belki ilginizi çeker
  1. · on beş kişiye saldırdım
gündem
  1. · apertura 2009
  2. · okan bayülgen
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · domuz gribi
  6. · the twilight saga new moon
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · nasılsa ayrılırız diye ilişkiye başlamamak
  9. · sigara üstüne yazı yazmak

ilk aşkımla evlendim  

1. kakaolu dondurma yemek güzeldir elbette ve tadını çok sevebilirsiniz; ama vanilyalı dondurmayı tatmadan kakaolu dondurmanın daha iyi olduğunu iddia etmek aptallıktır. ama eğer kakaoluyu tattıktan sonra bir ara verip vanilyalıyı, çilekliyi tatıyorsan beğenmeyip kakaoluda karar kılıyorsan ona diyeceğim bir şey yok.
    (yalnız keraneci, 30.07.2009 14:57)
  2. çok saçmadır. insan mikasa futbol topuyla neden evlensin ki ?
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 30.07.2009 15:01)
  3. bunun gerçek versiyonları da var. 18 yaşında (hatta bazen 14 yaşında falan) birini bulur bunlar; önce çıkarlar, ayrılırlar, barışırlar 10 sene sonra da bir yaz akşamı evlenip iki çocuk yapar; iki ev bir reno steyşın alır, memurluktan emekli olurlar. ama siz onlar kadar şanslı değilsinizdir. siz hala gerçekten beraber mutlu olacağınız insanı ararsınız ve bu sırada da hayatınızdan farklı farklı insanlar geçer. olmayınca olmuyor işte dediğinizde de
    "valla ben seni anlayamıyorum. nasıl tutuyosun onca adamın elini. nası yani?" gibi sözler söleyerek sanki siz hayat kadınıymışsınız gibi yüz ifadeleri takınırlar. e allah belanızı versin. senin sahip olduğunu hala arıyorum ben hayvan.
    (animation lover with pixar, 30.07.2009 15:02 ~ 15:19)
  4. (bkz: kısmet)
    (tristins, 30.07.2009 15:09)
  5. kardeşimin muhtemelen 2 yıl sonra söyleyeceği söz. liseye başladı. gözleri onunla açıldı. şimdi üniversiteli olacak. hala birlikteler. koskoca 4 yıl. ayrılacaklarını zannetmemekteyim.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 30.07.2009 15:12)
  6. (hector, 30.07.2009 15:18 ~ 15:18)
  7. son aşık olduğun insanın gerçekten aşık olduğun ilk insan olduğunu sanmandan kaynaklanan durum.
    (mae govannen, 30.07.2009 15:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil