değişken, inatçı, çok iyi hafızası olan, çocuk ruhlu, annesine bağımlı, yemek seçen, iyi kariyer sahibi, teknolojiyi takip eden, hakkını asla yedirtmeyen, yakışıklı, diğer burçlar içinde geçinilmesi en zor olan, suyu çok içen, burç erkeği
yükseleni de ikizlerse yandınız.yarım saat önce dediği şeyden vazgeçebilen bir yapısı vardır.evinin dekorasyonunu her 2 haftada bir değiştirebilir.paranoyaları vardır ama çok heyecanlı bir aşk yaşatır size.
ikizler burcu erkeği olduğunu zikreden adamın üzerine yönelen bakışların hep böle "ıyy dengesizdir bu" tarzı aşağalayıcı bakışların yönelmesi de kaçınılmaz bi durumdur.
sırf mayıs haziran dolaylarında doğmuş olduğu için dengesizlik, şerefsizlik, ikiyüzlülük gibi özelliklerle etiketlenmiş bahtsız er topluluğu.
(bkz: bir konuda çok dolu olmak)
lisede dönen muhabbetlerle doğum tarihimden nefret etme derecesine kadar gelip, sonra bu muhabbetleri çevirenlerden nefret etmemi sağlamış olan olgu...
lisede asıldığım kızla muhabbet etme çabası; kızla kesişilmiş, sinyal alınmış ve iş erkek tarafının aleni yavşamasıyla resmiyete dökülecektir.
-ya konuşalım mı biraz vaktin varmı?
+vaaar.
-ıı şey, ya anlamışındır işte, hoşlanıyom senden.
+bende senden hoşlanıyorum. ama biraz birbirimizi tanımamız lazım.
-tabi tanıyalım birbirimizi.
+burcun ne?
-ikizler.
+hıı, yükselenin ne peki?
-bilmemki ben öyle burç yükselen falan o ne?
+ayy, doğum tarihini saatini falan söyle sen.
-.. haziran saat 5 civarları, sabah ezanı okunuyomuş işte ben doğarken.
+tamam tamam yükselenin de ikizler senin.(burda ses tonuyla sizi işkillendirmek istediğini anlatmıştır, sizde anlamışsınızdır)
-nolduki?
+canım yaa, ben akrep kızıyım, senle hiç anlaşamayız biz yaaa.
-(içinden amına koyyım senin deyip) neyse canın sağolsun. (küçük emrah tribi atılıp ortamdan uzaklaşılır, iki gün bu trip devam edilip diğer kızlar kesilmeye başlanır)
ömrümden ömür götüren, "haydi aksam dışarı çıkalım hayatım" diyen, evine gittiğimde pijamalarıyla extreme sports izlerken bulduğum "manyak mısın sen?" dediğim zaman "hayatım gitmesek mi acaba diyen", sevimli, kızılamayan, hiç iplemezmiş gibi gözükse de ölümüne kıskanç olanve bu durumda akrep kadını halt etsin diyebileceğim, aşırı derecede zeki, benimsediği kişileri ara sıra mal gibi görebilen, "benim bu çekilin lan!" ayarında kız arkadaşına davranan, akrep burcu kadınıyla hayatı, kızcağızın onu el üstünde tutmasıyla nispeten çekilir bir hal alan, en üzgün zamanınızda sizi güldürebilecek bir şey bulan, taklit yeteneği çok gelişmiş, özellikle deli kadir ve inek şaban taklitlerini muhteşem yapan, her sabah koşan, haftanın bir günü mutlaka göztepe hilal tesislerinde halı saha maçı olan, sportif, güçlü, duygusal, kız arkadaşının yanında ağlayabilen, özel günleri hiçbir zaman unutmayan (artık unutmuştur ama olsun), hatalıysa sabahın 4 ünde kapının önüne gelebilecek kadar alkol alabilen, "defol git deli cevat burdan" dediğinizde, o sarhoş kafayla son sürat evin önünden uzaklaşan, sonra geri aradığınızda zeytin yağı gibi suyun üstüne çıkan, ama kesinlikle kızılamayan, sevimli, sürekli kollarınızın arasında yaşamasını istediğiniz, isteyeceğiniz, hatta ara sıra kendinize monte etmek isteyeceğiniz erkektir. onunla hayat çok güzeldir, kavgalarınız kavga gibidir, aşkınız aşk gibidir, ikizler burcu erkeği ile her duyguyu sonuna kadar sapına kadar dolu dolu yaşarsınız, hayatınızdan çıkıp gittikten sonra içinizde koskocaman bir boşluk kalır, başkaları o boşluk içinde kaybolur, kimseden hoşlanamazsınız. aşkı yaşatan bir erkektir. bu sıralarda doğum günleri vardır. hala bir ikizler erkeği ile birlikteyseniz şanslısınız demektir ona maket araba alın 67 model ford mustang olursa ayrıca sevecektir.
köpekler gibi aşık olduğu kıza bile iki gün sonra ''tuu allah belasını versin, zaten çirkindi'' diyebilecek kadar ayran gönüllü, değşken adamlardır. ağızlarında da bakla ıslanmaz bunların.