belki ilginizi çeker
  1. · schism
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · aklidengegorecelibikavramdir
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · iran ın doğalgazı kesmesi
  9. · metin ali feyyaz

iknowthepiecesfit  

1. @3319760 girisini çok beğendiğim altıncı nesil yazar. umarım kalıcı olur. zira böyle yazarları daha fazla görmek istiyorum.
    (mistir loba loba, 09.04.2009 15:18 ~ 15:21)
  2. hoşgelmiş nesildaşım yazar. şimdiden hoş bir intiba bıraktı.
    (no reply, 18.05.2009 14:56)
  3. (bkz: tool)
    (bkz: schism)
    (yata yata paslandık, 21.05.2009 01:35)
  4. nedendir bilmiyorum, yazdığı bir giri sayesinde tesadüfen tanıyıp da -tanımaktan kastım, yazdıklarını okumaya başlamak sanırım-, yazdıklarını daha çok okuyunca, içimdeki yazma isteğini ateşleyen yazar oluvermiştir bir anda. teşekkür mü ediyorum? bilmem.
    (nokia şarzı, 20.06.2009 20:02)
  5. 'of kafa iyi. az önce seni gördüm sonra da mekana resim yaparken kendimi. sonra da seni kasada para toplarken. şimdi de seni canlı performans yaparken gördüm. az sonra kendimi bi daha görecem sırayı bozdum. bi ben iki sen sora bi daha ben görmem lazımdı'

muhabbetine kurban olurum. tamam bu konuda müthiş yetenekli olabilirsin ama bütün resimleri kendinin çizeceğini sanıyorsan yanılıyorsun dostum!! ayrıca kasada para toplamak bana mı kaldı, ayıp lan.
    (ev yapımı domates sosu, 21.06.2009 03:39)
  6. seviyorum bu adamı, boş konuşmuyor. çok okuduğu her halinden belli. söylemek istediklerini gayet açık ve anlaşılır bir biçimde anlatmasını biliyor.

gerektiğinde birtakım ergenlere ağzının payını da çok güzel verir kendisi. bu açıdan bir sorun yok yani.

ha bu arada, ortak dükkan yoğun mu lan?
    (ev yapımı domates sosu, 22.07.2009 18:05)
  7. 329. dönem olarak izmir narlıdere'de askerlik yapacağım için 6 ay boyunca sözlükle pek alakam olmayacak, bildireyim istedim.
    (iknowthepiecesfit, 11.08.2009 15:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil