı işin b.ku çıkmadan dondurmanızı sırıtarak verir.
    (deniz büyücüsü, 23.04.2007 17:14)
  2. sayıları bayağı azalmış dondurmacı modelidir. oysa maynunda etseler insanı, güzellerdi be. nostaljik kıyafetler, pala bıyıklar...
    (deniz büyücüsü, 23.09.2007 20:15)
  3. (bkz: dondurmacı elinde maymun olmak)
    (eksiksizuyum, 23.09.2007 20:16)
  4. (bkz: maraş dondurmacısını dövmek)
    (sadalet, 23.09.2007 23:35)
  5. insanların ters evrim geçirmesini sağlamayı misyon edinmiş anti-darwinist kişilik. güzel insan.
    (obi two kenobies, 24.09.2007 00:09)
  6. ablamın ben maraş dondurması alırken beni şu sözleriyle düşürdüğü durum;
    yaw böyle böyle çeviriyosunuz ya ondan da bi yapsanıza çocuk işte istiyor.
    küçük kardeş olunca insanın sıfatı 30'una da gelsen küçüksün sanırım
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 24.09.2007 00:40)
  7. insanlar yoldan geçerken "daaaan" diye öküz çanlarına ve tezgaha vurup delilik yapar bunlar.
    şeytan dürtüyor, arkası dönükken bir kaç kişi çanları çalıp adamın götünü uçuklattıktan sonra "lan nasıl oluyormuş yarrağım, elalemin kafasını sikiyorsun akşama" kadar diye bir fesatlık yapmak lazım kendilerine.
    (venom, 24.09.2007 00:47)
  8. (bkz: katilleri anlamak)
    (bkz: katil olmamak için asosyal olmak)
    (deliyayla, 24.09.2007 00:57)
  9. turistlere yaptığı artistlik hareketlerin ilgi çekmesi sonucu herkese yapmaya kalkan dondurmacıdır. kalkıştığı anda bırakıp gitmek ve öyle dondurma onda kalmış, boynu bükük halini görmek isteyecek kadar sinir ederler.
    (portakalda vitamin, 24.09.2007 01:01)
  10. bu işten sıkılmış olması kuvvetle muhtemel dondurmacı modelidir. dondurma almaya gelen insanların, o gergin, sinirli bekleyişleri, "ee artık vereceksen ver ulan dallama der gibi bakışları" arasında kalmaktan huzursuzdur. hemen üç kuruş para kazanmak, hem çeşitli atraksiyonlarla insanları eğlendirmektir amacı, yani ben bu işi yapıyorum ama bak hakkımla kazanıyorum paramı demeye de çalışıyor olabilir. ama zaman içinde her şey değişmiş, kimseye diş geçirmeyen insanları maymun eden dondurmacı formuna dönüşmüştür.
    (kurutulmus kelebek, 24.09.2007 14:05 ~ 14:05)
  11. içinde bir yerlerde gizli kalmış ezik stand up çıyı ortaya çıkarmak için fırsat kollayan kişidir.
    (seashell, 12.05.2008 18:12)
  12. maldır, katli vaciptir.

peşinen edit: elbette biliyorum; onlar da işlerini yapmaya çalışıyorlar atraksiyon falan olayına giriyorlar; ancak neden siz bu şebekliğin objesi olasınız ki?
    (maia, 12.05.2008 18:16)
  13. 11 yaşındaki kuzenimin artık dayanamayıp tam hayalarının ortasına uçan tekmeyi indirmesi ile gösterisini sona erdirmesi gibi çeşitli eziyetler çeken, bunu sadece para kazanmak için yapan dondurmacıdır.

(bkz: bu da böyle bir anımdı)
    (nickim elli karakteri geçemezmiş çok bilmişsin sen, 12.05.2008 18:23)
  14. algida, golf gibi dondurma markalarını tercih etmemin en büyük sebebi.

orada şaklabana dönmekten hep korkmuşumdur. altı üstü bir şakalaşma biçimi, şaklaban kelimesi de yerinde bir tabir değil. ama sinirden adama bir şey söyleyip kendimi rezil etmekten korkarım hep.
    (benzemez kimse bana, 11.07.2009 12:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil