|
|
- (bkz: geçen gün gene sevişiyorum)
edit: nerde ibnece başlık var başıma kalmış, üstteki 10 giri nereye gitti ulan!(anakin, 02.03.2007 10:36 ~ 30.11.2007 12:27)
- (bkz: ama ben arkadaş olduğumuzu sanıyordum)
- (bkz: one night stand)
- daha buluşmadan sevişmek vardır.
(bkz: telefonda seks)
bir de buluşur buluşmaz sevişmek vardır.
(bkz: take away)
(bkz: buluşayazmak)
- (bkz: otisabi)
- +mehmet ciddisin değil mi benimle
-ciddi olmasam burda işim ne!?!?(horasco, 07.11.2007 00:45 ~ 08.11.2007 19:19)
- (bkz: 100 dolar)
- x ismindeki erkek y ismindeki kızla bir arkadaşı sayesinde tanışmıştır.ayak üstü bi kaç sohbet te olsa iki kişi birbirinden hoşlanır.bir gün(16 kasım 2006) x ve y ortak arkadaşlarının evine gider. daha doğrusu y zaten o evdedir x misafir olur.yemekler yenir.sohbetler güzeldir.ev ahalisi odasına çekilir.oturma odasında sadece x ,y ve diğer arkadaş kalmıştır.saatler ilerledikçe x ve y birbirnr yaklaşır ama o anlamda değil.dar bir koltukata geo dergisi okumaktadırlar.bir süre sonra y içeri geçer ve yatar.x arkadaşına durumunu söyler.arkadaşı da x e iyi haberi verir.çünkü y de x e karşı boş değildir.y nin içerde yattığı yatak oldukça büyük bir yataktır.allem edilir kallem edilir ve x y nin yattığı odaya geçer.yatağın bir ucunda x bir ucunda y yatmaktadır.ama y çoktan uykuya dalmıştır.x te pencereden vuran ayışığının altında parlayan y nin yüzünü seyretmektedir. x in dili damağı kurumuş heyecandan kalp sesini bile duymaktadır.su almak için odadan çıktığında kapının sesine y uyanır.o da su ister.artık her ikisinin de uykusu kaçmıştır.ve oldukça uzun süren bir sohbet başlar.sohbetin konusu da yakın türkiye tarihidir.ama x 12 mart darbesini anlatırken bile kızın dudaklarına yapışmayı düşünmektedir.sohbet esnasında iki kişi o kadar yaklaşmışlardır ki birbirlerine nefesleri birbirine karışmaktadır.ayaklar birbirine değer.aralarında şu konuşma geçer:
y:neden bu kadar yakınlaştık
x:bilmem.sence
y:ben de bilmiyorum ama yeterince cesur olmadığımız kesin
ve kaçınılmaz son.ama x ilk geceden böyle bir şeyi istememktedir.o yüzden olay yarıda kesilir.ilişkileri 7 ay kadar devam eder.x kıza bir türlü aşık olamamktadır.sevmektedir ama aşk konusunda pek iyi değildir.kız ise çoktan aşık olmuştur.ayrılık kaçınılmazdır.ve ayrılırlar.ama x hala y yi kalbinin içinde bir yerde saklamaktadır.o öptüğü, koluna taktığı.seni seviyorum dediği ilk kızdır.ama aşk yoktur.
- (bkz: he scored on his debut)
- tamamen, karşınızdaki kişiye ısınmaya bağlıdır. bazı insanlar, bir saatte, çok yoğun etkilenebilirler birbirlerinden. bazıları da, on kere buluşsa, ısınamaz. bunun, hesabı, kitabı olmaz. çok isteniyorsa, beklemek anlamsızdır. hayat çok kısa zaten.
- saldıray abiden başka bir insan evladının beceremeyeceği hadise.
|