ingiltere den çorap gelse kral oluyor   

adana çık aradan

1. 23 haziran 2005 mor ve ötesi rockistanbul konserinde harun tekin tarafından sarfedilmiş söz.
    22 haziran'ı, 23 haziran'a bağlayan gece konsere çıkan jj72'nin sahneye tam zamanında çıkıp gene sahneyi tam zamanında terketmesinin ardından, sahneye çıkacak ve rockistanbul 2005'in kapanışını yapacak mor ve ötesi, jj72'nun gösterdiği özeni gösterememiş ve soundcheck'ti, assolistlik havasıydı, artizlik peşinde koşmaydı derken sahneye tam 45 dakika geç çıkmış ve utanmadan bir de sahneye geç çıkmalarının sebebi, kendilerinden önceki grubun sahneden geç inmesiymiş gibi suçu jj72'ya atmışlardır.
    harun sahnede, kendilerini yarı yuhalama, yarı ıslıkla protesto eden kalabalık sahne önündeyken, harun durmuş durmuş ve bu talihsiz cümleyi sarf etmiştir: zaten ingiltere'den çorap gelse burada kral oluyor.
    barışı ve sanatın evrenselliğini savunan ve kendini neredeyse bunun liderliğini yapmaya adamış olan bir grubun, sanki jj72 kalkıp gitarlarıyla ırak'ı kuşatmış gibi suçlanması ya da suçlanmaya çalışılması, eğer bu cümleyi duydularsa ya da merak edip ne anlama geldiğni sordularsa, zannediyorum ki kendilerini ve daha nicelerini türkiye'ye gelip konser verme konusunda bir kez daha düşündürecektir.
    (dedi ki normal, 23.10.2006 17:00 ~ 17:02)

2. sanırım sevgili dostum comatose bu konuya şöyle bir açıklık getirmiş. altına imzamı atıyorum

(bkz: @305224)
    (hepten aykırı, 02.06.2007 18:45)