ilişkilerinde kaybetmeye mahkum erkekler 

adana çık aradan

1. 1. aldatan
    2. ilgisiz
    3. kör ( istersen pespembe yap saçlarını farketmez)
    4. sağır ( inim inim inle, maç izlerken duymaz seni)
    4. dilsiz ( fikir belirtmekten aciz, ne yaparsan kabulümdür mantığına sahip )
    5. ana kuzusu
    6. bakımsız
    7. inatçı
    8. anlayışsız
    9. tembel
    10.sevgi göstermeyi acizlik sayan

erkeklerdir. (bkz: cosmo kültürü)
    (clementine, 05.07.2006 15:43)

2. duyarsız, kaba, şımarık, kendini don juan zanneden ama aslında içi kof, değer vermesini bilmeyen ve hayatlarının sonuna kadar kaybedecek olan erkek türü.
    bir de bunların tam tersi vardır. zavallı, ezik, tutunamamış, kendine güvensiz, yanlız işemeye bile gitmeyen. (bkz: o beni prenses peri sanıyo)
    bu grubun diğerine göre şansı biraz daha yüksektir.ama biraz.
    (tonanozanan, 05.07.2006 16:00)
  3. kendini bulunmaz hint kumaşı sanan ben merkezci kız arkadaşlarının herşeyine maydonoz olan geri kafalı erkekler her zaman kaybederler
    (sorunsal, 05.07.2006 16:05 ~ 16:19)
  4. kadınını güldüremeyen ve tatmin edemeyen erkeklerin bütünüdür.
    (gunlukenerjiveegopınarı, 05.07.2006 16:09)
  5. annesine geçirdiği nazı sevgilisine de çektirebileceğini sanan,istediği her kızı elde edeceğini düşündüğü için sevgilisine ilgisiz ve düşüncesiz davranan odun erkeklerdir.
    (pati, 05.07.2006 17:18)
  6. 31 çekerken sevgililerine yakalanan erkeklerdir bunlar.

+aaa!! aşkım ne yapıyosun ?
    -şeyimi kaşıyodum.
    +hasstrrr. demek beni kendi elinle aldatıyosun haa.. (ağlayarak gider)
    -ya valla öyle değil sen yanlış anladın. aşkım bi dakka gitme!
    (voldemort, 05.07.2006 18:43)
  7. gidenin yerini biri doldurduğuna göre ve bu her defasında böyle olduğuna göre kaybeden erkek yok demektir.tıpkı kaybeden kadın olmadığı gibi.
    (guanoapes, 08.07.2006 01:54)
  8. ilişkinin başlangıcında "bağlanma sorunum var." diyerek çekici olmaya kovalanmaya çalışan, kafası sürekli karışık olan, hep benim istediğim olsun, hep ben şımartılıyım, ben hiç birşey yapmıyım ama karşıdaki insan hep benim için birşeyler yapsın zihniyetindeki, duygularını açıklamayı acizlik ve basitlik sanan erkek modelidir.
    (arinna, 08.07.2006 01:58)
  9. (bkz: asılırken erken boşalmaya mahkum erkekler)
    (bkz: sevişirken boşalan erkek modeli)
    (bkz: eski kız arkadaşını düşünüp asılan erkekler)
    (bkz: saçma sapan başlıklar)
    (silentpain, 08.07.2006 14:37)
  10. kendine güveni olmayan, karşısındakine hayatı dar eden, kıskançlığının hesabını bilemeden bunu paranoya haline getiren ve en sonunda saygısızlığının da bununla birleşmesiyle hayatındaki birçok şeyi böyle kaybedeceğinin farkında olmayan erkek modelidir.
    (la petit bastet, 08.07.2006 19:44 ~ 27.06.2007 22:49)
  11. kendini dünyanın merkezi zanneden erkeklerdir. ezilmeyi seven bi manita bulmadıkları sürece kazanmaları mümkün değildir.
    (prozac, 29.06.2007 22:25)