belki ilginizi çeker
  1. · sezen aksudan gına gelmesi
  2. · ilk buluşmada evlenmekten bahseden kız modeli
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · ezel
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · nizamettin göksel
  9. · paint it black

ilk buluşmada evlenmekten bahseden kız modeli  

1. en bir güzel kız modelidir. buluşmanın arkasındaki gizli amacını direkt olarak ifşa eder. böylece de erkek, gerekli savunma tedbirlerini, bir daha buluşmamak için yapması gerekenleri derleyip toparlayabilir. keşke her kız böyle niyetini en baştan belli etse.
    (eksiksizuyum, 02.03.2006 01:15)
  2. kendisi bir model olmamakla beraber, yaşamak zorunda olduğu ve kendisine her gün daha dar gelen saçma sapan sözde ahlak çemberinin kurbanıdır. her kadın ilk buluşmada evliliği düşünmez, sadece bunu saçma sapan toplumsal dayatmalar sonucu namusunu koruyan bir kalkan olarak gören kadınlar vardır. onları da bu hale getiren kendilerinden başka herkestir.
    (filmlerdeki gibi, 02.03.2006 01:23)
  3. (bkz: ilk buluşmada doğuran kız modeli)
    (bkz: dişi lebron james)
    (zaknafein, 02.03.2006 04:07)
  4. 20 li yaşların başında ya da ortalarındaysa saçmalayan kız modelidir, insanın en bir eğleneceği oraya buraya savrulup dağıtacağı yıllarda fazla plan yapmakta ayrıca kendini geleceğinde oluşacak "ah ne biçim aşıktım, olmadı" , "keşke onla evlenebilseydim, şunla evlenebilseydim" gibisinden mutsuzluklara, sonrasında gelecek çarpıklıklara sebep olacak kız modelidir.

öte yandan sadece konuşacak konu bulamamış ve evlilik de garip şey, biraz da bundan bahsedelim demiş kız da olabilir kendisi.
    (theone, 02.03.2006 04:11)
  5. bulaşılmaması gereken hatun modelidir.
    (dream endless, 05.04.2007 18:21)
  6. - bak samet, bence evlilik müessesesi, kadının başkalaşan toplumda hak ettiği eşit pozisyonu elde etmesini engellemek isteyen bağnaz erkek lobisinin ördüğü son savunma seddidir. çağdaş kadını geleneksel avrat ve ana rollerine hapsederek...
    - anam! ilk buluşmada evlenmekten bahseden kız modeli
    - feminizmin teknoloji çağındaki fallik simgelere bakışından da bahsedebiliyorum.
    (tembel, 05.04.2007 18:33)
  7. o güne kadar, pembe panjurlu evinin bahçesinde çimlerin üzerinde oynayan çocuklarının hayaliyle yaşamış, hayatını mutlu ve huzurlu bir yuva sahibi olmaya odaklamış, muhtemelen çoğu türk filmini ilk dakikasında isimlerini hatırlayabilecek kadar izlemiş, saf kızdır.
    (applepie, 22.11.2007 20:16)
  8. aynı zamanda evlenmeden olmaz diyen hatun kişidir.
    (diabetik nöropati, 22.11.2007 20:31)
  9. ilk buluşma da evlenmekten,ikinci buluşma da doğacak çocuğun isminden bahsedip,üçüncüsünde sevgisinden emin olamayıp terk edenleri de vardır bunların.
    (surcu, 22.11.2007 22:23)
  10. ilk buluşmada eve atmak isteyen erkekle kıyaslayınca fazlasıyla ayıp eden kızımızdır, insan biraz rus kızlarından örnek alır, sonra kıyaslanınca kızıyolar, cık cık cıık.
    (heidi, 22.11.2007 22:32)
  11. benim bildiklerim 84 model ve üstüne denk geliyor. /üstü 83,82/ (denyo açıklaması)
    (i see mal people, 22.11.2007 22:40)
  12. büyüdüğü toplumda hemcinslerinin başına gelenleri duyup kendini garantiye almak isteyen (bunu safça ve cahilce yapan)kızdır.

ayrıca model yoktur, sebep vardır... hiçbir buluşmada evlenmekten bahsetmeyen erkek tipi olduğu için vardır..
    (kırmızı kalem, 22.11.2007 22:49)
  13. ardınıza bile bakılmadan kaçılması gereken kız modelidir. size kapağı atmaya çalışmaktadır çünkü, isterik ya da histerik olması olasıdır.
    (speleofizik, 14.04.2008 22:05)
  14. (bkz: kız kurusu)
    (horasco, 14.04.2008 22:06)
  15. nikah memuru, düğün salonu sahibi, gelinlikçi, evlilik terapisti, aile ve cinsiyet üzerine tez hazırlayan bir sosyoloji öğrencisi olması da muhtemeldir. hemen "vaay çakal beni kapatmaya çalışıyor" demeye gerek yok ki, işiyle ilgili bir şeyler anlatıyor besbelli. bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmeye gerek yok ki.
    (merkep, 14.04.2008 22:12)
  16. sıkıcı kendisini sürekli evde kalmaya aday ve çocuk doğurmak için damızlık olarak gören kız modelleridir.karşıdakinide sıkıp ilk buluşmada elinden kaçırması muhtemel kız tipidir.
    (minemineminemine, 14.04.2008 22:21)
  17. (bkz: ilk buluşmada nişan alışverişi yapan kız)
    (abdüş şuküfe, 09.09.2009 04:44)
  18. ilk buluşmayı televizyonlardaki evlilik programlarından birinde gerçekleştiren kız modelidir. evi olsun, arabası olsun, adam gibi adam olsun, beni taşıyabilsin* diye isteklerini sıralar ve gelen talipleriyle evlilik konuşur.*
    (chericheri, 09.09.2009 04:48 ~ 04:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil