gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · beşiktaş
  4. · aşk
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · hükümetin başı
  9. · farkındalık

ilkokulda beden ve resim dersinin aynı gün olması  

1. bir çin işkencesi.
    (grace slick, 01.03.2008 01:13)
  2. ekipman taşımak açısından oldukça zor olsa da boş gün tadında zaman geçirdikleri için çocukların mutluluk kaynağıdır.
    (dide, 01.03.2008 01:16)
  3. kesinlikle zulüm. o kocaman resim dosyası ile eşofmanlarınızı taşımak zorundasınızdır çünkü. hatta bizim okulda spor ayakkabı giymek yasaktı; bir de ayakkabı taşıma derdimiz vardı... bir de bunun üniversiteye gelince çeviri dersi versiyonunu yaşadım, yaşıyorum. neyse bu hadisenin yeri bura değil.
    (endoplazmik retikulum, 01.03.2008 01:17)
  4. ilkokul 1'den bahsedersek şayet, çin işkencesini ikiye katlayan bir işkence haline bürünür. nitekim 58 öğrenci ile beden eğitimi yapmak çok zordur. yere düşüp dizini kanatan mı dersin, benim canım sıkıldı oynamıcam diyen mi dersin, sürüsüne bereket...
    resim dersinde ise beden eğitimine nazaran daha az efor harcarsınız lakin, bu sefer de ortaya çıkan sesten kafanız şişer. boya isteyenden tutun da, çöpe su şişesini basket atmaya çalışan çocuklara kadar...
    velhasıl, zordur efendim çok zordur. eve bitkin halde gelinir, yatılır ve uyunur.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (höytfield, 01.03.2008 01:20)
  5. (xix, 01.03.2008 01:33 ~ 01:40)
  6. diğer günlerden pek farkı olmayan günlerdir. çünkü ilk öğretim müfredatını yetiştiremeyen öğretmen ya beden dersinde yada resim dersinde mutlaka matematik işlerdi. yani matematikten diğer günlerde olduğu gibi kurtulunmazdı.
    (the artful dodger, 01.03.2008 01:37 ~ 01:38)
  7. (bkz: combo)
    (eva, 01.03.2008 01:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil