|
|
- tdk. imge.
bir kişinin hayata karşı duruşu ile başlayan ve kıyafetlerle tamamlanan yansıması.
- görüntü, benzetme.
- susuzluğun yanında bir hiçtir...
(bkz: sprite)
- (bkz: imajinal güç)
(zeus, 22.11.2005 17:31 ~ 17:33)
- yeni tanışılan kişiler veya kurumlar hakkında oluşabilecek ön yargının denklemini sağlayacak karakteristik fikir edinimidir.
- (bkz: outlook)
- hiç bir şeydir.
(bkz: susuzluk herşey)
- türkiye'nin en büyük post prodüksiyon şirketlerinden biridir. avrupa'da hd teknolojisine sahip tek stüdyodur. hatta japonya'da 2007 avrupa'nın en iyi stüdyosu seçilmiştir. ödül imaj'ın girişinde durur. avrupa'da dijital sinemada bir numaradır. ayrıca reklam, animasyon, çeviri, dublaj, müzik yapım işlerini de icra eder. warner bros'un yetkili avrupa stüdyosudur.
- gerçek kimliğinden, başka insanları etkileyebilecek kadar uzaklaşmak.
- imaj herşey(mi)dir
bazen iplerimi arıyorum,kollarımda bacaklarımda ve en vahimi beynimde,ne kadar yaklaşsam da göremeyeceğim kadar ince, ne kadar çekiştirsem de koparamadığım sağlam ipler varmış gibi hissediyorum.
sadece bugün değil düşlerim bile öyle keskin hatlarla çizilmiş ki,boyama kitabında taşırmadan boyamaya uğraşıyorum;çiçek kırmızı,yaprak yeşil,güneş sarı.en sevdiğim şarkılar,filmler,yazarlar,okuduğum gazete,izlediğim kanallar,sevdiğim renkler...beni ben yapmaya yeter mi?ya beni sevebilmen için benden nefret etmen için bunlar için yeterli mi peki?
yargılanmaya mahkum yaşamlarımız;içimizden geliyor sandığımız pek çok şey takdir görmeye şartlanmış olan bilinçaltımızın mahareti.çizginin dışına çıkmak bile çizginin dışına çıkan sıradışı biri olabilmek için çoğu zaman, ne acı.
- (bkz: glam)
|