bu gillerin yakışıklılıklarının farkında olup kimseye pas vermemeleri sebebiyle dişi kimsenin fernanda tavares ya da eva herzigova olmadığı müddetçe inanılması güç hadisedir.
-ne yani şimdi ben....nasıl oldu bu? seviyorsun di mi? ayyyy inanmıyorum. dur, ben kızlara bir mesaj çekeyim. aman allahımmm. biliyordum, biliyordum. ya allah aşkına söylesene, niye ben?
şeklinde çenesine vuran kız olmaktır, aptallaşmaktır. belki de bir daha ne inanılmaz ne de inanlır bir erkek tarafından hoş bulunmamaktır.
eğr bu kızımız kendini bulunmaz hint kumaşı zannedip bir havalara girer ve de bu erkeğin kusurlarını aramak için kendini kasar, her fırsatta çocuktan kaçarsa, bu beğenilme duygusu göz açıp kapayıncaya kadar geçer, kızımızın havası da bir balon gibi söner.
bir kaç evrede idrak edilesi durumdur:
evre 1: "noluo lan"
evre 2: "abi çocuk telefonumu istiyor, çok tatlısın dedi, yok yok bir hata var"
evre 3: "abi bu işte bir terslik var ben gidip en iyisi sandalet içine çorap giyen çocuklarla takılayım bu bana gerçek üstü geldi, gay de olabilir, ya da sapık, imdaaat!"
en fazla ne kadar ekstrem olabilir diye merak ettiğim durumdur. zira yakışıklı adamlar bir kızdan hoşlanamaz mıdır? o kız çok mu eziktir de bu garip bi durumdur. "yani inanabiliyo musun benden hoşlandı kızaaaamm!!!*" nidalarıyla çıldırmanın kendinden geçmenin bir anlamı var mıdır.. ayrıca yakışıklılık özellikle de inanılmaz olanı kime göredir neye göredir. bu inanılmaz yakışıklı adamın başka bir özelliği var mıdır.. önemli nokta budur. zira sizin hoşluğunuzu doğru şekilde idrak edebilecek bir beyin ve donanıma da ihtiyaç vardır*.
olması gayet olasıdır, ekstrem bişey değildir. lakin sonrasında birçok problem yaşanacağı tecrübe ile sabittir. en büyük problem bu inanılmaz yakışıklı çocuğun birçok hayranının, beğeneninin olmasıdır. bu da peşinde koşan bir sürü kızın olması demektir. ki insanları genelde bağlamaz o kişinin sevgilisi var mı yok mu.. bu kızlar çocuğun aklını karıştırabilir, hatta rakip olabilir.. en iyi ihtimalle huzursuzluk yaratırlar..
bunun yanında bu inanılmaz yakışıklı çocukla birlikte olma durumu insanda ekstra bir gerginlik yaratır. herkesin gözü (şu cocuğun peşinde koşan, çocuğu yakışıklı bulan kızlardan bahsediyorum) sizin ilişkinizdedir. ne oldu ne bitti, ayrıldılar mı barıştılar mı merak içindedir herkes.. bilirsiniz ki sizin en ufak tartışmanızda zevkten dört köşe olacak insanlar vardır. bu da insanı gerer, yıpratır.. bana ne kardeşim milletten demek istersiniz.. ama içten içe kemirirsiniz bi tarafınızı.. böyle bişeydir. pek tavsiye edilmez..
16 yaşımdan beri, ara ara sürekli başıma gelen durum. herkesin istediğini bildiğiniz bir erkeğin size kesik olması durumu. neticede her erkek gibi o'da sizi "götürmek" isteyecektir. "tehlikeli" olduklarından, başa çıkılamaz derecede çekicidirler. ancak; siz de bir o kadar "tehlikeli" iseniz, altından kalkabilirsiniz bu erkek türünün. yoksa gene de illa ki siz de "götürmek" istiyorsanız "tek gece" ile son noktayı koymak gerektir. eğer bunu yapmaya yapı olarak müsait değilseniz, hiç bulaşmayın, kendinize de bulaştırmayın daha iyi derim. yoksa "inanılmaz yakışıklı" olduklarının gayet de farkında olduklarından, biraz da yetenekli iseler, tamamiyle bencil ve de fırlama davranışları ile, herkese hayatı zindan etme, üstelik bundan keyif alacak kadar narsist olma durumu, istisnasız hepsinde görüldüğünden, size hayatınızı zindan edecek, duygularınızla her türlü göbek dansı yapacaklardır. siz siz olun, böyle bir erkek için kendinizden vazgeçmeyin.
edit : bu giri en sevilmeyen eserim seçildiğine göre, sözlükte "inanılmaz yakışlıklı" pek çok erkek olsa gerek.
7 yaşımdan beri, benim de sürekli başıma gelen bir şey.
bi çocuk var tımam mıa, beni inanılmaz çekici ve hoş buluyor mesela. özellikle aynaya baktığımda karşılaşıyoruz arasıra. beni götürmek istiyor falan, yok ben böyle iyiyim diyorum ama gidemeden de duramıyorum huyum kurusun. gerçi yapı olarak müsait değilim fakat olsun işte, herkes biraz narsisttir. değil mi?
pazartesi 25 yaşımı doldurucam kısmetse, bir kere bile başıma gelmedi bu durum. nerede paçozu, sümsüğü, çirkini varsa geldi beni buldu. herkesin tiksindiği adamlar yanaştı bana hep. e yapım da o yönde gelişti tabii doğal olaraktan. her biri iyi aile çoocuğu olduğundan dolayı ne gezme teklif ettiler ne tozma bırak tek gece mek gece nerde?!!! yeteneksizlik bunlarda, tevazu bunlarda, iyi niyet bunlarda. yok kardeşim yok. ben de bir kere inanılmaz yakışıklı erkek tarafından hoş bulunmak ve ben de bu hoş buluntuya karşılık boş bulunmak istiyorum. ara ara sürekli benim de tehlike sarsın dört bir yanı istiyorum.
edit: bu giri en sevilen eserim oldu. ne hoşunuza gitti ki?!
- oktay
- efendim
- şu george clooney tipli herif bana bakıyor demiştim ya sürekli
- ee?
- demin lavoboyo gittiğimde yanımdan geçerken bana çok tatlısın dedi.
- çıkışta dalalım ibneye istersen hüseyin.
- dalalım abi dur mahalleden arkadaşları da çağıralım, inek şabana benzetelim ibneyi.
tam 14 saattir başıma gelmeyen durum. halbuki muntazaman gelirdi. nasıl oldu ben de anlamadım.
herkes de kaldıramaz bunu hani. ama tehlike benim göbek adım olduğu için çok rahat altından kalkıyorum. zor, dediğim gibi. yapı olarak müsait değilse evinizde denemeyin.