itü'de kimden aldığına göre not aldığın sorunlu derslerden. temelinde ne yaptığının değilde nasıl yaptığın yatmaktadır. hocaya formata uygun küfür ederek bile not alabilirsin. ne de olsa yazdığın konuda hocanın ne kadar bilgisi olabilir ki???
daha derse girdiğin ilk andan itibaren araya kadar kendine lanet ettiğin, arada da koşarak danışmanını bulduğun ve drop etmenin yegane mutluluğunu yaşadığın dersimsi işkence biçimi.
genelde ilk hazırladığınız note card'ların acemilik dönemine denk gelmesinden ve zaman içinde essey'inizin evrim geçirmesinden dolayı son haftalarda fazladan note card hazırlamanızı gerektiren ders*
first draftini son geceye bıraktığım, saat gece 4 ve teslimine 9 saat kalması itibarıyla konumu değiştirip başka bişilerle ilgili mi yazsam diye hala düşündüğüm, notecardlarını hep günü kurtarmak için yazdığım bu sebeple aralarında uzaktan yakından ilişki kuramadığım, şu kelimeleri yazarken bile ulan hepsini pencereden aşaıya atıp uyusam mı dediğim ders diye sunulan işkence.
geçen dönem aldığım ilk hafta götürdüğüm 3 başlığın beğenilmesiyle sınıfta herkes tam puan alırken benim ilk haftadan puan kaybetmeme neden olan
her hafta bıraksam mı bırakmasam mı diye düşündüğüm
haftalık ayakişleriyle adamı bezdiren first draft yazmadan bir önceki hafta notecard bilincine erişip deli gibi notecard yazmak zorunda kaldığım ama sueda albayrakın notecardları iyi düzeltmesi sonucu first draft ve final draftını kolayca yazıp tam puan aldığım irenç ders
kanımca eğer seçtiğiniz konu zevkli ve bol kaynak bulunabilir bir şeyler ise kolay bir ders. benim konum nükleer sevk sistemli gemilerdi* genel nükleer enerji kitapları yanısıra gemi sevk sistemleri ve ikisini çeşni yapan nükleer sevk sistemlerine kadar geniş bir yelpazede yazma imkanı buldum. hatta kağıt yetmedi büyük kısmını kırptım.