|
|
- bu akşam saat 20.00 ile 22.00 arasında itüsözlük'te ilk kez yayına başlayacak olan radyo programı. şahikulade.
- çok sevdiğim bir astor piazzolla şaheseri ile açılış yapmış radyo programı.
(drummy, 11.05.2008 20:10 ~ 20:11)
- ilk programda ellisande gayet sağlam bir playlistle karşımıza çıkmış özellikle açılışta dinlettiği libertango ile bizi olduğumuz yere çivilemiştir.bu güzel playlistine rağmen ilerleyen programlarında daha fazla alternative rock parça çalmasını rica ediyor , daha iyi yayınlar diliyorum
- bolca distortion varmış programda. akılmalı bence.
"\m/"
- dj i gibi şahane olan radyo programı,ailecek bitiyoruz, hele bu gece mattias ıa eklundh çaldı ya bitmiştir artık olay.kendisine yani prensesime , başarılar diliyorum yayın hayatında.
- sözlük ortamına yabancı olmamın verdiği merakla orayı burayı kurcalarken keşfettiğim ve beğendiğim radyo programı. üşengeç insan olduğumun bilincindeyim, playlist yapmaya üşenirim, aklıma bir şarkı gelir, dinlerim, yarım saat döner o winampta. radyo işte benim gibi insanlar için bir nimettir, tabi program ve dj kaliteli ise. başarılar, devam edesi bir program.
- progressive olayına kıl olsam da beğendim çalınan parçaları, değişiklik oldu benim için. ellisande'nin anlatımı gayet samimi ve hoş olmuş. sweet home chicago da süper oldu bu arada.
- havanın da kapalı olması münasebetiyle mayışmışken kendime gelmeme neden olmuş program. hadi canlar oturmaya mı geldik, neee nanananaa..
- ilk defa sözlükte dinlediğim bir programda bir dj bu kadar konuşkan çıktı. teşekkür ederiz kendisine bizimle sohbetini paylaştığı için.
- baharda artan libidodan ve bu libidonun birikmiş olduğundan mı bilmiyorum hastayım sunumlarına bu programın. kayser bilse eşcinsel der bana herhalde. program süresinin uzatılması gerek. tabi dj ne der bilmiyorum*.
- daha fazla kişiye ulaştırmak için kıçımı yırttığım radyo programıdır.niye direnirsiniz bilmem..
- elfen lied- lilium la beni benden alan program...
- (bkz: on air)
|