|
|
- son derece mükemmel bir davranış.
- caizdir.
- (bkz: budur!) hatta ve hatta sınıftan çıkarken seneye görüşürüz diyeni arkadaşlıktan silmek de pek mükemmel olur!
- hayatınızdan da silmedikçe boşa kürek sallamaktır.
- silerken "bir de engelleyelim mi abi?" diyen msn uyarısına gülümseyerek evet denilmesiyle tamamlanabilecek eylem.
- boş bir iştir.
sen; gayet dolu bir insan olarak, msn listene o iletiyi yazan kişiyi ekledin değil mi? ben değil.
insanlar kendilerince şirinlik yapıp o tarzda bir ileti yazıyorlarsa, sana ve senin gibi listesinde olan diğer şirinlere hitap ediyorlardır, bana değil. doğru mu?
o yüzden marjinallik yapıp kimseyi silmeye çalışma. kendini sil bence, pelikan'ın yeşil silgisiyle hem de. belki o şekilde yok olabilirsin.
şehirdışında olacağım için yazamayacağım, seneye görüşürüz sevgili yazar ve okurlar. eki eki eki. msn listesine kayıtlı olmadıklarım silemiyor, sözlükten cibiliyetsizler bölümüne ekliyebiliyorlar. hepi niv yiırs.
- aslında iletisine seneye görüşürüz yazan adam naif bir adamdır.her ne kadar bu seneye görüşürüz esprisini , özellikle de üstüne basa basa yapan kimselerin bazıları gerizekasız olmasa da, bu naif adam kesinlikle gerizekalı değildir.küçük hesaplar peşinde koşmaz.hatta bu espriyi de komik olmak adına değil, espriyi yapalım da bitsin abi artık mantığıyla bile yapmış olabilir. neticede söylediğimi geri alıyorum. kendisini msn'den silmek ayıptır.cibiliyetsiz mi ki onu silelim di mi ama?
|