3-4 sene önce bizi her gördüğünde damacanalarca su taşıtan, ticaret aşkıyla yanıp tutuşan marmara üniversitesi ekonomi bölümü öğrencisi abi. şu an paraya para demiyordur sanırsam.
gözlerinde yavru köpek bakışıyla ya da kulaklara zarar ağlayışıyla annesine istediği herşeyi yaptırabilen kız çocuğu modeli ileride zengin olmasa da zengin koca bulabilir.
mahallenin gıcık çocuğudur. her oyunda işgüzerlık ettiği için mızıkçılık çıkarır oyunu bozar. bilinir ki küçük yaşta mahallede bir şeyler yapıp satma adeti vardır. benim hikayemde cammacunundan heykeller yapıp, sulu boya ile boyamak var. neyse bu çocuğu pek almayız ama kurye lazım. bunu da bisikleti var. alıyo gidiyo malları sattım deyip getiriyo para da veriyo ha! meğer sen bu malları kendisi alıyomuş, sonra bu ikiyüz elli bin lira verdiği bu malları beş yüzden satıyomuş. bak hergeleye! adam büyüdü gitti kıroyum ama para ben de diyo mına koyuyum. doğru düzgün adamda şans olmaz zaten. neyse dertlendim bak.
deniz baykal'ın yakın sülalesinden birileri işte, ne önemi var?
buraya yazmak ne kadar doğru bazı siyasetçi isimlerini, torunlarını?
akp'lisininki para sıçacakmış da diğerlerinin nefesi kokacakmış gibi konuşmayalım, o da kesin işte, akp'yi sevmem ama boş eleştiride de bulunmasak daha iyi olacak sanki.