ilk kez buluşulan kızı simit sarayına götürmek   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. (bkz: sultanım)
    (bobysi, 14.07.2007 02:18)

2. kızın canı simit çekmişse yapılmasında sakınca olmayan eylemdir.
    (amphibian, 14.07.2007 02:18 ~ 02:38)
  3. şehrin en ciks mekanına götürülmeyi,göz göze oturmaya yeğleyen kişilerce çirkin addedilen eylem.

eee iyi o zaman,okey oynamaya götürseydi bari,
    o kadar da değil tabi.

not:ciks nedir ?
    (adrian, 14.07.2007 02:30 ~ 02:37)
  4. reina ya götürmekten daha mantıklıdır. lakin simiti saray yerine sahilde paylaşmak biraz daha mantıklı görüküyor.
    (mastür, 14.07.2007 03:25)
  5. iyi vakit geçirmenin mekanla değil kişilerle alakalı olduğunu anlayan adamın ilk kez buluştuğu kızı götürebileceği herhangi bir yerdir simit sarayı. kız,adamın iyi sohbetine rağmen sırf mekan nedeniyle buluşmayı "son buluşma" noktasına getirecekse; çocuk için hayırlısını zaten yapmıştır. yok mudur benim az parası ama hoş sohbeti olan delikanlıma şöyle sucuklu,kaşarlı simit seven bir kız yurdumda? elbet vardır; üzülmesindir.
    (stellina, 14.07.2007 03:27)
  6. (bkz: simit testi)
    (bkz: sen susamsız daha güzelsin)*
    (ronn, 16.07.2007 13:30)
  7. kızın gözünde merhaba ben cimriyim intibası yaratma ihtimali kuvvetli olan kişinin yapabileceği eylem.
    (imperius, 16.07.2007 14:03)
  8. kıza gerçek benliğini kabul ettirme çabasıdır.
    (bkz: aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz)
    (the godless endeavor, 16.07.2007 14:07 ~ 14:07)
  9. ilk gün cix bi yere götürüp sonra simit sarayına götürecekse baştan en iyisidir simit sarayına gitmek. ha ben çok zenginim papermoon da yemeği yer lailaya götürüm olayım bu benim dersen e bi siktir git o zaman diyeyim. olduğun gibi olmak en iyisi sağlıklı birilişki için, neysen osun sonunda zaten ne olduğunu öğrenir karşı taraf. eğer simit sarayına gittim diye ayrılacaksa en hayırlısıdır erkek kişisi açısından hayır gelmez zaten öylesinden.
    (thisrock, 16.07.2007 14:28)
  10. saray görmeyen kız arkadaş için kötü bir başlangıç demektir.
    (dereotundannefretederim, 16.07.2007 14:45)
  11. etkisi kıza göre değişebilecek durumdur.kimisini bahtiyar ederken kimisini hayattan soğutabilir.bugüne kadar ne görmüş,neyle yetinmiş onu incelemek gerekir.
    (pufderti, 16.07.2007 14:56)
  12. (bkz: simit sarayına giden underground olamaz)
    (ipo, 13.08.2007 23:39)
  13. belki de o erkek o kızı denemek istemiştir. günümüzde ilişkilerin maddiyat üzerine kurulduğunu arabası son model olmayan , ayakkabısı prada olmayan, özel bir şirkette karizması olmayan erkeklere uzaylı gözüyle bakıldığını biliyoruz malum... hem iki insan arasın da gerçekten bir takım duygular , birlikte vakit geçirme isteği varsa kaldırım da bile oturulur hele hele aşk varsa simit sarayı o kıza çırağan sarayı gibi görünür...
    (billy, 14.08.2007 17:21)
  14. kıza karakterini yansıtmaktır aynı zamanda.bu hareket anlayabilene erkeğin kişiliğini,yaşam tarzını, hatta ve hatta dünya görüşünü bile sunar.normalde starbucksa veya mcdonaldsa gitmeyip aynı zamanda bu mekanlardan tiksiniyorsanız neden değer verdiğiniz bir insanı kendinizi aslında olmadığınız biri gibi göstererek oralara götüresiniz...gerçek dost zaman ve mekanı önemsemeyendir.ilişkide kötü olan başlangıç, simit sarayına gitmekten ziyade kendimizi daha şekil göstermek adına yaptığımız bu iki yüzlülük olacaktır.
