belki ilginizi çeker
  1. · kast sistemi
  2. · köylü erkekle evlenen üniversite mezunu kız
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · öğretmenler günü
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · ugg
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · beşiktaş
  8. · bir erkek neden sevilir
  9. · amasya elması

ilkokul mezunuyla evlenen üniversite mezunu kız  

1. ilkokul mezunu olup çok kültürlüyse ve de sigortalı bir işi varsa ya da babadan zenginse karşıdakinin kabul edilebilitesi var. ha yoksa gönülün ota boka konma muhabbetine dönebiliriz.
    (abdüş şuküfe, 07.09.2009 12:57)
  2. normal bir durumdur.aşk sınır tanımıyor en güzel göstergesidir.he tabi bazı duygusal sebeplerden(!) dolayı da olabilir.

(bkz: para konuşur)
    (iö21, 07.09.2009 12:58)
  3. (mustafa, 07.09.2009 13:00)
  4. babam ilkokul annem üniversite mezunu ama gelgörki içtimai hayatta tam tersi gibi intibah uyandırıyorlar.
    (mundar, 07.09.2009 13:14)
  5. o ilkokul mezunu yaşar kemal veya yılmaz güney veya o temayülde biri değilse eğer, muhtemelen ilkokuldan sonraki eğitim - öğretim dönemlerini haybeye geçirmiştir bu hanım kız.
    (feklavye, 07.09.2009 13:20)
  6. ne kadar sevsende, aşk denen illetin aradan zaman geçtikçe ateşinin söndüğü belli. buradan hareketle kısa vadede "olabilir böyle şeyler" dense dahi uzun vade için bu evlilikte sorunlar baş göstermeye başlayacaktır.
    (titreşimli kapı tokmağı, 07.09.2009 13:21)
  7. gerdeğe kadar kızdır. o da her normal kız gibi gerdekten sonra "kadın" olur. "sen orda okudun", "ben orda okumadım" tartışması yapmak bir yerden sonra gereksizleşiyor. abla evlenmiş artık bu abiyle. daha konuşmanın bir anlamı yok. kırmızı kart gören futbolcu çırpınışından farkı yoktur evliliklerine laf söylemenin.
    (twiggy ramirez, 07.09.2009 13:22)
  8. master'ı için eğitim seviyesi ve evlilik üzerine tez yazacak olan kızdır bu. mevzuyu reel olarak yaşamak için böyle bir işe kalkışmıştır zaar.
    (hacktor, 07.09.2009 13:25)
  9. kendileri mutlu olur olmaz bunun matematiğini yapamayız ama bu çiftin çevresel faktörlere karşı koyabilme konusunda kendilerine güveniyor olmaları gereklidir. zira kimi kafalarına sıçar, kimi mallıkla suçlar. sanki üniversite mezunlarına adam olma garantisi veriliyormuş da ilkokul mezunlarının hepsi malak malak ortada dolaşıyomuş gibi. ilkokul mezunları genellikle çocuk yaşta hayata atılıp genellikle ticari bir serüvene girdikleri için hayatın zorluklarına karşı çabuk direnç kazanırlar. üniversite insana büyük tecrübeler katsa da hayatın kendi içinde yoğrulan adam bambaşka olmaktadır. hem böyle bir ilişkide iki farklı yaşam tarzının tecrübeleri aynı evde buluşabilir ve combo yapılabilir.
    (billie jean, 07.09.2009 13:27)
  10. vay be ne çok akademik kariyer tapınmacısıymışsınız.

akademik kariyer dediğim olgu, sistemin seni tee ana okulundan alıp artık nereye kadar götürebilirsen ya da götürmeyi tercih edersen o zamana kadar süren devam eden bir yol. ama bu yolu nasıl olur da tartışmasız olarak tek doğru yol olarak kabul edebilirsin ki? türkiye eğitim sistemine bir bak, bir bak hele neler görüyorsun. üniversite bitirmiş olmanın sana kazandırdıklarını bir aklında diz, ve hatta bu işlemi yaparken sakın ama sakın üniversiteyi bitirdiğin halde icra edeceğin meslekten genel olarak bihaber yetiştiğini bi çıkarma aklından.

bilinç dediğinde aklına ne geliyor. sadece okullarda, profesörler ve eğitmenler eşliğinde mi yerleşiyor bu? yooo, o zaman akademik kariyere boş yere tapınmaya yüceltmeye hiç gerek yok.

tanıştığın kişiye de default olarak "nerede okuyorsun, hangi okul mezunusun" sorusunu sorma. bırak kişiyi başka şekillerde tanı, başka özelliklerini keşfet. değil mi ama?

çok çok ilginç; kendisi ilkokul mezunu olsa üniversite mezunu bir erkekle evlenmesi hiçbir şekilde tespit sıçıcılığının konusu olmayacak olan kadındır. ilginç dedim, ama söyleyince yine bu zihniyete şaşırmadım hay aksi.
    (aglaures, 07.09.2009 13:39)
  11. (mgun, 07.09.2009 13:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil