lise 4'e geçen ve derslerinin yoğunlaşmasından dolayı hesabını kitlediğini duyurularda okuyunca çok üzüldüğüm yazar. sen de sevgiyle kal illumination altar. allah zihin açıklığı versin. bu sene soruları tübitak hazırlıyormuş.
elini ayağını internet ortamlarından çekmiş, kendini derslere vermiş yazar. kendisine başarılar diliyorum, umarım emekleri boşa çıkmaz... ayrıca kendisiyle yaptığımız msn de en uzun süre kalma düellosunda da kendisini yendiğimi burada belirtmek istiyorum!
şu ana kadar aldığım en uzun duyurular cevabını vererek gözyaşlarımın sel olmasını sağlamıştır kendisi. uzun uzun yazmış adam öneri sunmuş böyle yap şöyle yap demiş sağolasın diyorum kendisine. bu arada verdiği öneriler doğrultusunda hırvatistan yollarını aşındıracağız ordan kart atacağım merak etmesin. öss de de istediğini almıştır umarım. başarılar hayatında.
biraz sonra sınavları nedeniyle itüsözlük hesabını bir süreliğine kilitleyecek olan yazardır. ilk değildir, bundan önce de yapmıştır üstelik bu seferki ilkine göre oldukça kısa sürecektir.