belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · tanrıya sorulacak tek soru
  9. · terk edildikten sonra söylenen ilk sözler

ilk ayrılık  

1. birçok ayrılık yaşadıktan sonra ulan boşu boşuna üzülmüşüm diye kendinize kızacağınız ayrılık.
    (zedt, 19.02.2008 22:10)
  2. acısı hiç geçmeyecekmiş gibi gözüken ama unutulan.. üstelik belirli bi süre sonra nasıl üzülmüşüm nasıl kendimi mahvetmişim geçiyomuş ulan! olursunuz.. bağışıklık kazandırdığından ikincisi falan da pek üzmez.

ben simsten ilk ayrılışımı hatırlıyorum... hiç geri gelmez sanıyordum indirdiğim cici biciler, hiç yapamazdım benzer bir sülaleyi yeniden ama yeniden yükledim, yeni sülalelere yelken açtım, gayet de mutlu oldum. şimdi yine yeniden başlamam gerek ama üzülmüyorum. sadece oyunun sonu olmadığını giderek daha net gördüğümden biraz sıkıldım ve bağımlılığımı sorgulamaya karar verdim ve şimdi simssiz hayat imkansız gözükmüyor.

(bkz: alegori)
    (ketenkele, 19.02.2008 22:14 ~ 22:15)
  3. ödetirim, alırım öcünü, çıkartırım acısını vs. tarzı çemkirişler, bolca feryat, salya, sümük sonrasında kabulleniş yeni başlangıçlar vs. le bir ilkin daha tarih oluşudur.
    (heidi, 19.02.2008 22:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil