görseller
inglourious basterdsinglourious basterds
inglourious basterdsinglourious basterds
belki ilginizi çeker
  1. · christoph waltz
  2. · inglorious bastards
  3. · hans landa
  4. · melanie laurent
  5. · diane kruger
  6. · gore
  7. · leslie nielsen
  8. · emre yılmaz
  9. · narrator
  10. · kült film
gündem
  1. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · prison brake
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · disko kralı
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · corazon espinado
  9. · erkeklere özgü hastalıklar

inglourious basterds  

sayfa  / 6
  1. quentin tarantino'nun çekimlerine bir türlü başlayamadığı, gösterim tarihi 2008 yılına sarkmış olduğu gözüken film projesinin adı.
    (bkz: http://www.imdb.com/...)
    (royale with cheese, 01.01.2007 03:01)
  2. tim roth ve michael madsenin oynayacağı tarantino filmi.
    (quentin, 30.10.2007 20:01)
  3. kenny katli sonrası progresif kyle repliği.
    olmadı bakınız
    south park
    (kurremkamerruk, 17.07.2008 02:39)
  4. heyecanla beklediğimiz qt filmi.
    (suspiria, 11.12.2008 17:54)
  5. (volkanat, 11.12.2008 18:37)
  6. quentin tarantino nun yazıp yönettiği hala yapım aşamasında olan filmi. tarantino bu filminde brad pitt, diane kruger, christoph waltz, eli roth, b.j. novak, mike myers, cloris leachman, christian berkel, julie dreyfus ve samuel l. jackson a rol vermiştir.

filmin konusu olarak tarantinonun 2. dünya savaşı sırasında yahudi amerikan askerlerinin, fransada yahudileri öldüren the basterds adlı grubu durdurması olarak açıklanmış.

film hem kadrosu hem de değişik bir tarantino kurgusu olması yüzünden şimdiden heyecan uyandırmıştır, gerçi heyecan için tarantino ismi bile yeter, merakla bekliyoruz.
    (hidrolaz, 05.01.2009 09:41)
  7. kendisi ile ilgili ilk duyumların 2002 sonlarında ortaya çıktığı bir tarantino filmi. bir zamanlar bu film, yüzyılın filmi olarak nitelendirilmişti ama kim, neye göre böyle bir beyanda bulundu anımsayamadım.

filmin kadrosu ise şu isimlerden oluşmakta:

brad pitt, diane kruger, melanie laurent, paul rust, christoph waltz, daniel brühl, eli roth, samm levine, b.j. novak, til schweiger ve narrator olarak samuel l jackson.

filmin amerika vizyon tarihi de 21 ağustos 2009 olarak belirlenmiş. ayrıca inglorious bastards ismi de filmin diğer resmi ismidir. şu da imdb linkidir:

(bkz: http://www.imdb.com/...)
    (jugador, 18.01.2009 14:56)
  8. austin powers serisinin yazarı ve oyuncusu mike myersın performansıyla general ed fenech karekterini izlemek ayrı bir zevk olacaktır.

(bkz: ölmeden önce izlenmesi gereken filmler)
    (feseler, 27.01.2009 00:36)
  9. süper karizmatik afişleri de yayınlanmış olan, seyretmek için meraktan çatlayacağım film:
    afişler için bkz:
    http://www.bakiniz.com/...
    (10 dakika daha lütfen, 21.02.2009 18:47)
  10. tarantinonun kült olacak filmlerinden biri. baş rolünde brad pitt var. gerek brad pitt baby face halinden sıyrılıp, artık kaslarını göstermeden filmlerde rol alıyor olsun( babel, the curious case of benjamin button); gerek tarantino vahşi tarzını daha da keskinleştirmiş olsun; film çok ince bir konu üzerinde gidip geliyor. 2. dünya savaşı filmleri, genelde nazi ekollerinin vahşeti üzerinden çevrilirken; bu filmde "fransada gördüğü her nazi askerini en vahşi şekilde öldürmeler"i istenmiş bir grup amerikan askeri anlatılıyor. sabırsızlıkla bekliyoruz. filmin galası mayıs ayında cannesda yapılacakmış. şimdiden ağzımın suyu aktı.
    (jadore, 22.02.2009 11:18 ~ 11:19)
  11. 21 ağustos 2009 da, ingiltere ve amerikayla birlikte türkiye'de de vizyona girecek tarantino filmi. müzikleri şahane. soundtrack albümü filmden önce çıksa da alsak dedirtiyor. ayrıca tarantino ve brad pitt'in bir arada olduğu film izlenmez de hangi film izlenir doslarım sorarım size..
    (kendimden biliyorum, 01.03.2009 21:12)
  12. hd kalitesindeki trailer ını http://www.apple.com/... adresinden izleyebileceğiniz film. hayvanlar gibi merak uyandırıyor insanda zira, ayrıca brad pitt in aksan konusundaki yeteneğini, bir kez daha görmüş oluyoruz bu filmde. they'll be sick about us repliği ağzıma dolandı, kurtulamıyorum.
    (tenceredekietlibamya, 18.03.2009 17:27 ~ 19:26)
  13. nette gezinirken tesadüfen senaryosuyla karşılaştığım tarantino filmi. ''noluyoruz lan!!'' diye bir tepki verdim ve birazdan okumaya başlayacağım.

