gençlerbirliğinin efsane başkanı
(jam23, 26.04.2004 00:29)
galatasaraylıyım deyip galatasaraydan nefret eden başkan
klüpler birliği'nin yeni başkanı
(lethe, 14.08.2004 15:49)
adının ilhan cavcav yerine ilhan cakcak olmasını önerdiğim aynı zamanda kulüpler birliği başkanı olan şahıs.
(bkz:
sakızı hakkıyla çiğnemek)
an itibariyle
ortega'ya
omega demiş şahsiyet.
football manager cevherlerini bulup getirmesiyle takdirimi kazanmış lakin "pkk gibi fb" diyerek gözümdeki yeri
to madeira kadar düşmüştür.
geçen yıl fenerbahçeyi terör örgütü pkk'ya benzeten, cumhuriyet içinde yeni bir cumhuriyet kurmaya çalışmakla suçlayan,ve bunun sonunda 30 bin ytl para cezasına çarptırılan kişi.
bir röportajında şöyle der: "ben fenerbahçe düşmanı değilim. hatta en sevdiğim klüp, çünkü en çok onlardan kazanıyorum."
karıştığı trafik kazasında bir babanın ölümüne kızının da ağır yaralanmasına (belki de ölmüştür şimdiye kadar) sebebiyet vermiş ancak daha sonra kameraların görüntülediği kadarıyla en ufak bir üzüntü, vicdan sızlaması göstermemiştir. kazadan sonra yol kenarında sakinleşmesi için getirilen çayları lüpletip midesine indirirken yanına gelen polis memurları önlerini ilikleyip elini sıkarak geçmiş olsun dileklerini iletmiş, götürüldüğü karakolda ankara emniyet müdür dahil birçok nüfuzlu şahsiyet tarafından ziyaret edilmiş, endişelenmemesi gerektiği zira kazadan dolayı başına hiçbirşey gelmeyeceği kendisine hissettirilmiştir. aslında bu kadar zahmete gerek yoktur zira kendisi adı gibi bilmektedir, ankara'nın kodamanlarından olduğu için bu olaydan yara almadan kurtulan o olacaktır. e bu şehir, bu şehirin sporu kendisine çok şey borçludur, o kadar tesis yaptı canım, kıçıkırık iki vatandaş adam olsaydı bilmem kaç metre ilerideki üst geçiti kullansaydı. "bu yayaları eğitmek lazım , insanımız çok eğitimsiz." sözlerinin kayıtlara geçmesi gerekir. hem kazada onun en ufak bir suçu yoktur, yayalar gelip onun dikiz aynasına 'çarpmış', arkadan gelen araç ezmiştir onları. uzatılan mikrofonlara alkollü olmadığını bu kaza olmasaydı içmeye gidecek olduğunu zira hemen akşam programına devam edeceğini söylemiştir sırıtarak. sanırım bilinçsiz vatandaşlar adına ona bir özür borçluyuz, keyifli içkili akşamını bizlerden birileri birkaç saatliğine de olsa gecikmeye uğrattığından.
olaydan 2 gün sonra kardeşi kalp krizinden vefat etmiştir.
(bkz:
büyük başkan)gerçekten de gerçekleştirdiği,alt yapı ve futbolcu yoğurma konusunda gelecek vadeden planlarıyla hala kendini devindiren,geliştiren,bıktırmayan,gençlerbirliğinin bu haliyle yaşam boyu başkanı olarak kalacak,kendi içinde futbol ilmi bakımından bir ezeliyete ulaşabilmiş üstaddır.onun gibi başkan olmak kolay değildir.gençlerbirliği bu kadar futbolcu satıp,kan kaybı yaşamıyor,kendi içinden adam çıkarabiliyorsa bu onun eseridir,onun biçimlendirdiği yüce bir mimaridir.
turkcell süper ligin ilk haftasında karşılaşacak olan
gençlerbirliği-
gençlerbirliği oftaşspor maçına yönelik yorumu sorulduğunda, "iddaa oynasaydım oftaşspor'u işaretlerdim" şeklinde cevap veren, yetenekli oyuncu bulma ve sonra iyi fiyata satma ustası olan
gençlerbirliği başkanı...
gençlerbirliği- gençlerbirliği oftaşspor maç tahmini tuttuktan sonra digiturk tarafından iddaa kuponu hazırlatılmış futbolcu avcısı.
http://ligtv.com.tr/...
hangisi olduğunu hatırlamadığım bir maçta şeref tribününde ayağa kalkarak tribünlere o meşhur el(hatta kol) hareketini yapan insan.
edit: ageblood'ın hatırlatmasıyla, sözünü ettiğim maç 3-4 sene önce oynanan ankaragücü-gençlerbirliği maçıymış.
