bugün yapmış olduğu basın açıklamasında canlı yayında kükreyen kişidir. ses tonunun yüksekliğinden mi, söylediklerini bir kaç kez tekrarladığından mıdır bilinmez salonda çıt çıkmadığını ben bile duyumsadım ekran kaşısında...
pkk'yı başarılı gösterenler varmış, pkk aktütün saldırısı ile intihar etmişmiş oysa !
hocam allahını seveyim söyle nolur. sen üniter bir devletsin uçakların, helikopterlerin, yüz binlerce askerlerin, topun tüfeğin tankın, insansız hava aracın, insanlı hava aracın,bütçen, kurmayların karakolların var, var da var...
karşında da taş çatlasa 5bin tane terörist var. adamlar efendi gibi toplanıyorlar,güpe gündüz 350 kişi
adi adım tek sıra halinde sınırı geçiyorlar, yanlarında da ağır silahları taşıdıkları onlarca katır var. saatlerce senin üniter devletinin karakoluna saldırıyorlar bir kaç saat karakolu ellerinde tutuyorlar 23 kayıp veriyorlar sonra da katırlarını dahi alıp güle oynaya geldikleri yere dönüyorlar...sen nerdesin peki paşam. hastanede böbrek taşı kırdırmada -allah sağlık sıhhat versin- diğer komutanın nerde o da hastanede bi rahatsızlık nedeniyle, başka bir komutanın nerede golf oynamakta eee şimdi tarih mi yazdı diyelim ordumuz için?
sonra da bu bilgileri duyuran medyaya çemkiriyor paşa, dökülen kanda mesulietiniz var diye! hocam eğer onların mesuliyeti varsa , dökülen kanlardaki sizin payınızı ciddi ciddi merak ediyorum ! matematiğim iyi değildir pek, bi yardımcı olunuz ?