elimdeki senaryoya göre filmin açılış planında bir çiftliği görüyoruz. çiftliğin üzerindeki gökyüzünde şu yazı beliriyor:

''bir zamanlar...
    nazi işgalindeki fransa''

(görsel: inglourious basterds/70840)
    (ne içersen iç su iç, 20.03.2009 20:49 ~ 20:51)
  14. fazla birşey beklemediğim ama gore'un son gaz olacağını tahmin ettiğim filmdir.
    (keyif pezevengi, 14.05.2009 09:14)
  15. diane kruger'ın bridget von hammersmark rolüyle yer alacağı film.

sabırsızlıkla beklemekteyiz efendim.
    (fakespeare, 14.05.2009 09:21 ~ 09:23)
  16. 48 milyon avroya mal olmuş. bu paranın 6,8 milyon avrosunu alman hükümeti vermiş. ayrıntılı bilgi için okuyun, öğrenin: http://www.ntvmsnbc.com/...

tarantino, brad pitt ve ikinci dünya savaşı üçlemesini ilk kez gördüğümde şehir efsanesi sanmıştım. gün gün hayata geçti ve en sonunda galası yapıldı. izlerken ufak çaplı orgazm yaşayacağımı hissediyorum. beklentim büyük.
    (elladan tinuviel, 22.05.2009 21:22 ~ 23.05.2009 01:42)
  17. insanı ciddi anlamda merak içinde bırakan, 21 ağustos u iple çektiren film. tarantino nun ve brad pitt in hemen hemen tüm filmlerini izlemiş biri olarak çok umutlu olduğum bir birliktelik bu. beklentim gerçekten büyük.
    (adrian, 08.07.2009 12:53)
  18. 21 ağustos 2009'da gösterime girecek olan, başrolünde brad pitt'in yer aldığı bir quentin tarantino filmi.film; 2. dünya savaşı yıllarında almanya'nın fransayı işgali üzerine bir grup yahudi amerikan askerinin kurmuş olduğu "the bastards" çetesinin nazilere karşı verdiği amansız mücadeleyi anlatır...
    (forthosewhodiedalone, 16.07.2009 15:29)
  19. tarantino'nun yeni filmi. türkçe sitesi hazır.
    http://www.soysuzlarcetesi.com.tr
    (dying brokenhearted, 01.08.2009 16:38)
  20. hostel filmlerinin yönetmeni eli roth'un, beyzbol sopasıyla terör estiren donny donnowitz rolünde oynadığı film.
    (ne içersen iç su iç, 01.08.2009 16:47)
  21. türkçe ye soysuzlar çetesi olarak çevrilmiş film.
    (adrian, 05.08.2009 01:37 ~ 01:37)
  22. yine kan, yine dehşet, yine tarantino. gerçekten sıktı artık, yetenekli adamsın hoş adamsın da abi, çok klişe oldu bunlar. sana demiyorum git romantik komedi yönetip kendini bitir diye, ama artık cidden tiksinti geldi be, filmlerinde kullandığın kırmızı boya terkos gölünü doldurup taşırır. gerçi okumayacağını biliyorum, senin buralarda işin ne ki, ama bir umut, mucize eseri de olsa seni tanıyan biri bunları okur ve uyanmana yardım eder. saygılar abim.
    (deanneise, 05.08.2009 02:05 ~ 01.09.2009 23:32)
  23. sabırsızlık x 12 ile beklediğim tarantino filmi. gelen haberlere göre filmin gişesi amerika'da rezilmiş (genelde her tarantino filminde olduğu gibi) ve maliyetinin yüzde 20'sini bile çıkartamayacak gibi görünüyor(muş). hatta bu kötü gidişat ünlü yönetmeni bunalıma sokmuş ve uzatmalı sevdiceği didem erol dan ayrılmasına sebep olmuştur. elbette tüm bu haberler uçan kuş'un götünden sıçtığı dedikodulardır, henüz gerçekliği kanıtlanmamıştır.
    (karate schnitzel, 05.08.2009 09:44)
  24. konusu mide bulandıran film, o kadar anti-nazi filmi çekildi ki son 30 yıldır, artık nazilere sempati duymaya başlayacak hale geldim, böyle konu mu olur, böyle film mi olur, ünlü bir türk yönetmen kalkıp ermenilerin doğu anadoludaki işkencelerine karşı 8 kişilik bir müslüman timinin ermenileri deşmesini film yapsa dünya ayağa kalkar, ama 8 kişilik bir yahudi timi almanları deşince yönetmeni de tarantino olunca festivallerde alkışlanır, sevgi pıtırcıkları sabırsızlıkla bekler, hay sokayım inglouriousuna da bastardosunada...
    (gentile, 05.08.2009 10:02)
  25. hiç bir zaman gişeye yönelik filmler yapmadığı herkesce bilinen tarantino abimizin yeni filmi (festivaller dışında) henüz dünyanın hiç bir yerinde gösterime girmediğinden gişe zırvalarına inanmak yersizdir. hep beraber iki hafta daha sabredelimdir.
    (feseler, 05.08.2009 10:03)
 sayfa  / 6

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil