21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 828 tane
günün başlıkları: 828 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (16)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·çörekotu (2)
- ·gheorghe popescu (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yesilelbiselikız (2)
- ·
- ·
- ·asdasd qwerty (6)
- ·kadın peygamber (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·game of thrones (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·el sallamak (2)
- ·
- ·
insanı depresyona sokan filmler
- - birdy
- the wall
- jacob's ladder
- united 93
- laws of gravity
tabii ki depresyona sokmuyor ama izledikten sonra " öööeeehh içim karardı lan " dedirten filmlerdir. - (bkz: beş şehir)
- (bkz: irreversible)
- (bkz: no country for old men)
izledim 2 saatim boşa gitti diye depresyona girdim. - izlemedim ama requiem for a dream diyolla.
- (bkz: the machinist)
içim daraldı, ruhum karardı. ne vicdan yaptın be christian! - (bkz: canım kardeşim)
- camino
dramın babasıdır. - teletabiler
- paramparça aşklar ve köpekler
- (bkz: into the wild)
- se7en
- çingeneler zamanı.
- (bkz: american pie)
- (bkz: the name of the rose)
güzel film ama. üstüne tanımam. depresyona da gir ama.
dikkat... bu bir sosyal mesajdır: fetih diye bir film var vizyonda onu izle depresyona girersin. fatih sultan mehmet i anlatıyor. bir tek mustafa kemal filmlerini aşka meşke buluyorlar diye üzülüyordum. bunlar herkese aynı şeyi yapıyor lan. kahrolsun yeşilçam, yaşasın bolivud! yaşasın peçeli iran sineması! oleeeeeyy! - elementarteilchen. tutkulu, delice, manyakça diye izlenen filmin sonunda üzücü, yıkıcı çıkması.
- yeşil yol. her izlediğimde ağlarım ve bir kaç gün etkisinden çıkamam.
- (bkz: yazı tura)
(bkz: uğur yücel)
(bkz: kenan imirzalıoğlu) - (bkz: up)
yanımdaki kuzenime sinemanın karanlığından faydalanarak çaktırmadan bildiğin çizgi filmde salya sümük ağlamıştım. yakalansam rezil olurdum çünkü onun için ben duygularına söz geçirebilen katı bir insandım. filmdeki o yaşlı adamın ölen karısına çok üzülmüştüm bildiğin acısını içimde hissetmiştim. filmden çıktıktan sonra bile 2 gün içim acıdı. belkide bi kaç gün önce ayrıldığım sevgilim yüzünden o kadar hassaslaştım ama resmen o kadına sevgilimden daha çok üzüldüm. ya da sevgilimin acısının o kadın için olduğuna kendimi inandırdım, bilemiyorum izleyeli uzun zaman oldu. - (bkz: içimdeki deniz)
- (bkz: schindler's list)
izleyip insanlıktan umudunu kesip intihar eden bir avukat vardı 1-2 yıl önce. - (bkz: memento)
spoiler
kendine yalan söyleyen adam.
spoiler - (bkz: bir zamanlar anadolu'da)
- (bkz: beyza nın kadınları)
- (bkz: a moment to remember)
izlemesini istediğim 894895 kızdan 894895'i, filmi izledikten sonra depresyona girdi.