    (aggressive, 18.08.2007 22:12)
  15. birlikte kahvaltıya gidiliyorsa mantıklı bir seçimdir.
    (ephedrine, 18.08.2007 22:49)
  16. tümdengelim her zaman daha etkilidir. önce bir simit dünyasına götürülmelidir. bu kültür* ilgisini çekmezse, saraylarla falan uğraşmazsınız boşuna.
    (sadalet, 18.08.2007 22:59)
  17. "doğalım ben kardiişim kendime güveniyorum" diyerekten yapılan bir eylemdir ve bu özgüvenin kişinin içinde patlamasına yol açması muhtemel durumdur.
    (endoplazmik1kulum, 24.08.2007 14:43)
  18. ilk kez buluşulan kızı çiğ köfteciye götürmek kadar acıklı olmayan ben özümü inkar etmem arkadaş konseptli eylemidir..öncelikle simittir denilip geçilmemeli gidilen yerin saray olduğu gerçeği unutulmamalıdır.ancak kız her hafta sen saraylara laiksin sloganı eşliğinde simit sarayında ağırlanıyorsa o ilişki mutlaka gözden geçirilmelidir.
    (evrenin sonundaki babil balıgı, 05.02.2008 12:21)
  19. simit sarayları bu kadar dejenere olmadan önce gayet mantıklı ve güzeldi. nitekim bende yeri ayrıdır simit sarayının. ancak soradan sapıttı tabi oralarda. en son arkadaşlarla gittiğimde bulututlu insanların salak salak ortalarda gezdiği binibir çeşit adamın cirit attığı tatsız tuzsuz mekanlar haline gelmiştir. insanın nerde o eski simit sarayları efendim diyesi geliyor valla. ömrünüzün insanını bir simit sarayında bulduysanız ve bir ömür boyu simitte yeseniz hatıralarınızın bir kısmı burada kafanıza nakşettiyse hatırla yadedersiniz o günleri. güzeldi o günler güzeldi. simit sarayları bile bozulmamıştı daha...
    (zogo, 05.02.2008 13:30)
  20. ankara gibi denizi olmayan bir memlekette kızı simitleri alıp denize karşı bir banka götürmek imkanı olmayan er kişinin, gayet samimi ve her kesimden insanın yer aldığı, kişinin kesinlikle yabancılık çekmeyeceği, eğer müziğin sesi çok açık değilse ortamın rahatlığına müteakip potansiyel sevgililerin de rahatlıkla konuşabileceği bir ortam olarak simit sarayları gayet makuldür.
    (atalantavanessa, 13.02.2008 22:11)
  21. (bkz: ilk kez buluşulan kıza simit sarayını götürmek)
    (red zeppelin, 13.02.2008 22:15 ~ 22:15)
  22. (bkz: ilk kez buluşulan kızı hamama götürmek)
    (dita, 13.02.2008 22:29)
  23. ilk kez buluşulduğu için affedilebilecek bir kusur sayılabilir; ama bence kusurdan ziyede romantik ve masalsı bir aşk düşüncesinden kaynaklanan bir durumdur. zira, simit sarayının masalların evreninde yer alan saraylardan hareketle sevgililer için uygun bir mekan olacağı bilinçaltına yerleşmiş olabilir.
    (sinefilolog, 13.02.2008 22:36)
  24. "hayat bu, ben buyum, çevrem bu,statüm bu..." demek için ideal bir seçim.
    (immigrant, 13.02.2008 22:42)
  25. -gel canım, kahvaltı yapabileceğimiz çok güzel bir yer biliyorum.
    + tamam, gidelim o zaman.
    ...
    + kahvaltıdan kastın simit ve çay mıydı?
    - herhalde kızım, öğrenci adamız. ne bekliyordun, kahvaltı tabağı, taze sıkılmış portakal suyu mu?
    (hayri potur, 13.02.2008 23:15)
 sayfa  / 2