ilk buluşmada sevişmek   

adana çık aradan

1. (bkz: geçen gün gene sevişiyorum)

edit: nerde ibnece başlık var başıma kalmış, üstteki 10 giri nereye gitti ulan!
    (anakin, 02.03.2007 10:36 ~ 30.11.2007 12:27)

2. (bkz: ama ben arkadaş olduğumuzu sanıyordum)
    (hansvoralberg, 19.03.2007 22:12)
  3. (bkz: one night stand)
    (togisama, 19.03.2007 22:14)
  4. daha buluşmadan sevişmek vardır.
    (bkz: telefonda seks)
    bir de buluşur buluşmaz sevişmek vardır.
    (bkz: take away)
    (bkz: buluşayazmak)
    (paternoster, 19.03.2007 23:50)
  5. (bkz: otisabi)
    (itülüyümfizikmühendisiyimpişmandeğilim, 07.11.2007 00:40 ~ 00:40)
  6. +mehmet ciddisin değil mi benimle
    -ciddi olmasam burda işim ne!?!?
    (horasco, 07.11.2007 00:45 ~ 08.11.2007 19:19)
  7. (bkz: 100 dolar)
    (diabetik nöropati, 07.11.2007 00:45)
  8. x ismindeki erkek y ismindeki kızla bir arkadaşı sayesinde tanışmıştır.ayak üstü bi kaç sohbet te olsa iki kişi birbirinden hoşlanır.bir gün(16 kasım 2006) x ve y ortak arkadaşlarının evine gider. daha doğrusu y zaten o evdedir x misafir olur.yemekler yenir.sohbetler güzeldir.ev ahalisi odasına çekilir.oturma odasında sadece x ,y ve diğer arkadaş kalmıştır.saatler ilerledikçe x ve y birbirnr yaklaşır ama o anlamda değil.dar bir koltukata geo dergisi okumaktadırlar.bir süre sonra y içeri geçer ve yatar.x arkadaşına durumunu söyler.arkadaşı da x e iyi haberi verir.çünkü y de x e karşı boş değildir.y nin içerde yattığı yatak oldukça büyük bir yataktır.allem edilir kallem edilir ve x y nin yattığı odaya geçer.yatağın bir ucunda x bir ucunda y yatmaktadır.ama y çoktan uykuya dalmıştır.x te pencereden vuran ayışığının altında parlayan y nin yüzünü seyretmektedir. x in dili damağı kurumuş heyecandan kalp sesini bile duymaktadır.su almak için odadan çıktığında kapının sesine y uyanır.o da su ister.artık her ikisinin de uykusu kaçmıştır.ve oldukça uzun süren bir sohbet başlar.sohbetin konusu da yakın türkiye tarihidir.ama x 12 mart darbesini anlatırken bile kızın dudaklarına yapışmayı düşünmektedir.sohbet esnasında iki kişi o kadar yaklaşmışlardır ki birbirlerine nefesleri birbirine karışmaktadır.ayaklar birbirine değer.aralarında şu konuşma geçer:

y:neden bu kadar yakınlaştık
    x:bilmem.sence
    y:ben de bilmiyorum ama yeterince cesur olmadığımız kesin

ve kaçınılmaz son.ama x ilk geceden böyle bir şeyi istememktedir.o yüzden olay yarıda kesilir.ilişkileri 7 ay kadar devam eder.x kıza bir türlü aşık olamamktadır.sevmektedir ama aşk konusunda pek iyi değildir.kız ise çoktan aşık olmuştur.ayrılık kaçınılmazdır.ve ayrılırlar.ama x hala y yi kalbinin içinde bir yerde saklamaktadır.o öptüğü, koluna taktığı.seni seviyorum dediği ilk kızdır.ama aşk yoktur.
    (dahianlamindakideayriyazilir, 07.11.2007 01:22)
  9. (bkz: he scored on his debut)
    (scherzi, 15.04.2008 23:18)
  10. tamamen, karşınızdaki kişiye ısınmaya bağlıdır. bazı insanlar, bir saatte, çok yoğun etkilenebilirler birbirlerinden. bazıları da, on kere buluşsa, ısınamaz. bunun, hesabı, kitabı olmaz. çok isteniyorsa, beklemek anlamsızdır. hayat çok kısa zaten.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 15.04.2008 23:25)
  11. saldıray abiden başka bir insan evladının beceremeyeceği hadise.
    (orc, 15.04.2008 23:27)