|
|
- (bkz: geçen gün gene sevişiyorum)
edit: nerde ibnece başlık var başıma kalmış, üstteki 10 giri nereye gitti ulan!(anakin, 02.03.2007 10:36 ~ 30.11.2007 12:27)
- (bkz: ama ben arkadaş olduğumuzu sanıyordum)
- (bkz: one night stand)
- (bkz: otisabi)
- +mehmet ciddisin değil mi benimle
-ciddi olmasam burda işim ne!?!?(horasco, 07.11.2007 00:45 ~ 08.11.2007 19:19)
- (bkz: 100 dolar)
- (bkz: he scored on his debut)
- tamamen, karşınızdaki kişiye ısınmaya bağlıdır. bazı insanlar, bir saatte, çok yoğun etkilenebilirler birbirlerinden. bazıları da, on kere buluşsa, ısınamaz. bunun, hesabı, kitabı olmaz. çok isteniyorsa, beklemek anlamsızdır. hayat çok kısa zaten.
- saldıray abiden başka bir insan evladının beceremeyeceği hadise.
- ilişkinin erkek açısından gayet uzun süreceğini bildiren olaydır.
- önceden tanıyıp aşık olduğun birisiyse ve ilişki yeni başladıysa, hiç de tuhaf değildir. aşk bu. her şeyi yaptırır. "acaba kaçıncı buluşmamız bu?" diye parmak hesabı yapacak halimiz yok.
- oyuna girdikten sonra topla ilk buluşmasında gol atan oyuncu gibidir. havasından yanına varılmaz, girer girmez attığı golün etkisi ile şov yapmaya başlar.
- (bkz: kaşar kız)
- (bkz: ıssız ada'm)
- toplumun etiketlemesine rağmen ilk buluşmada sevişen her kız ya da erkek kaşar ya da "ıssız" değildir.
bazen biriyle tanışırsın, muhabbet yürür sonra evine gidersin ve olaylar gelişir. bazen sadece bırakmak, müdahele etmemek akışa teslim olmak istersin.
çok görmüşsündür seni yatağa atmak isteyen, çok görmüşsündür onca birbirini tanımandan sonra ihanet eden.. ve dersin kendi kendine "aksın bakalım" diye.
toplum baskısını hiçe sayan bireyler üzerinde inanılmaz keyifli bir etkisi vardır çünkü herhangi bir beklenti ile birşey yapılmadığı için iki tarafta yatakda bencil olabilir.
|