belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · 2012
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · hayrünnisa gül
  9. · alternatif kedi isimleri

iktidarsiz jigolo  

1. (adrian, 12.08.2008 17:44)
  2. yine yeni yeniden karşıma çıkan adam. paçaları silkiyorum kollardan asılıyor... nasıl bir büyüm varsa kapılmış gidiyor adam.

pek sever laf atmayı. futboldan anlamıyorsun yeaa suçlamalarını; önlibero com' daki köşemle savuşturuyorum. aç oku yazdıklarımı da biraz futbol öğren yavrum. ha bu arada biz topa top deriz futbolda, öptm kib bye!

edit: seviyorum adamı o başka... gecenin 1'nde rahatsız etmişliği bile var. zira başım ağrıyor be.
    (bir garip insan, 13.08.2008 13:04 ~ 13:27)
  3. aynı zamanda uludağ sözlükte yazan yazar(mış).
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 13.08.2008 13:45)
  4. hoş gelmiş yazar. kaçıncı nesil, kaç yaşında, cinsiyeti ne... umurumda değildir. yazdığı sözlükte iz bırakır yanlış anlaşılmasın yeter.
    (portakalda vitamin, 13.08.2008 19:40)
  5. tahminen karadenizli olduğunu zannettiğim yazar. girilerindeki provakatif yaklaşımı ile siyasi olaylarları yorumlamaya çalışan çekirge. maddenin gaz hali.
    (carnivore, 13.08.2008 20:37)
  6. neden çaylak olduğu hakkında bilgi bekleyen yazardır. şahsen çift taraflı bir mücadelede neden tek taraf yenildi feci halde merak etmekteyim.
    (portakalda vitamin, 14.08.2008 15:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil