belki ilginizi çeker
  1. · ille de roman olsun
  2. · ilyada roman olsun
  3. · melek baykal
  4. · mahsun kırmızıgül
  5. · babasının kızı
  6. · fuckarım
  7. · ille de kıllısı
  8. · roman hiphop
  9. · sonuna amına koyim yazılabilecek program isimleri
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · colin kazım richards
  6. · domuz gribi
  7. · thierry henry
  8. · aşık olunan roman karakterleri
  9. · the silver bear

ille de roman olsun  

1. (hepten aykırı, 07.10.2006 17:00)
  2. - yavrum bak güzel hikayeler var
    - ı ıhh
    - şiir kitapları var bak burda
    - istemeeem
    - ille de roman olsun diyosun yani
    - yes orrayt

(bkz: sözlük karşısında iftar vaktini beklemek)
    (fantastik karakter, 07.10.2006 17:36)
  3. (sigur ros, 02.07.2008 21:55)
  4. "alkış yapmayanın çamaşır makinası bozulsun" şeklinde bir bedduanın edildiği yarışmadır. hey maşallah...
    (dr conners, 30.07.2008 22:06)
  5. oto boka yarışma çıkarıp reyting kasan televizyon kanallarının yeni icadı. millet nerede yarışacağını şaşırdı. popstar, popstar alaturka, benimle dans eder misin, olmazsa sevişmeye ne dersin vs. gibi. hepsi birbirinden saçma birbirinden uyduruk. amaçlarının ne olduğu oraya koydukları jüriden anlaşılıyor. ulan orada oturan adamların/kadınların kendilerine bir faydaları var mı da yarışanlara olsun. onlar sanki işlerini çok iyi yapıyorlar mı da sana oy versin. sen de dangalaksın, jüri de, afedersiniz bazen kendim de dahil onları izleyerek biz de... gereksiz gereksiz iltifatlar, karşısındakini göklere çıkarmalar, bilmem neler neler.

(bkz: saçma)
    (bkz: gereksiz)
    (eximtrak, 30.07.2008 22:38)
  6. melek baykal'ın gereksiz repliklerine anlam veremediğim hatta var olmasına da anlam veremediğim yarışma.
    (billy, 30.07.2008 22:43 ~ 22:43)
  7. cennet mahallesi adlı berbat dizinin devamı gibi,kabus gibi
    (kaskate, 30.07.2008 22:50)
  8. bildiğimiz cennet mahallesi tayfasının yaz eğlencesi.
    (portakallı haribo mahmut, 20.08.2008 22:20)
  9. acaba ırkçılık sınırlarına girer mi diye düşündürten söz...girmez bence..ama girebilir de..düşündürtüyo işte..
    (insansevmeyenhayvan, 20.08.2008 22:26 ~ 22:27)
  10. show tv'de yayınlanan yarışma. yarışmacılar sahneye bonus kafa bir arkadaşımızın muhteşem (!) espirileriyle alınıyorlar.

not: iş bu giri, bu bonus kafanın adının merak edilmesi neticesinde öylemesine açılmıştır. adını bilmek ve kin kusmak istiyorum. lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.
    (iddqd, 23.08.2008 22:32)
  11. trt 2 de yayınlanan bir edebiyat programı olsaydı keşke dediğim program
    (füçır, 29.09.2008 01:08)
  12. yine ekranlara gelen program. olmaz ki bir sene tutuldu diye yine yeni yeniden olmaz ki. o değil de şimdi geçen senenin kazananı anne-kız çıktı. o kıyafetleri aysel gürel bile giymezdi be... biraz para verselerdi de keşke güzel bir şeyler giyebilselerdi.
    (bana bir nick bulun, 28.06.2009 21:47)
  13. yine rapçi müsvettelerini görüp kriz geçirdiğim yarışmamsı.ulan bir kere çıkarttınız.güldük.bitti.daha niye sokuyorsunuz gözümüze.saçma sapan bir şey.
    (parvenu, 28.06.2009 22:56)
  14. cennet mahallesi isimli tv dizisi oyuncularının sanırım jüri üyeliği ve sunuculuk yaptığı yarışma. yıllardır aynı roman muhabbeti, yarışma yapacağınıza sulukule'deki proje nedeniyle evsiz kalanlara yardım etseniz? pardon, reyting kaygısını unuttum ben, öyle bi' kaygı taşımadığım için.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 06.07.2009 17:39 ~ 23:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil