görseller
ilkokul aşkları 

belki ilginizi çeker
  1. · cedric amp chen
  2. · unutulmayan ilkokul bilgileri
  3. · kum havuzu
  4. · ilkokul aşkları
  5. · 90 larda aşık olmak
  6. · ilkokul anıları
  7. · hoşlanılan kişinni karşısına cee diye çıkmak
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · okan bayülgen
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · öğretmenler günü
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · banyo yapıp bizimkiler seyretmek
  9. · beğenilmeyen bir kadının birden güzelleşmesi

ilkokul aşkları  

sayfa  / 3
  1. genelde büyüyünce saçma gelen aşklardır
    (all of nothing, 14.03.2004 15:05)
  2. bu kişiler genelde sınıfın en çalışkanı, öğretmenin en gözde öğrencileri olurlar(dı)
    (whisper, 14.03.2004 20:42)
  3. yeri çok farklı olan aşktır.elele tutuşulur utana sıkıla,yanağından öpersen çok ayıp ve heyecanlı birşey yapmışsın gibi olur.genelde bu minik çiftler gelin&damat (2üstteki arkadaşa göre benimle evlenir misin) oyununda hep eşleşmek suretiyle mutlu olurlar.
    (miss piggy, 29.03.2004 01:57 ~ 01:59)
  4. unutulması imkansız aşklardır. hele bide bu şahsiyetten haber alıp arada bigörüşüyosan hayat ayrı bir güzeldir...
    (my dying bride, 29.03.2004 02:09)
  5. aşık olunan karakterle burun buruna çarpılıp, üstüste düşülse bile bir şey hissedilmeecek bir çağda yaşanan bu aşk hikayeleri genelde sınıfa rezil olunmaması için ortalığa yayılma sonucu inkar edilir..

sınıf : a b'ye aşşşııkk..obarey *sınıf t..şak geçip eğlenmektedir*
    a : ne alakası varyaaa...*ağlamaklıdır* öörtmene şikayet edecem sizi..
    sınıf : ett ya bize nee

tabi bu olay kızımız b sınıfta yokken daha eğlenceli bir boyuta ulaşır..hem a rezil olur, hem b'nin ruhu duymaz, istenilen mesaj a'dan b'ye gitmez, hem de sınıf acaip eğlenir o bir kesin..
    (zeus, 29.03.2004 02:31 ~ 16.08.2004 15:51)
  6. tertemiz, hayatımızdaki belki de en saf olan duygu + ilişkilerdir ( hoca tokat atmıştı vallaa sen nası aşık olursun sezen'e diye. aşkın acı verdiğini ilk orada öğrendim ben)
    (maniacxx, 29.03.2004 02:34 ~ 02:36)
  7. kızı parmaklıkların arasından geçip okulun arkasındaki ormana götürmek suretiyle *;
    e:benn.. benn..
    k:evet sen.. hadi söyle çok merak ettim..
    e:ben senii... ormana götürmek istiyorum..
    k:ben sıkıldım hadi dönelim
    e:..
    hiçbirşey yapamadan geri getirmektir
    (thereddeer, 11.08.2004 18:30)
  8. aşk mektubu yazmayı bilmiyorsanız başka bir arkadaşınıza yazdırırsınız
    (smyrna, 11.08.2004 18:53)
  9. karşı cinsten gelen ilk hediye-ilk aşk
    (smyrna, 11.08.2004 19:10)
  10. muhtemelen ilk aşkınızdır ve kesinlikle unutulmaz olandır.
    kimse anlamasın diye hep ukalaca ve şımarık konuşulur onunla. en çok sevilen olmasına rağmen en uzak durulan o olur. her yaklaşışınızda karşılıklı kızarırsınız ikiniz de, telgraf diliyle konuşup neredeyse anlaşamaz olursunuz.
    minik bir öpücüğü çok görüp kaçar gidersiniz yanından. ufak jestler de yok değildir hani...
    oyunda onu ebelemek, yağ satarım bal satarımda mendili onun arkasına bırakmak, kimse görmeden montunun cebine "seni seven kim" türünden notlar bırakmak gibi.
    ama söyleyemezsiniz bir türlü, o söylemiş olsa dahi. unuttuğunuzu sanırsınız zaman içinde ama tesadüf olur ki yedi sene sonra kendini size hatırlatır bi şekilde.
    gene düşündürür gene yakar sizi.
    aşkın en saf en temiz halidir. çocukluğunuzun en tatlı hatırasıdır.
    belki de hayatınızın en büyük zaafı...
    (felis, 23.10.2004 19:09 ~ 03.05.2008 12:15)
  11. hafta sonu tesadüfen dışarıda karşılaşılır;

-aaa seni gördüğüme inanamıyorum, dün anneme senden bahsettim.
    -niye?
    -....
    (gülümsün, 23.05.2005 19:54)
  12. yıllar sonra insanın tekrar karşısına çıktığında ufak bir kilitlenmeye sebebiyet verebilecek tehlikeli aşklardır. kekemeliğe kadar götürebilir.
    (hansvoralberg, 23.05.2005 21:12)
  13. (bkz: yeliz)
    (bkz: güneş)
    (bkz: ay)
    (sanwhere, 23.05.2005 21:22)
  14. aşkla tanışmamıza neden olan hadiselerdir.büyüyünce aşkların yaşanma biçimi hep benzerdir.önce ilk buluşma,ilk elele tutuşma,ilk öpüşme...sadece yaşananlar,hissedilenler farklı olur.ama küçükken öyle olmaz.herkesin aşkını yaşayış biçimi farklıdır.mesela biz ilkokuldayken,her tenesüf yakalambaç oynardık.oyunda,kızlar bir grup olur,erkekler bir grup olur,birbirini yakalamaya çalışılardı.işte bu oyun hoşlananların kendini deşifre etme oyunuydu.herkes hoşlandığı kişinin peşinden koşar,onu yakalamaya çalışırdı.genç aşıklar biririne aşklarını bu şekilde ilan ettikten sonra,yine bu oyunda aşklarını yaşardı.partnerlerini elinden tutarak yakalar,elele tutuşarak yakalananların tutsak olduğu yere götürürlerdü.sonra bazen erkek kıza jest yapar,kendini bile bile yakalatırdı falan..bu öyle ta ki çiftlerden birinin gönlü başkasına kayana,başka birini yakalamaya başlayana kadar devam ederdi.
    (nectar, 27.06.2006 13:50 ~ 13:51)
  15. akşın yalın hali
    (decameron, 27.06.2006 13:52)
  16. (fantastik karakter, 08.01.2007 01:16)
  17. aşık(!) olunan çocuğun kafasına vurup akabinde kızlar tuvaletine kaçarken; o çocuğun arkadan koşmasının hoşa gitmesidir.
    (weirdlola, 08.03.2007 22:37 ~ 22:39)
  18. onlarca çıkma teklifi arasından koşu yarışı teklifiyle(atletizimde bile zor rastlanır) başlayabilen aşklardır. evlerinin önünde top oynayıp, attığın her golün, sana olan sevgisini arttırdığını düşünmektir. yıllar sonra karşılaşınca utanmayı beraberinde getirir.

ilerde yaşanabilecek büyük aşkların göstergesi değildir. o günleri iyi değerlendirmek lazım.
    (seçilebilirkişi, 08.03.2007 23:08 ~ 08.08.2008 04:01)
  19. son tenefüste ertuğ'un yanıma gelip burak'ın bana çıkışta söyleyeceği çok önemli bi şey olduğunu demesi
    benim " yaaaaaa ne ne ne neymiş oooo" demem
    ardından burak'ın bütün arkadaşlarının gelip bana "burak seni seviyooo seni seviyooo" diye etrafımda koşturmaları
    benim olay yerinden cilveli cilveli koşup uzaklaşmam, hemen olayı hilal'le merve'ye yetiştirmem
    onların "hayır burak başak'ı seviyooo" diye moralimi bozmaları
    okul çıkışında serviste çatalımı yerken ertuğ'un tekrar gelip beni çağırması
    beni okulla duvar arasındaki boşluğa götürmeleri
    orda yıllardır (ilkokul 2'den beri) aşık olduğum sarışın mavi gözlü uzun boylu süper yakışıklı, galatasaraylı, yakalamaçlarda her zaman en önde giden aşkım burak'ı görmem
    heyecanlanmam
    burak'ın gelip yüzümü ellerinin arasına alıp " beni seviyor musun?" diye sorması
    kulaklarıma varan bi gülüşle "evet" diyişim
    "iyi ben de seni seviyorum" demesi
    ve
    beni yanaklarımdan öpmesi

(bkz: sevinçten ölmek)

akabinde olay yerinden yine cilveli bi koşuşla uzaklaşıp servise yetişmek
    binerken elin ayağın birbirine dolanmasından dolayı çatalı düşürmek
    eve gelip bu büyük olayı, hayatımın olayını ablaya anlatmak
    ablanın öpme kısmında " dudağından mı öptüüü?" diye sorması
    hayır cevabını alınca bi amaan çekmesi

ve bu olayın ailede dedikodu konusu olması, herkesin beni sııkıştırıp "seni gidi seniii" yapması
    veli toplantısında burak'ın annesiyle benim annemin bizi çekiştirmeleri
    her edilen pastane randevusu teklifini anne dışarıya çıkmaya izin vermediği için kabul edememek
    yakalamaç grubu (ki direk o zamanki arkadaş grubudur bu) elemanları sayesinde birbirimize garip şiirler, sözler yazıp gönderişimiz...

bi kaç ay sonra burak'ın en yakın arkadaşı olan ertuğ'un hakkımda dedikodu çıkarıp aramızı bozması
    burak'la başak'ı don ateş oynarken görmek
    üzülmek
    eve gelip burak'ın bütün o verdiği aşk dolu kağıtları tuvaletin lavabosunda yakmak
    (bkz: filmlerde yaşamak)
    (on my toothpaste, 16.04.2007 13:35 ~ 28.05.2008 02:08)
  20. örtmen sıralarımızı ayırınca hüngür hüngür ağlamaktır. '' gazoz içelim mi?, yazın ne güzel, çantanı ben taşıyayım mı? '' tarzı anlamsız sorular sormaktır.
    (deniz büyücüsü, 16.04.2007 13:38)
  21. yaş kaç olursa olsun akla gelendir, kıskançlık duyulmayan büyüdükçe kirlenecek olan tertemiz bir aşktır, grubunuzdaki tüm kızların bir erkeği sevmesi normal olan bir durumdur.
    (madalyonun güzel yüzü, 16.04.2007 14:02)
  22. hiç hatırlanmak istemeyecek kadar utanç verici bile olsa, hatırlandığında suratta istem dışı bir tebessüm bırakıran, aşkın en aşk hali.
    (tubs, 16.04.2007 14:14)
  23. cinsiyetinizi kabullenmeye çalıştığınız dönemde beğenilme duygusunu gerçek anlamda ilk kez tattığınız zamanlara gelir ilkokul aşkları. saf bir sevgidir verilen karşılığında beklediğiniz gülümseyen eksik dişleriyle sırıtan bir surattır.

ilkokul aşkım üçüncü sınıfı üçüncü kez okumak zorunda kalan recai idi. beni beğenmesinin nedenini hiçbirzaman anlıyamadım. diğer kızlardan avantajım daha ilkokuldayken bir bodyguard sahibi olmamdı. bana yan gözle bakan,laf atan veya saçımı çeken biri olduğunda daha ben arkamı dönmeden bilirdim ki recai o çocuğun hakkından gelmiştir. hiçbir zaman bana ''sana aşığım '' demedi ama öğretmenimiz dahil herkes bilirdi onun bana olan aşkını. recai benimle birlikte ilkokuldan bizim sınıfımızdan mezun oldu, böylece ilkokul aşkının nelere kadir olduğu hep konuşuldu arkadaş çevremizde.
    (jassmine, 16.04.2007 14:55)
  24. dansa davet'te ayağımın altı otuz altı demeyerek başlar.
    (styks, 28.04.2007 00:06 ~ 13.06.2009 18:44)
  25. unutulmazdır, masumdur...
    (comeundone, 28.04.2007 01:36)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil