belki ilginizi çeker
  1. · yakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek
  2. · ben kadir deli kadir
  3. · sana puanım 9 kanka
  4. · dikkat et cima edecek
  5. · eva herzigova
  6. · inanılmaz güzellikteki kız tarafından hoşlanılmak
  7. · hatun turnusolu başlıklar
gündem
  1. · boylumlama
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · colin kazım richards
  4. · öğretmenler günü
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · fuck itusözlük
  9. · ata özer

inanılmaz yakışıklı erkek tarafından hoş bulunmak  

sayfa  / 4
  1. (fentoxa, 19.10.2005 11:56)
  2. (solti, 19.10.2005 12:04 ~ 12:05)
  3. birkaç kişinin başına gelmesini sağladığım durumdur. ancak şu sıralar böyle bir durum yoktur. sözlükteki bayanlara buradan sselam ederim.
    (azwepsa, 19.10.2005 12:08)
  4. hoş bulunan şahıs da erkek ve heteroseksüelse, gelişecek olayların aksiyon macera tarzında iyi seyirlik bir film olma ihtimali yüksek olan durum.

(bkz: bana mı dedin)
    (bkz: ulan)
    (bkz: ben kadir,deli kadir)
    (siyah, 03.01.2006 15:32)
  5. bu gillerin yakışıklılıklarının farkında olup kimseye pas vermemeleri sebebiyle dişi kimsenin fernanda tavares ya da eva herzigova olmadığı müddetçe inanılması güç hadisedir.

(bkz: yakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek)
    (ataraksia, 03.01.2006 16:00)
  6. kendine güvenmemekten ileri gelen bir ego tatmini ve hoşnutluk durumudur.sakıncalı bir durumdur.
    (jineps, 03.01.2006 16:04)
  7. -ne yani şimdi ben....nasıl oldu bu? seviyorsun di mi? ayyyy inanmıyorum. dur, ben kızlara bir mesaj çekeyim. aman allahımmm. biliyordum, biliyordum. ya allah aşkına söylesene, niye ben?

şeklinde çenesine vuran kız olmaktır, aptallaşmaktır. belki de bir daha ne inanılmaz ne de inanlır bir erkek tarafından hoş bulunmamaktır.
    (gülümsün, 03.01.2006 16:06)
  8. inanılmaz yakışıklı erkek kalıbını da irdelemek gerekir tabi.
    (possible dreams, 03.01.2006 16:44)
  9. eğr bu kızımız kendini bulunmaz hint kumaşı zannedip bir havalara girer ve de bu erkeğin kusurlarını aramak için kendini kasar, her fırsatta çocuktan kaçarsa, bu beğenilme duygusu göz açıp kapayıncaya kadar geçer, kızımızın havası da bir balon gibi söner.
    (sandra dee, 03.01.2006 17:46)
  10. - oo brad'cim * hoşgeldin
    + hoşbulduk bacım.

durum bundan ibaret işte; arada herhangi bir cinsi münasebet, aşk meşk meselesi bulunmasına gerek yok.
    (camel, 03.01.2006 19:38)
  11. ego tatmin edici; ancak endişe, kuşku ve kıskançlığı da yanında getirebilecek bir olaydır.
    (gonewiththesin, 26.08.2006 13:13 ~ 22.01.2009 21:45)
  12. şahin k'nın av arayışları arasında kurban seçilmek.
    (yedinin yedincisi, 27.08.2006 22:58)
  13. en fazla ne kadar ekstrem olabilir diye merak ettiğim durumdur. zira yakışıklı adamlar bir kızdan hoşlanamaz mıdır? o kız çok mu eziktir de bu garip bi durumdur. "yani inanabiliyo musun benden hoşlandı kızaaaamm!!!*" nidalarıyla çıldırmanın kendinden geçmenin bir anlamı var mıdır.. ayrıca yakışıklılık özellikle de inanılmaz olanı kime göredir neye göredir. bu inanılmaz yakışıklı adamın başka bir özelliği var mıdır.. önemli nokta budur. zira sizin hoşluğunuzu doğru şekilde idrak edebilecek bir beyin ve donanıma da ihtiyaç vardır*.
    (cheetosyiyenpenguen, 27.08.2006 23:18)
  14. olması gayet olasıdır, ekstrem bişey değildir. lakin sonrasında birçok problem yaşanacağı tecrübe ile sabittir. en büyük problem bu inanılmaz yakışıklı çocuğun birçok hayranının, beğeneninin olmasıdır. bu da peşinde koşan bir sürü kızın olması demektir. ki insanları genelde bağlamaz o kişinin sevgilisi var mı yok mu.. bu kızlar çocuğun aklını karıştırabilir, hatta rakip olabilir.. en iyi ihtimalle huzursuzluk yaratırlar..
    bunun yanında bu inanılmaz yakışıklı çocukla birlikte olma durumu insanda ekstra bir gerginlik yaratır. herkesin gözü (şu cocuğun peşinde koşan, çocuğu yakışıklı bulan kızlardan bahsediyorum) sizin ilişkinizdedir. ne oldu ne bitti, ayrıldılar mı barıştılar mı merak içindedir herkes.. bilirsiniz ki sizin en ufak tartışmanızda zevkten dört köşe olacak insanlar vardır. bu da insanı gerer, yıpratır.. bana ne kardeşim milletten demek istersiniz.. ama içten içe kemirirsiniz bi tarafınızı.. böyle bişeydir. pek tavsiye edilmez..
    (amy, 28.08.2006 16:04)
  15. - kime göre neye göre inanılmaz yakışıklı bir erkek?
    - eğer yakışıklılığı inanılmazsa o erkek yakışıklı mıdır?
    - yakışıklı ise neden inanılmazdır?

