belki ilginizi çeker
  1. · liseli serap
  2. · emily davinci
  3. · rocco
  4. · latif doğan
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · okan bayülgen
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · boylumlama
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · 100 opera
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · sen işin testisindesin
  9. · 23 ekim 2007 psv eindhoven fenerbahçe maçı

ilk kez ünlü görmek  

sayfa  / 2
  1. mehmet okur'la başıma gelen hadisedir. omzuma geliyor lan. *
    (emir cool u, 08.06.2009 20:43)
  2. o da bu muymuş demenize yol açan eylem.
    (onbirdakika, 08.06.2009 20:43)
  3. ilkokulda sertab erenere sarılmaktır.
    (erky, 08.06.2009 20:44)
  4. ortaokulda barış manço ya sarılmaktır.
    (xanobachewsky, 08.06.2009 20:45)
  5. lisede candan erçetin'e sarılmaktır.
    (bluemero, 08.06.2009 20:48)
  6. lisede liseli serap a sarılmaktır.
    (tremonti, 08.06.2009 20:48)
  7. üniversitede kahtalı miçe'ye sarılmaktır.
    (kısaltma kablosu, 08.06.2009 20:57)
  8. havuzbaşı'nda kibariye'yi görmektir.

not: havuzbaşı mekanın adıydı. aman diyim...
    (delicaponcadı, 08.06.2009 21:04)
  9. rocco'yla uzaktan el sıkışmaktır..uzaktan ama, yaklaşmadım.
    (insansevmeyenhayvan, 08.06.2009 21:05 ~ 21:05)
  10. hayatta umrumda olmaz derdim, ta ki emily davinci'yi görene kadar. daş gibiydi bea, of of!
    (seppuku down, 08.06.2009 21:28)
  11. barış manço'yla deniz yatağı savaşı yapmaktır.
    (maximus, 08.06.2009 21:46)
  12. bu hadiseyi yaşayan ben değil servisteki 'nerd' kılıklı bir çocuktu. lisedeydik ozaman, servisle eve dönüyoruz nitekim ortaköy-beşiktaş yolu arasındayız yan arabada okan bayülgen duruyor, havalar sıcak camlar açık. çocuk döndü dışarı baktı, göz bebekleri büyüdü sonrada 'aaaaaaa okan bayüüüülgeeeeeeen' diye bağırdı. adam bile dönüp baktı. duyan da michael jackson filan gördü sanacak veya uzaylı. o ne şaşırma, o ne bağırma öyle.
    (raquela, 10.06.2009 17:16)
  13. yatakta latif doğana sarılmaktır.
    (tremonti, 10.06.2009 18:24)
  14. sagopa kajmeri kırmızı şort,topuklarına basılmış spor ayakkabılarla bakkala giderken görmektir.
    (parvenu, 10.06.2009 18:32 ~ 18:32)
  15. geçen gün kadıköyde aylak aylak dolanıyoruz, kitapçıdır, vitrindir vs bakınıyoruz öyle. arkadaşımın biri "aha gördünüz mü?! keremcem!" dedi. diğer ikimiz normal olarak onun baktığı yöne baktık, gördük. "hmm.." dedik yolumuza devam ettik. ancak biraz ilerledikten sonra arkadaşım, bize döndü ve dedi ki " hayatımda ilk kez ünlü gördüm lan! ama o da keremcem'e nasip oldu. ben daha farklı hayal etmiştim, başka bir ünlü olsa, daha başka ünlü olsa olmaz mıydı?!" dedi. biz yani daha önce ünlü görmüş olanlar bakıştık, cevap veremedik, yolumuza devam ettik.

hayal kırıklığı yaratabilirmiş.*
    (brevibakter, 10.06.2009 18:47)
  16. mustafa güngeceyle sarılmak ismail yk ile öpüşmek cankan ile muhabbet etmektir. fuat'la batı berlin'i konuşmak, sagopa ile küfürleşmektir. ceza'yı görünce popstar olmak, şahanı görünce fok balığı olmak...
    (thomas calculus, 10.06.2009 18:54)
  17. önemli değildir. onu herkes görür. asıl önemli olan ünlünün, ilk defa sade bir vatandaşı görmesidir. misal sen. evet sen.

brad pitt: bugün dedirten başlık'ı gördüm, harbi karizmaymış herif.
    angelina jolie: hadi ya, kaslı maslı diyolardı inanmıyodum. naslolsa tırışkadan bi vatandaş ya.
    brad: yok lan bildiğin gibi değil. bi adonis kası var, beni siktir edersin evden öyle diyim.
    (dedirten başlık, 10.06.2009 18:56)
  18. çılgın sedat'la karşılıklı masalarda* *, hakan altun'la sırt sırta * * yemek yemektir. ajdar'la karşılaşmamak için kabuğuma çekildim lan, lahmacuncuya bile gidemez oldum, çok kötüyüm.
    (billie jean, 10.06.2009 19:03 ~ 19:04)
  19. amk o tvde çıkan kişi buymuş süratına zıçım diyenlerde vardır.
    -hey bak x buraya gelmiş
    -hani nerde_?
    -bak işte yolda yürüyor.
    -vay amk boya bak tipe bak kızlara bak amk ibnesi.
    (endoplazmik 1 kulum, 10.06.2009 19:20)
  20. ben, adana'da, çetin tekindor'u görmüştüm. m1 tepe'de, glorias jean's coffees midir nedir, orada, dışarıdan, cam kapıdan. ben, kuzenim ve iki arkadaşı, salak salak baktık. adam da bize baktı, sonra başını çevirdi. adamın adana'da ne işi var dedik, sonra kuzenim dedi, antakya'da dizi çekiyor bunlar, adam da bir ara gelivermiş herhalde adana'ya. asi yayınlanıyordu o zaman.