(ananas, 15.08.2007 01:48 ~ 14:17)
afrika'dan getirdiği futbolcuları birkaç sene kendi takımında oynatıp, sonradan büyük kulüplere satan bir kulüp yöneticisidir. real madrid'e bile futbolcu satmışlığı vardır.
(bkz:
geremi)
gençlerbirliğini sıfırdan bu günlere getiren ve son 4-5 yıldır sergilediği yönetimle kulübü aldığı konuma geri döndürmeye çalışan başkandır. 4-5 yıldır yaptığı hiçbir transfer yerini bulmamış getirdiği hiçbir hoca takımı ileri götürmemiştir. açıklamaları ile camiayı tüm kamuoyu önünde küçük düşürmüştür. son seçimlerde bir günde kulübe 1200 naylon üye kaydederek seçimleri kazanmıştır. kendisine muhalefet eden kongre üyelerini ihraç etmiştir. insanların tribüne gelmemesi için elinden geleni yapmıştır hatta aleyhine tezahürat yapan taraftarın üzerine paralı adamlarını yollamıştır. takımın önüne hiçbir gerçekçi hedef koyamamıştır. sadece oyuncu satarak kulubün kasasındaki parayı artırmayı hedeflemektedir. etrafında dolaşan yaverleri
* * bu durumdan onun kadar sorumludur. yaşından ileri gelen sağlık sorunlarının bu aciz yönetimi meydana getirdiği açıktır. bir an önce kenara çekilmesi hem türk futbolu açısından hem gençlerbirliği açısından en hayırlısı olacaktır.
böyle bir adamdır kendisi:
http://www.youtube.com/...
1935 ankara doğumlu iş adamı ve futbol yöneticisi.gençlerbirliği spor klübü'nün duayen başkanı.amcası (bkz:
tayyar cavcav) galatasaray,ankaragücü ve hacettepe'de 1950 lerde görev almış milli futbolcu.dedesi raşit cavcav 93 harbini muteakip kosova'dan ankara göç etmiş fırıncı ve değirmenci.
(gsbozkurt, 04.04.2009 12:41 ~ 17.04.2009 22:05)
kötü bir sezonun tüm faturasını çalışan personele kesecek kadar absürd bir adam. tabi çayçısıydı, garsonuydu çıkıp kötü top oynadı ya.
http://www.hurriyet.com.tr/...
kendisindeki öngörü yeteneği bende olsaydı şu an süt gibi hatunlarla birlikte olabilirdim. aklıma gelende gözlerim doluyor, isyan ediyorum kaderime. "neden ilhan cavcav gibi bakamıyorum geleceğe?" diye düşünüp yastığıma sarılarak ağladığım geceler oldu, hayata küstüm.
feysbuk olsun, tvitır olsun insana eski sevgililerinin yaşamını kısmen de olsa takip şansı veriyor, malum. ben de bir psikopat olarak merak ediyorum onların neler yaptığını, zamanla doğru orantılı olarak nasıl değiştiklerini. asıl işkence o vakit başlıyor zati.. maarim körün topalın ricky martin'iymişsim ben. bir şefkat kaynağı, bir ilgi göstereceği (fasilite olarak) olarak görüyollarımış beni hacı. nasıl isyan etmeyeyim?
ilişkimiz süresince makbule tokmak'tan daha öteye geçemeyen hatunların bir iva mendez, bir jenıfır enıstın'a dönüştüğünü görmek, normal zamanda erdal acar formundaki bünyenin de ömer baba'ya dönüşmesine vesile oluyor. tasavvufa adadım kendimi. hayatın sırrını arıyorum. ve geldiğim adres hep aynı oluyor; ilhan cavcav.
ilişkilerimde, arkadaşlıklarımda bu adamın sahip olduğu yeteneklere öykünüyorum, şahitlerim var. bana da bir yer, bir şey de ya r'ab!
allleeeeyyyhhhh (n'apıyosunuz sadri bey'in bokunu yedim).
74. yaşını kutlamış futbol adamı.
http://www.maraton.com.tr/...