bunlara cevap bulabilirsem bir şeyler söylemeyi düşünüyorum...
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 24.01.2008 17:28 ~ 17:30)
  16. (diabetik nöropati, 24.01.2008 18:14)
  17. gizli eşcinsel bireyin artık dayanamayıp götü başı alelade açmasına sebebiyet vermesi muhtemel beğeni tümcesi.

ayrıca; 'inanılmaz yakışıklı erkek' zincirleme tamlamaya takıldım ama neyse siktir et.. vardır herhalde öylesi de.. bzzzt!
    (sadomasochistic, 23.02.2008 05:56)
  18. pazartesi 25 yaşımı doldurucam kısmetse, bir kere bile başıma gelmedi bu durum. nerede paçozu, sümsüğü, çirkini varsa geldi beni buldu. herkesin tiksindiği adamlar yanaştı bana hep. e yapım da o yönde gelişti tabii doğal olaraktan. her biri iyi aile çoocuğu olduğundan dolayı ne gezme teklif ettiler ne tozma bırak tek gece mek gece nerde?!!! yeteneksizlik bunlarda, tevazu bunlarda, iyi niyet bunlarda. yok kardeşim yok. ben de bir kere inanılmaz yakışıklı erkek tarafından hoş bulunmak ve ben de bu hoş buluntuya karşılık boş bulunmak istiyorum. ara ara sürekli benim de tehlike sarsın dört bir yanı istiyorum.

edit: bu giri en sevilen eserim oldu. ne hoşunuza gitti ki?!
    (betty blue, 23.02.2008 10:10 ~ 10.07.2008 21:09)
  19. - oktay
    - efendim
    - şu george clooney tipli herif bana bakıyor demiştim ya sürekli
    - ee?
    - demin lavoboyo gittiğimde yanımdan geçerken bana çok tatlısın dedi.
    - çıkışta dalalım ibneye istersen hüseyin.
    - dalalım abi dur mahalleden arkadaşları da çağıralım, inek şabana benzetelim ibneyi.
    (julien, 23.02.2008 10:17)
  20. -inanmıyoraaaam!!
    (meramise, 23.02.2008 10:19)
  21. tam 14 saattir başıma gelmeyen durum. halbuki muntazaman gelirdi. nasıl oldu ben de anlamadım.
    herkes de kaldıramaz bunu hani. ama tehlike benim göbek adım olduğu için çok rahat altından kalkıyorum. zor, dediğim gibi. yapı olarak müsait değilse evinizde denemeyin.
    (çılgın orman meyvesi, 23.02.2008 11:02)
  22. (dirtypain, 23.02.2008 11:15)
  23. gayet normaldir. biz de insanız, elbette bizim de hoşlandığımız kimseler olacaktır.
    (karizmatik, 23.02.2008 11:21)
  24. "bir kaç kişiyi hoş bulduğum oldu. olayı büyütmemek lazım. "
    (one more cup of coffee, 23.02.2008 11:26)
  25. o inanılmaz yakışıklı erkeğin inanılmaz yakışıklı olmaktan başka bir marifeti yoksa çok da tın denilecek hadisedir.ne var ki yani bir kızı bir dolu erkek hoş bulabilir yakışıklılığı daha inanılabilir olanlardan,çirkin olanlarına kadar her çeşiti çıkar ''iyisin,hoşsun,güzelsin'' der bu kıza,inanılmaz yakışıklısı dese ne fark eder.hem hoş bulunmak ne kadar mühimdir.birinin kalbinde yer sahibi olmak,sevilmek değil midir asıl önemli olan?
    (theraflu, 23.02.2008 12:14)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil