belki ilginizi çeker
  1. · nasonex
  2. · tıkanan burnu açma teknikleri
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · aşk ı memnu
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · disko kralı
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · kuran ı kerim
  9. · your pretty face is going to hell

iliadin  

1. merck tarafından üretilen içinde %0,05lik oksimetazolin hcl bulunan nazal dekonjestandır.sinüzitseniz ve dehşet bi burun akıntınız varsa edinebileceğiniz bi ilaçtır.(bkz: ben bunu yaşadım)
    (willy wonka, 18.11.2007 14:00)
  2. illet bir ilaç.üç günden fazla kullanılmaması gerekiyor zira daha fazla kullandığınız takdirde burnunuzun şelale gibi akan halini mumla arar hale geliyorsunuz. doz aşımına dikkat.
    (heroine, 10.03.2009 23:25)
  3. bağımlılık yapan ilaç. evet iki dakika geçmeden tıkalı burnu tamamen açıyor, insanı fevkalade rahatlatıyor fakat zamanla anlıyorsunuz ki burnunuz eskisinden daha sık ve daha şiddetli tıkanmaya başlıyor... bu gidişat sürekli bir artış eğilimde. zararın neresinden dönülse kardır, hemen bırakın. burunda ne kadar tahribat yaptığı da meçhul, ileride koku alma duyunuzu tamamen yitirmenize bile sebep olabilir.
    (berkcel, 09.08.2009 12:03)
  4. çok seveceğiniz bir melektir o. iğrenç burun tıkanıklığınızı 1-2 dakikada yok eden mucizedir. sürekli kullanmak istersiniz...

benim burnumu, hiç bir zaman daha beter tıkamadı bu peri suyu. ama 3. günden sonraki o yanma olayı yokmu... iflahınız kalmaz nefes almaya. aldıkça burnunuz yanar. koku alamaz, yediğinizin tadına adam gibi varamazsınız. her güzelin bir kusuru vardır.
    (ursus, 27.08.2009 00:45)
  5. kısa süreli, uygun dozda kullanıldığında tıkalı burunlar üzerinde mucizeler yaratan, ancak beş günden uzun süreli kullanıldığında septum denen ve işlevi burnun iki boşluğunu ayırmak olan kemiksi yapıyı delerek burnu salonsalamanje hale getirip daha bi ferah nefes almanızı sağlayabilecek azı karar çoğu zarar felsefesi güden lokal bir ilaç...(bkz: fısfıs) kronikleşmiş bir hadise varsa tuzlu karbonatlı su karışımı ev yapımı okyanus suyu ya da illa ki tıbbi bir şeyler kullanılacaksa nasonex tercih edilebilir.

düzeltme:tabi ki işe ilaç girdiği her zaman olduğu gibi komşu önerisi, sözlük takviyesi ile değil doktor tavsiyesi ile demeliydik nasonex için unutmuşuz, hoş olmamış. diabetik nöropati sağolsun hatırlattı,iyi de etti teşekkürler.
    (excavatio, 28.08.2009 19:32 ~ 20:23)
  6. tansiyon muzdariplerinin kullanmaması gereken fısfıs.
    (hotel california, 28.08.2009 19:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil