(dilemma, 07.02.2006 12:13 ~ 13.02.2006 10:34)
yer aldığı boktan dizilerde harcanan yetenekli bir oyuncu , şahane mimikleri var.
kendisi gibi iyi bir oyuncu olan kardeşi alpay aksum konya devlet tiyatrosunda çalışmaktadır.
afakan tiplemesiyle
çarli'yi izlenir kılan yetenek. hele bir de
hijyen* diziye eklendikten sonra doyamadım, doyamadım...
küçük kıyametteki performansı tek kelime ile mükemmel olan oyuncu.
canım ailem adlı dizideki performansına helal olsun dediğim oyuncu. bütün o maymun rollerden sonra bu rol cuk diye oturmuş. mimikler gerçekten de çok iyi (yoksa memikler miydi!!!)...
yabancı damat'ın ruşen'i, karayılan'ın yüzbaşı laroş'u, şimdi de canım ailem'de halim rolüyle karşımızda kendisini severek hatta bayılarak izliyoruz.
çarlinin dayısı, büyük insan.
ilker aksum ismini bilen az sayıda insan olduğunu fark edince değerinin anlaşılmadığını düşündüğüm muhteşem aktör. aslında yüzü herkes tarafından bilinir ama hatrı sayılır bir oyuncu olmasına rağmen hafızalarda kalmamıştır. ancak kendi adıma yaptığı her işi bayılarak takip etmişimdir ve bir röportajında kendine olan güvensizliğinden fiziğiyle barışamadığından bahsettiğini görünce üzülmüşümdür. harika bir yetenek oldukça da hoş bir adam ama yetmiyor kendine demek ki.
oyunculuğu günden güne tatlı bi hale gelen adam. severek izliyoruz.
(finch, 22.01.2009 11:18)
son olarak
güz sancısı adlı filmde rol alan oyuncu.
karayılan dizisinde canlandırdığı fransız yüzbaşı rolü ile ne kadar yetenekli ve başarılı olduğunu kantılamış aktör.
(billy, 22.01.2009 13:01)
fasulyeci
*
(bkz:
canım ailem)
güz sancısı'nın psikopat, ruh hastası, vatanı vatandaşına karşı sevdiğini düşünen, daha doğrusu düşünmesi tembihlenen adamı oynayan kişi.
sağlam adımlarla zirveye tırmanan, her rol aldığı işte beğeni toplayan, fakat derinden sessiz sessiz ilerleyen bir oyuncudur ilker aksum.taa çarli zamanlarından beri takip ederiz kensini.birde keşke binnur kaya ile yine ortak bir projede yer alsalar.çarlideki elektrikleri çok güzeldi.birbirlerini çok iyi tamamlıyorlardı.
oynadığı role gereken hakkın fazlasını veren adam. izlemekten keyif alınan oyuncu.
rol aldığı her yapımın hakkını veren müthiş yetenek.ismi bilinmeyen yıldızlardandır ayrıca.
canım ailem' de her biri ayrı cevher olan oyunculardan biri.
anam babam' ı bi insan her cümlenin başında bu kadar güzel söyleyemez.
yabancı damat,
güz sancısı, üstüne
canım ailem ile mükemmelliğini ortaya koyuyor. bi kaç sene önce istanbul' a gittiğimde görmüştüm de adını bilmiyordum, " aa
çarlinin dayısı" demiştim. çok ayıp etmişim.
(absinthe, 24.03.2009 23:06 ~ 25.03.2009 00:45)
canım ailem in bugünkü bölümünde ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlanmış insan.
ayakta alkışlıyoruz şu anda!
mavi gözlüymüş kendileri, bu akşam farkettim.büyük oyuncudur, ilk gördüğüm anda farketmiştim.ben yönetmen olsam psikopat rollerini ondan başkasına oynatmam.vazgeçemedğim oyuncum olur.
oynadığı rollerin hakkını sonuna kadar veren, hatta hali hazırdaki
canım ailem dizisindeki oyunculuğuyla sınırları zorlayan, işinin ehli
şahsiyet.
(juaqly, 01.04.2009 20:22 ~ 20:23)
canım ailem dizisinde muazzam bir oyunculuk sergilemektedir. son yayınlanan bölümdeki cinneti ile
şener şen'in unutulmaz anlarının yanına ulaşmayı dahi başarmıştır.
genç kuşağın en iyi oyuncusudur. şimdiden ustadır.
müthiş insan. hele feride aglarken yaptığı oyunculuk varya. kelimeler kifayetsiz kalıyor.