ilginç intihar yöntemleri 

adana çık aradan

1. "ilginç bir insan olduğuma göre intiharımda ilginç olmalıdır" şeklinde düşünen bir insanın uygulayacağı türden intihar yöntemleridir.

- metroda gelmekte olan aracın önüne elinde mızrakla atlamak, kişiye modern dünyanın don kişot'u havası vermesi açısından ilginç bir yöntem olabilir. bunu başarmanın önünde ki en büyük güçlük mızrağı güvenlikten geçirme aşamasıdır. (yoksa mızrak sürüyle her köşebaşında satılıyor)

- merkez özelliği teşkil eden bir ülkü ocağına "biji apo" diye bağırarak dalmak. (tarafımdan tavsiye edilmez feci şekilde ölmek isteyenler dışında denenmemeli)

- tarlabaşının ara sokaklarında elde kurusıkı tabanca ile kabadayı gibi nara ata ata dolanmak.

- molotof kokteyli içip sigaranın yanan tarafını ağıza sokmak.

- askeri bölgedir girilmez yazan her alana siyah kıyafetle gece vakti dikenli tellerden atlayarak girmeye çalışmak . nöbetçi kulübesine ortalama bir uzaklıkta yapıldığı takdirde intiharın başarıya ulaşması garantidir.

- inönü stadyumunda beşiktaş tribününe fener formasıyla girip "ı love you feneerrr" diye bağırmak (tercihe göre bursaspor forması da kullanılabilir. )

- hareket halinde ki araçtan tam da boğaz köprüsünü geçmek üzereyken , denize atlamaya çalışmak. (ölmesenizde sakatlık garanti)
    (dreamevil, 13.05.2008 18:34 ~ 28.06.2008 04:34)

2. başa naylon poşet geçirmek, bir süre sonra oksijen bitecektir.
    (doğru söylüyo icabında, 13.05.2008 18:39)
  3. -kiralık katil tutmak ve onunla ıssız bir mekanda bir otele kapanmak.katilinden kaçarak ölmek istemek.
    çok çok klişe değil hatta dönemine göre biraz monoton olarak farklı ve eksiklerle garip bir film olarak hülya koçyiğit filmi idi. ama sonuç belli işte katil, kurban,aşk, meşk o açıdan:
    (bkz: türk filmi klişeleri)
    (pipelette, 13.05.2008 18:41)
  4. (bkz: intiharlar sözlüğü)
    (elisurencil, 13.05.2008 18:43)
  5. türü çoktur. ama esas ilginç olan ne biliyor musunuz? hayat dolu olarak gördüklerinin, hayat dolu olanların enerjilerini sıfırlaması. ne yaptığını bilmeyen insan davranışı. intihar ettiğin zaman ne olacağını biliyor musun? ya intihar etmediğin zaman ne olucak? bana ilginç gelen yöntemler böyle anlık kararlar olmuştır. planlı olanını da şu an anlamam mümkün değil. ilginç yönteme gelince; her zaman en zor cesaret edilendir benim için.
    (tonguç, 13.05.2008 18:44)
  6. -tosunlarla dolu ahıra kırmızı tişörtle dalıp elindeki zopayla hayvanları dürtmek
    -arı kovanının içine kafa sokmak
    - iri yarı adamın yanındaki kadına bu gece zikişekmi demek
    - ayağına taş bağlayıp derin bir denize atlamak
    - su dolu küvete girip saç kurutma makinasını suya sokmak
    - yanmakta olan ekmek fırınına girip fırıncıya kapağı açarsan ağuna koyiim demek
    - g.. tüne dinamit sokup patlatmak
    - kendini tomruğa bağlayıp marangozhanedeki ağaç dilimleme makinasına sokmak
    - kuş gripli tavukla oynayıp sonrada onu yemek
    - kırım kongo kanamalı ateşi taşıyan keneleri bi tarafına yapıştırmak
    - galatasaray tribününe içinde fener formasıyla girip sonra galatasaray gol atınca dıştaki galatasaray formasını çıkarıp nasıl soktuk diye bağırmak
    - paraşütle atlayıp paraşütü açmamak
    - ormana gidip her türlü mantarı yemek
    (legendhakan, 13.05.2008 20:32)
  7. (bkz: harakiri)
    (afiker, 13.05.2008 20:44)
  8. (bkz: otuz bin kere nasıl öldüm)
    (bkz: yaz arkadaşım)
    (misuf, 13.05.2008 21:10)
  9. nefes tutmak
    (bkz: selena)
    (sleeplessbeauty, 13.05.2008 21:13)
  10. jigsaw a "bana en zor sınavlarından birini yap zaten ben direk ölmek için hiçbirşey yapmayacağım sende bende mesut olacağız" diye anlaşma yapmak.
    (uzayi kurtaran dunyali, 13.05.2008 21:17)