|
|
- (bkz: arkadaşlıktan sevgili moduna geçmek)
- (bkz: ya büyüktür ya küçük)
(bkz: ya güzeldir ya çirkin)
(bkz: tatlı göğüs ne lan)
- (bkz: bob)
(bkz: fight club)(kl7mu, 21.01.2008 23:48)
- (bkz: dostum capsler kurbağa olmuş)
- her abazan gençlik vakfı üyesine, vakıfa üye olduğu anda tahsis edilen dost tipi.
- (bkz: tavukgöğsü)
- (bkz: komşunun tavuğu komşuya kaz görünür)
(gorky, 19.04.2008 16:38)
- (bkz: inanılır gibi değil)
- inanılmaz zor bir sınanma durumudur.
- herkesin birbirine "dünya tatlısım, biricik cancikim mujjjx aşkıma" tarzı entryler döşenmesine sinirlenmiş bir kısım tepkili sözlük yazarı; bu cıvık vatandaşları eleştirmek için birbirine seri şekilde "cancişim, badişim, hanimişim" tarzı yazılar yazmıştı. ocak 2007'de, ekşi'de o kalabalıkta bu söz de aradan geçiverdi işte, sanıyorum ssg söylemişti ilk kez.
(bkz: http://sozluk.sourtimes.org/...)
(bkz: http://sozluk.sourtimes.org/...)
aslında insanların birbirlerine yorumlar yazabildiği sanal komünitelerde olmazsa olmaz bir şey bu. seri şekilde testimonial* ile sevme olayı vuku buluyor, o kadar sevgi dolu insanlar mıyız hakikaten? ama yapacak bir şey yok sanırım. (bkz: nick altı giri/!azureel) (bu arada 2004'te cümle kuramadığımı bir kez daha farkediyorum acı bir biçimde ya neyse.)
şu "cancişim, datlım, balım" içeren girileri ise bazen çıplak gösteren gözlüğümü takıp, decrypt etmeye çalışıyorum.
- zirvede ne dekolte giymişti o öyle offf bi punduna getirsem de yatağa atsam ne sikerim var ya
diye aklından geçiren vatandaşların, fikirleri "badi" filtresinden geçirilince işte
- x zirvesinde tanıştığım ve tekrar görmeyi sabırsızlıkla beklediğim canciş kankişim. sana kırmızı çok yakışıyor swh
benzeri bir hal alıyor sanki. bilmiyorum aşırı fesatım belki de ama nick altı girilerde genelde benim gördüğüm, telekomun fiber hatları üzerinden muhatabına bir şeyler uzatmaya çalışan erkekler oluyor (bkz: great dilemma/@1689050). tabi meseleyi sadece erkek-dişi mevzusuna indirmek hata olur ama "inanılmaz tatlı göğüsleri olan dost" lafı bir erkeğe söylenmez di mi benjamin.
- abi body yapmış, kollara kas-kanat yapmıştır belki ona söylüyordur?
kendime not: buraya bir şey yazılacak.(azureel, 19.04.2008 17:23 ~ 17:35)
|