|
|
- karnelere bakıp bakıp duygu yoğunluğu yaşayacağınız eylemdir.ilkokuldaki 5lerin senelere göre azaldığını,lisede tamamen kaybolduğu görülür.araya serpiştirilen 1ler ve 3ler karnelerin tuzu biberidir.
- benim yerime bahçelievler belediyesinin katı atık toplama merkezinin yaptığı eylem..
- annemin 3 oğlu için de yaptığı eylem.
ileride büyük adam olursak, medyayla paylaşmayı düşünüyormuş.
- ben de yıllarca yaptım bu fiiliyatı fakat sınıfların yükselmesi ile notlar arasında bir ters orantı meydana gelince vazgeçtim tabi.
şimdi ales sınav sonuçlarımı biriktiriyorum.
demek ki bu obsesyon yıllar sonra tekrar edebiliyor.
- akabinde iş hayatında sertifika biriktirmekle devam edecek alışkanlık, çöp eve dönüşen mekanınız kaçma hissi uyandırır, koliler atarsınız...
(heidi, 12.11.2007 17:33)
- genellikle anneler tarafından yapılır ve anne ilkokuldaki çocuğunun aldığı güzel notları görünce "bak kızım yada oğlum ne güzelmiş notların o zaman" tarzı laflar söylenir."anne ya atsana şunları" diye söylenince de "aa niye atıcakmışım" denilir.ne işine yarıyacaksa.
- biriken karnelerime en son baktığımda "velisinin imzası" kısmında, babamın imza atmadığı yerleri tespit ederek yıllar sonra da olsa eksik kalmış bölümleri babama tamamlattığım alışkanlık (bkz: gülücük)
|