xy, xx'i deli gibi sevmektedir. fakat xx'in belli konulardaki sınırları yüzünden xy genç yaşında
* ilişkisinin en doğal sonuçlarına ulaşamamakta ve yaşının verdiği bilinç eksikliğiyle bu konuda oldukça ısrarcı olmaktadır. bu şekilde hiçbiryere varamayacığını anlayınca:
xy: hayatım, seni ne kadar sevdiğimi biliyosun dimi?
xx: benim seni sevdiğimden çok olmasa gerek...
*
xy: ama kafam şu aralar çok karışık. kızıcaksın, üzüleceksin, belki de benden nefret ediceksin ama senden biraz zaman istiyorum. yeniden kendimi toparlayabilmek için, ilişkimizin iyiliği için... beni anlıyomusun?
*
xx: anlıyorum bitanem. son zamanlarda çok üstüne geldim, farkındayım. iyi düşündün mü? bunun sonuçlarının beklediğin gibi olacağından emin misin?
* *
xy: dedim ya aşkım, sadece ufak bir ara...
*
xx: ne kadar mesela?
xy: 1-2 haftacık...
*
xx: peki bitanem, ama seni ne kadar sevdiğimi hep hatırla tamam mı?
*
bu diyaloğun ardından kendini özgür hisseden xy, sağda solda kendine kurban aramakta, nitekim 2 hafta içinde en az 5 kurbanla hayvanlığını tatmin etmiş olarak biricik aşkına geri dönme planları yapmaktadır.
xx ise bu 2 haftayı sevgilisinin resmine bakarak, onun eşyalarını bağrına basarak ve "ben nerde yanlış yaptım" diye sorgulayarak geçirir.
2 hafta sonra pişkin delikanlı "çok üzgünüm bitanem, seni çook sevdiğimi anladım. şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum" tarzında ayaklarla zavallı kızcağıza geri döner.
bu olay 1.5 sene boyunca 4ayda bir tekrarlanır.
1.5 senenin sonunda sanılanın aksine ilişki bitmez, artık büyümüş olan kız sınırlarını aşar...