|
|
- sevgiliniz olan ancak buna rağmen kendi halinde takılan, buluştuğunuzda sadece okul ve iş durumunu konuşup birer kahve içtiğiniz kişi. uzun yıllar sonunda bile hala bir pazar buluşması, sinema ve okul iş durumları nasıl diye devam ettiriyorsa bu kişi, felsefik düşünceler de yaratabilmektedir.
ilgisini çekmeye çalışmayın. ne yapmaya çalıştığınızı anlamayıp sıkılıyor. işin garip tarafı inanılmaz sadık ve uyumlu olması.
- (bkz: liv tyler)
bu nasıl sevgililik anlamadım, insan ara sıra arar ya. ara sırayı geçtim, bir kere bile aramadı. o aramayınca küstüm tabii, ben de aramadım.
yok, bu gidişle ayrılacağım bu kızdan.
- (bkz: sözde sevgili)
- yakın bir gelecekte eski sevgili olmaya aday kimse.
- aşıkken nedenini mantıklı bir şekilde kavrayamazsınız. kuvvetle muhtemel artık sevmeyen sevgilidir. yakında eski sevgili olacaktır. veya çok meşguldür; ama o zaman bile bir şekilde ilgisini belli eder vakit ayıramasa da. koşarak kaçılacak sevgilidir.
- en sevilmeyen istenmeyen sevgili tipidir.eski olmaya birinci sıradan adaydır.bu tipteki sevgili saatlerce aramaz,sormaz,siz aradığınızda da niye aradın der gibi ifadeler kullanır,ilgisizliğini maksimum boyuta taşımadan arkanıza bile bakmadan koşarak uzaklaşılası olan insandır.
- (bkz: ingiliz sevgili)
(bkz: astigmat)
- bu şekilde davranmasında mutlaka bir bildiği olmalıdır zira yoksa benden bu kadardır denmeli midir kendisine merak konusudur.
(bkz: bilmiyorum ne olacak)
- aşırı ilgili ve kıskanç sevgilinin yanında mis gibi sevgili olabilecek kişidir.
(tatalu, 17.07.2008 23:04 ~ 23:05)
- sevmez, istemez,ilgilenmez.
nokta.
- (bkz: ilgisizlik yoktur telefonda az mesaj vardır)
- artık ilişkininyapmay bitmesi gerektiğini düşünen ama bunu kendi a cesaret edemeyen sevgilidir.
- başka şeylerle ilgilenen sevgisizdir. sevgili demeyelim, sevgi olan yerde ilgi ve çaba vardır. iki kelime söylemekle olmuyor bu işler. davranışlar aksini söylüyorsa, ilgisiz kalan da başka şeyle ilgilensin. hiç kimse, sevgili dediği insanın ve onun ilgilendiği kişilerin keyfini beklemek zorunda değil. ilgilenmeyen, çeker gider ve yerini bir ilgiliye bırakır. bu kadar.
- ilgi beklediği için ilgisiz gibi davranan sevgilidir. aynı zamanda ilgili olduğu zaman ilgilendiğinizde de ilgisizleşen sevgilidir. kısacası ne emmeye ne gömmeye gelen sevgilidir. hem ilgili sevgili olmaz. ya ilgilidir ya da sevgilidir. *
- başka biriyle ilgilenen sevgilidir.
- belli bi süre ilgisizlik sonrasında artık sevgili olmadığından haberdar olamayacak kimse
- çok fazla ilgi görmüş sözde sevgilidir. suç, bizlerdedir. bakacaksın çevrene, çok ilgilenilen kişilerin odunluklarından feyz alacaksın. nasıl ilgilenilmiş bunlarla? naz yapmışlar, kapris yapmışlar, karşılarındakine ölüp biterken, ölüp bitmiyor gibi yapmışlar ve sadece perde kapanırken selam vermemişler. hayat sahnesinde, nesne anlamında kapanış oerdesi yok ya ondan. rollerini iyi ezberleyip oynamışlar. hiç trak gelmemiş, replikler çatır çatır, onlara ilgi, şakır şakır. oynamayanlara da, tamtakır kuru bakır.
- hem uzakta hem de ilgisiz ise ayrılınacak sevgilidir. daha çok ihtiyaç duyar insan daha çok özler tüm sebebi budur.
(idiot, 10.08.2008 03:02)
- bir de pişkin pişkin ben sürekli ilgi gösteremem diyen sevgilidir. sanki ayaklarına kapanmışsınız aşkından ölüyorum demişsiniz de o da lütfen sizinle sevgili olmayı kabul etmiş gibi davranır. sinir şey
- boktan sevgili. bir haftadan fazla zaman harcanmamalı bunlara. erkekse ileride çekilmez bir maço olacaktır, kızsa ne yazıkki sizi sevmiyordur.
hiç oyalanmayın, kaçın.
- hem ilgi göstermez, hem de ''ben sevgimi gösteremiyorum aslında çok seviyorum seni'' der. ama unutmasın ki gösterilmeyen bir sevgi de gerçek sevgi değildir.
- (bkz: @2628899)* *
(idiot, 10.08.2008 03:37 ~ 03:38)
|