hayata pipisinin ucundan bakan bok beyinlilere seslenmekte;
evet, ben de küfür ediyorum hatta farklı bir samimiyet mertebesiymiş gibi geliyor bana ama ne oluyor yahu? ne yapıyorsunuz? çüksüz götsüz başlık açılmaz oldu? ya da bu hep böyle miydi? biri beni nurlasın lütfen.
sonra çatışıyorsunuz. evet, ben de çatışıyorum zaman zaman. tabii ki fikirlerimi savunacağım ama ne oluyor yahu? birbirinizin açığını mı kolluyorsunuz? biri beni nurlasın lütfen.
laf olsun diye yazıyorsunuz sonra. sırf bir deli kuyuya bir taş atıyor diye kendinizi 40 akıllı zannedip peşinden atlıyorsunuz. atlamıyor musunuz? biri beni nurlasın lütfen.
bir author vs kayser midir nedir kavgasıdır gidiyor işte. bırakın kendi boklarında boğulsunlar yahu? bize ne? sıktı artık.
sözlüğü amacından saptırıyorsunuz. bundan mütevelli yazma şevki kalmıyor bünyede. hani sihirli bir değneğim olsa birilerine hokus pokus yapacağım ama yok, o yüzden sadece bir kaç abuk kelimeyle açıklama çabasındayım. gelin kardeş olalım demiyorum, kim ne bok yerse yesin. yine de biraz daha çaplı olunuz. herkese 2. sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz, farkında değilsiniz. eğer samimi duygularınızın bunlar olduğunu içtenlikle savunabiliyorsanız, gidin bir de anne ve babalarınızın yanında, sevdiğiniz insanların yanında dile getirin. onların yanında da sokun, çıkarın. yoksa ben buna ikiyüzlülük derim.
dinleyipte geçmediğim en iyi tavsiyelerden birisine sebep olan ..iyikide tavsiye etmişsin..
muhteşem ötesi bir shun şarkısı..derin anlamları olan..
"geldik, gördük, incittik..."
ve gidiyoruz..