ilgi bekleyen erkek modeli 

adana çık aradan

1. önce ortalardan sessiz sedasız kaybolan erkek tipidir. ne cep telefonlarına cevap verirler ne de nereye gideceklerini önceden söylerler. cep telefonları kasten açıktır ki, merak unsuru tavan yapsın diye. bu bir sevgi ölçme aracıdır. eğer hatun kişi, beş cevapsız arama ve üç mesajdan az uğraşmışsa bu adamla, "hatun beni siklemiyo" moduna geçilir. eğer hatun kişi çıldırmışsa, on beş cevapsız arama sekiz mesaj atmışsa "ulan bu karı beni seviyo be" moduna geçilir, sevinilir. sonra telefonun on altıncı çalışında sikik bir ses tonuyla ve bir dünya triple cevap veriir. "aşkım nerdeydin ya öldüm burda meraktan" nidaları büyük keyifle dinlenirken, ses tonu değişmeden "ya içiyodum. yalnız kalmak istedim. niye bu kadar merak ettin ki" denir. htun kişi "ama aşkım niye böle yapıyosun" diye zırlamaya başlayınca erkeğin tribi had safhaya ulaşır. artık beyimiz zevketen dört köşedir. hatun bana fena kesik tavrıyla sesi daha bir erkekleşerek "saçmalama güzelim ya, nolcak sanki bana" denir. bunun meali şöyledir: güzelim; bana aşıksın biliyorum, senin de gönlün hoş olsun, ben de senden hoşlanıyorum, nolcak sanki bana;1.si bana hayat vurmuş başka kim vurabilir, ben acılar çocuğuyum.2.si senin sevgilin erkek adamaa, ona bişi olmaz. beni kesseler acımazdır.
    sonra hakkaten aşık olan saf hatun kişi yatıştırılır, "hadi güzelim şimdi uyu sen, ben de uyucam sarhoşum zaten" şeklinde. aslında beyimiz arkadaşlarıyla taşak muhabbetinin dibine vurmuştur, allah bilir karnı ağrıyodur gülmekten, hem manitanın tribini çekmedi gece boyunca, hem manitanın aşkını ölçtü, hem de kankalarla alem bir gece geçirdi, hem de manitaya karizma yaptı.
    aslında bu erkekler-ki çoğu böyledir kanımca-akıllı tiplerdir. kadınlarda bu kadar zekice planlar yoktur. bu kadar çok şeyi bir gecede beceremez kadınlar. ancak bu triplerin boku çıkarıldığında manita cool beyimizi sepetler ve cool beyimiz yana yaklıa hatunu sayıklar. sonra da kadınlar zalim olur.
    (bkz: ah şu gençlik)
    (bkz: coolsam günahım ne)
    (bkz: leyla beni affet)
    (betty blue, 01.11.2005 22:30 ~ 22:31)

2. "why do i fall in love with every woman i see who shows me the least bit of attention?" - joel barish, eternal sunshine of the spotless mind
    (wondrous, 01.11.2005 23:13 ~ 23:13)
  3. karşısındaki kadına ilgi göstermeyen erkeklerdir; çünkü gösterenlerin ilgi beklemesine gerek kalmaz. verdiklerinin daha da fazlasını geri alırlar, bu sefer de ondan sıkılırlar.
    (libra, 05.12.2005 02:11)
  4. sürekli ilgisizliğinizden şikayet eder, telefonda konuşurken ''sen benimle neden böyle soğuk konuşuyorsun'' diye paranoya yapar. hiçbir şeyden mutlu olmaz. kendisi de gösterdiği ilgiyle sizi boğar ve bunun daha da fazlasını sizden bekleyip sizi bunaltırlar. allah düşmanımın başına vermesin böyle bir erkekle olmak ciddi boyutta yıpratır insanı. uzun vadeli ilişkilerde sizi de kendi gibi sorunlu biri haline getirmeyi başarır.
    (applepie, 12.07.2006 19:28)
  5. kendini bebek zanneden erkek modelidir. kendisi aramadığı gibi sürekli karşı tarafın aramasını ister, görüştüğünüzde binbir türlü kapris yapar. gereksiz kıskançlıklar yapar, arkadaşlarınız hakkında garip garip sorular sorar. koşarak uzaklaşmak en iyi çözümüdür.
    (neutral, 12.07.2006 21:01)
  6. hoşlanılan kızdan ilgi görünce ilgisiz davranmak bu erkeklerin yapacağı eylemler arasındadır.
    (bkz: götü kalkmak)
    (pati, 12.07.2006 21:15)
  7. bir uzaylı.
    (siyah, 12.07.2006 21:28)
  8. (bkz: kızlar sevmez)
    (bkz: ilgi bekleyen çocuk modeli)
    (smuredfath, 12.07.2006 23:14)
  9. erkekler, ilgi beklemenin sadece kadınlara has bir özellik olduğunu sanıp ve içinde fırtınalar kopsa bile ilgi istediklerini dile getiremezler.ilgi beklemek ilgi çekmeye çalışmak değildir.ilgi, cıvık cıvık arkadaşlıklar veya ikili ilişkilerde kişilerinin birbirlerinin ağzının içine girmesi değil, bir şekilde destek demektir çünkü.bu beklentisini dile getirebiliyorsa veya belli edebiliyorsa, istemem yan cebime koy numaralarıyla kazanmayı hayal etmiyorsa pek de güzel bir modeldir.ilgi gösterilesi erkektir.aksi taktirde hep beklemede kalması gerekir.
    (gaia, 15.07.2006 01:40)
  10. (bkz: ligi bekleyen erkek modeli)*
    (milwaukee, 19.06.2007 03:23)