(bkz: bu da böyle bir anımdır)

saçma ama, ünlü görünce bir salaklaşıyor, bir bilinç kaybına uğruyor insan. yalnızca taşrada mı böyledir, bilmiyorum.
    (pembe diş macunu, 21.07.2009 11:54)
  21. ünlü kişisi eğer mütevaziyse ne ala denilir bu vaziyet üzerinde. zira mütevazi olması kendisiyle rakı sofrasına oturma imkanı bile sunabilir sizlere. * sunarsa teşekkür edilir.

bir dilek tutmak: eğer felek bana istediğin birisiyle rakı içeceksin (yaşıyor olması koşuluyla) kim olsun derse müzeyyen senar derim. yok olmadı sıla derim. onlar söyler ben eşlik ederim. kadife sesliyim ben.
    (yemekten önce tok karnına, 21.07.2009 12:11 ~ 12:12)
  22. (bkz: ayhan aşan/!simliboya)
    (simliboya, 21.07.2009 12:12 ~ 12:13)
  23. bir akrabamın yaşayıp anneanneme anlatırken yaşadığı heyecanı kurduğu ilk cümleden anlayabileceğiniz "anormal" sayılan, ama aslında ünlülerin de biz "normal " insanlar gibi iki bacakları ve bu yüzden dışarıya çıkabilme yetenekleri olduğunu unutturan durumdur.
    tanım için kıçımı yırttım yine.
    -belki tanım için soyunurum lan görsellere ekleriz-
    akraba 18'li yaşlarında cüneyt arkın 'ın parlak zamanlarında cüneyt arkın'ı görür. (şimdi görsen yüzüne bakmazsın lan!) sonra başıyla selam verir, cüneyt arkın da gülümser. sonra akrabamız anneannemin evine gelir ve aynen şöyle der;
    "emine teyze bu gözler (gözlerini gösterir) cüneyt arkın'ı gördü..."
    yavrum benim!ölümsüzsün sen artık!
    (biletli, 21.07.2009 12:16)
  24. istanbul yeşilyurt'ta, daha ilkokul öğrencisi iken, o zamanın dünyaca ünlü oyuncusu hakan şükür'ün, her cuma, evin 50 metre yakınındaki camiye gelmesi ile vuku bulan olaydır.

her cuma aynı yere gelirdi, o uzamış sakalları ile suratımı zımparalardı.
    (hashus1099, 28.07.2009 23:09 ~ 23:09)
  25. normal şartlar altında insanı heyecanlandıran bir durumdur, hele ki gördüğünüz ünlü kişi sevdiğiniz bir şahsiyetse..

şu yaşıma kadar ben de birçok ünlü kişi gördüm ama konuşabildiğim ilk kişi benim açımdan zamanlama ve konuşulan ünlünün şöhreti açısından biraz garipti..

giresun' da bir arkadaşla gece 2 gibi dolaşılmaktadır..o sırada çevre esnafından bir pastaneci yanında bir kişiyle arabaya binmektedir..

+ selamın aleyküm rıza abi nasılsın?
    - iyilik be füçır, sen nasılsın?
    + ben de iyiyim abi arkadaşla geziyoruz işte.. (bu sırada göz yandaki tanıdık simaya inceden takılır, çekingen bir şekilde selam verilir) merhaba abi..
    * merhaba..
    + (kişinin sıfatı tanıdıktır ama çıkarılamamaktadır) ya abi, ben seni nereden tanıyorum, siman çok tanıdık!
    * (kişi şarkı söylemeye başlar) ağla yüreğum ağla, ben de ağlayacağum, arkadaşlarım sizden nasıl ayrılacağum...
    + (iç ses: noluyo lan?!) (akabinde annenin devamlı izlediği mavi karadeniz tv kafada pırıl pırıl belirir)..anam! cimilli ibo!!
    * he ya!
    + memnun oldum abi! severek izliyoruz..(kitlenme sonucu kurulan salak cümle)

evet, benim ünlü birini ilk kez bu kadar yakından görmem cimilli ibo ile vukuu buldu..kısmet işte! kimi tuba büyüküstün' ü, adriana lima' yı görür, bana da cimilli ibo düştü..iyi adam ama sempatik, mütevazı falan..
    (füçır, 29.07.2009 00:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil