belki ilginizi çeker
  1. · tuna tan dinlenme tesisleri
  2. · şehirler arası otobüs yolculuğunun öğrettikleri
  3. · ilhan tan
  4. · ilhan tan dinlenme tesisleri
  5. · sedef turizm
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · ugg
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi
  9. · almanca

ilhan tan dinlenme tesisleri  

1. pamukova'daki dinlenme tesislerinden birisidir..
    (gölgeningücü, 29.03.2007 02:28)
  2. mola vermek için hiç sebep aramadan, mola verilmesi gereken tesistir. her yeri, her şeyi güzeldir. manzarası tüm bu güzelliği beşe ona falan katlar.
    (fani, 06.11.2008 21:21)
  3. sakarya - eskişehir yolunda sakarya'nın pamukova ilçesinde ali fuat paşa sınırları içinde olan güzel yer. 15 senelik süreçte çok büyük değişim yaşamış ve markalaşmıştır ilhan tan tesisleri. bir kaç otobüs firması dışında otobüs firmalarıyla pek çalışmayan, daha çok otomobiliyle gelenlerin mola verdiği bir yerdir. sakarya nehri manzarasıyla ve ferah balkonlarıyla tek geçerim. ayrıca her türlü fast food ürünü, sulu yemekler ve pide çeşitleri vardır mekanda. köy ekmekleri de on numaradır. yolunuz düşerse mola vermek için burayı tercih etmenizi tavsiye ederim.

bir de bunun biraderi vardır tesis bakımından onçün;

(bkz: tuna tan dinlenme tesisleri)
    (silentpain, 24.05.2009 08:33)
  4. çok küçükken amcamlara ziyarete giderdik. evde yemek yemeyen ben dışarı çıkınca bir canavara dönüşür, 1 haftada yemediklerimin acısını o yolculuklarda çıkartırdım. ilhan tan dinlenme tesislerini gördüğümde de hemen babama dur der, bir şeyler aldırırdım. oranın en efsane yiyeceği naylon poşetlerde satılan kekleriydi bu arada, bilen bilir. artık o zaman mı tatlı geliyordu yoksa hala aynı tadı alır mıyım bilmiyorum ama yolculukların en zevkli yanıydı o kekler. şimdi büyüdük ve ne o keklerin tadını hatırlıyorum ne de arabanın bagajında yapılan o güzel yolculukları. büyümek böyle bir şey galiba...
    (sarcophagidae, 24.05.2009 08:56 ~ 08:57)
  5. ismail ayaz ve anadolu turizm gibi firmaların mola verdiği tesis. genelde molada uyuduğumdan pek duyamasamda bilmem ne turizmin bilmem nereye giden yolcuları, otobüsünüz harekete hazır gibi sesli bi uyarıları mevcut.
    (digitalis purpurea, 24.05.2009 11:31)
  6. bozüyük-istanbul seyahatlerimde mutlaka uğradığım 40 yıllık müessese
    (erdemetal, 03.07.2009 02:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil