belki ilginizi çeker
  1. · eru iluvatar
  2. · 6 nesiller gelmiş yaşlanmışız lan
  3. · kandilde era dinlemek
  4. · sınavdan 99 alıp ağlayan öğrenci modeli
  5. · kullanıcı adlarının kökeni
  6. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · 2012
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · sözlüğün gerçek sahibi kim
  9. · iaaf

illumination altar  

1. sözlükteki çok yeni 5. nesil yazar. hoşgeldim sefalar getirdim

(bkz: kendi çapında takılmak)
    (illumination altar, 16.07.2008 02:15 ~ 08.08.2008 00:21)
  2. kendi nick altını doldurarak beni duygu fırtınalarına uğratmış olan nesildaşım. hoşgelmiş, sefalar getirmiş. *
    (lierre, 16.07.2008 02:21)
  3. lise 4'e geçen ve derslerinin yoğunlaşmasından dolayı hesabını kitlediğini duyurularda okuyunca çok üzüldüğüm yazar. sen de sevgiyle kal illumination altar. allah zihin açıklığı versin. bu sene soruları tübitak hazırlıyormuş.
    (demiurge, 16.08.2008 01:28 ~ 01:28)
  4. yazdığı duyurudan anlaşıldığı kadarıyla hem yaşıtım, hem nesildaşım, hem de rakibim.başarılar şimdiden..
    * * * *
    (irgatez, 16.08.2008 11:49)
  5. elini ayağını internet ortamlarından çekmiş, kendini derslere vermiş yazar. kendisine başarılar diliyorum, umarım emekleri boşa çıkmaz... ayrıca kendisiyle yaptığımız msn de en uzun süre kalma düellosunda da kendisini yendiğimi burada belirtmek istiyorum!
    (opsekik, 17.08.2008 23:12)
  6. bi süredir tekrar sözlükte takılmaya başlayan yazardır efendim, sıkılmıştır ve artık sözlüğe dönmesinin vakti gelmiştir..

(bkz: bkz vermeyi özlemişim)

(bkz: 6.nesiller gelmiş yaşlanmışız olm)

çok önemli edit: öss çalışmalarım nedeniyle sözlükten ayrılışımda benden başarı dileklerini esksik etmeyen,
    miyawmiyawmiyaw, ghujka, esekherif, ucuruldukcaucurulanucurtma, assassin, irgatez, mitican, opsekik, demiurge, great dilemma ve sycokiller a çok teşekkürler..
    (illumination altar, 01.08.2009 23:34 ~ 04.10.2009 03:57)
  7. yardımsever avrupa görmüş geçirmiş bilgili yazar.

şu ana kadar aldığım en uzun duyurular cevabını vererek gözyaşlarımın sel olmasını sağlamıştır kendisi. uzun uzun yazmış adam öneri sunmuş böyle yap şöyle yap demiş sağolasın diyorum kendisine. bu arada verdiği öneriler doğrultusunda hırvatistan yollarını aşındıracağız ordan kart atacağım merak etmesin. öss de de istediğini almıştır umarım. başarılar hayatında.
    (spazmol, 11.09.2009 17:21)
  8. gayet olgun ve bence gelecek vaadeden bir hekim adayı.
    (qrs komplexi, 04.10.2009 03:40)
  9. (bkz: @4201645)
    girisiyle beni ofis ortamında olmasam gözyaşlarına boğacak olan yazardır. gerçi şimdi de dolu dolu gözlerim.
    (çıtırpaneharcı, 20.11.2009 15:57)
  10. (bkz: eru iluvatar)
    (orochimaru, 20.11.2009 16:00)
  11. biraz sonra sınavları nedeniyle itüsözlük hesabını bir süreliğine kilitleyecek olan yazardır. ilk değildir, bundan önce de yapmıştır üstelik bu seferki ilkine göre oldukça kısa sürecektir.

(bkz: geldim gidiyorum hala kendi çapımda takılıyorum)

(bkz: sınavlardan sonra görüşmek üzere arılar)

(bkz: esen kalın)
    (illumination altar, 24.11.2009 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil