görseller
indecent proposal 

belki ilginizi çeker
  1. · no ordinary love
  2. · ahlaksız teklif
  3. · 1 milyon dolara her kızın vereceği gerçeği
  4. · robert redford
  5. · unutulmaz film replikleri
  6. · bir kadın kocasını milyoner yapabilir mi
  7. · woody harrelson
  8. · sevgiliye haciz gelmesi
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · the twilight saga new moon
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · fi
  9. · selam et

indecent proposal  

1. hollywood'un en uyduruk filmlerinden biri, adamın teki kadınla birlikte olmak için para ödemeyi teklif ediyor, kadın ve kocası da kabul ediyo gibi uyduruk bir konu, medyanın bu konuyu salak ünlülere sorarak gündeme getirmesiyle dikkat çeker hale geldi, içinde çok bayat konuşmalar ve olaylar geçiyor, vasat bi film işte türkçesi de ahlaksız teklif
    (greeen, 16.04.2004 21:12)
  2. şöyle bayat bir diyalog vardır ki film boyunca tekrarlanır (diana=demi moore david=woody harrelson)
    diana: have i ever told you i love you?
    david: no.
    diana: i do.
    david: still?
    diana: always
    (greeen, 11.08.2004 06:01)
  3. "ı were to offer you 1 million dollars, for one night , with your wife."
    filmin dönüm noktasıdır. bu filmi izleyen her erkek aslında bir kere düşünmüştür acaba ben olsaydım napardım diye.
    (12monkeys, 13.08.2006 18:44)
  4. filmde geçen "bir taş bile birşey olmak ister" repliği yanılmıyorsam aslen luis kahn'a ait. filmi ilk izlediğimde baya karizmatik gelmişti ama sonra my architect'i izledim.
    (artemisia, 06.09.2006 21:10)
  5. başrollerinde demi moore ile robert redford'un seviştiği kolpa film. vakt-i zamanında demi moore sevişme temalı filmler üzerine seriye giderkene popüler medya tarafından çok konuşulmuş çok infial yaratmıştır.
    (togisama, 11.01.2007 18:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil