belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · yılmaz özdil
  5. · öğretmenler günü
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · dauer 962 lm
  9. · on fire

illerveadaylar com  

1. http://www.illerveadaylar.com 'da mukim, 29 mart seçimleri için hazırlanmış, aday sayfaları ile tanıtım da yapılan, oy kullanılıp küçük bir durum değerlendirmesi bilgisinin de görüldüğü, ama daha çok mhp tandanslı olduğunu gördüğüm site.
    (auteur, 04.02.2009 16:54)
  2. saadet partisi'nin birkaç sempatizanın sabote ettiğini düşündüğüm kapsamlı anket sitesi.
    (hashus1099, 04.02.2009 17:11)
  3. günlük 2 oy hakkı olan site.

yalnız oy verme sistemindeki tırtlık yüzünden olur olmadık oy fazlalıkları olmaktadır.

çünkü; oy vermek için adayın üzerine tıklamak yeterliymiş. ben bunu oy hakkımın dolduğu uyarısını görünce anladım. aday isminin yanıdaki kutucuğu işaretle sonra alttan "gönder" butonuna bas gibi bir atraksiyon yok. siteye ilk girişim ve 2 oy hakkımı kullandım. işin tuhafı ise kime oy verdiğimi bilmiyorum/hatırlamıyorum.
    (van den budenmayer, 22.02.2009 21:15 ~ 21:20)
  4. diyarbakır büyük şehir belediyesi seçim durumuna göz attığımda mhp nin %23, dtp nin %20 oranda oy alındığını gösteren site. seçim gerçekçiliğini yansıtmıyor kanımca. saadet partisinin bile ezici çoğuluğa sahip olmasının imkansız olduğu yerlerde bile saadet partisi veya mhp nin önde götürüyor olması oldukça şaşırtıcı.
    (n0sferatu, 23.02.2009 13:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil