yazdığı eğlenceli girilerle insanı hiç gülesi yokken güldüren bugün yazmaya başlamış ve hemen dikkat çekmiş yazar. çoğu girisinin oylanması hatta sanatının doruk noktasına ulaşmasıyla da anlaşılan daha nice güzel,eğlenceli giriler bekliyor bizi. hoşgelmiş.
aramıza yeni katılmış olmasına rağmen geçen haftanın en beğenilen girilerine bomba gibi bir giriş yapmasını beklediğim, gerçekten çok başarılı ve eğlenceli giriler yazan dördüncü nesil ayrıntıcı yazar.
bana geçmişimi hatırlatmış "ah ahh ben de böyle yapardım" dedirtmiş, iç çektirmiş aynı zamanda yüzümde bir sırıtma oluşmasını sağlamış yazardır kendileri. tespitlerini sevmişimdir.
girileriyle kendi karakterini hemencik yaratmış yazar. tüm girileri, çocuksu mallık güzellikleri tadında. büyüdükten sonra küçülmüş çocuk olduğunu düşünüyorum, kızarmayıp da utanmış taklidi yapan.
silgi tozlarından yılan yapmak başlığını gördüğümde "bu o" dedirten, nostalji yaşatan, "ben de böyle yapardım, yine 12den vurdu bak" dedirtip gülümseten nesildaşım.
umut sarıkaya sözlükte mi yazıyor diye düşünmeme neden olmuş sözlükte bugüne dek okuduğum en komik girilere sahip yazar(gerçi ne kadardır sözlüktesin denebilir ama olsun).yaptığı tespitler mükemmel kelimesiyle anlatılabilir ancak.başka tespitlerini de merakla bekliyoruz.
umut sarıkaya'nın yandan yemişi. "günlerce çıkarılmadığı için dizinde potluk oluşmuş pijama eşofman"ı da betimlese tam olacak.
geçen hafta içinde, kısa zaman aralıklarıyla yazdığı girileri belli ki uzun zaman almış notepad çalışmaları idi. aşikardır ki yazarın amacı sözlüğü domine etmekti, amacına ulaştı negzel. ama sıkıcı 80'ler komikçiliği bir yere kadar. keşke üslubunu ve mizah anlayışını taklit ettiklerinin ötesine geçirebilse. o zaman daha da bir zevk ve şevk ile kendisini okuyacağız.